Köleleri anladık engelledik. Çorapcıları gördük engelledik. Karıncalarla tanıştık aldık kabul ettik herkesi engelledik. Yapmayın lütfen yapmayın ya

Köleleri anladık engelledik. Çorapcıları gördük engelledik. Karıncalarla tanıştık aldık kabul ettik herkesi engelledik. Yapmayın lütfen yapmayın ya
Viskinin içine kola, soda, ya da buz koyanlara ayar olurum. oğlum madem bu meret sizin için sert bir içki, o zaman gidin bira için. niye yani bu kendinizi zorlama hareketleri? viskinin içinde %40 alkol olması lazım. siz içine ıvır zıvır koyunca güzelim içkiyi aynen takım elbisenin altına spor ayakkabı giymiş gibi rezil bir hale getiriyorsunuz, yapmayın..
Tamam da ne alaka
Ara sıra sinir bozan mesajlar geldiği oluyor.
Hiç tanımıyorken bir anda selam sabah dahi vermeden özelden hayat hikayesini veya sevgilisiyle ilgili bir şeyler yazıp sence napsam diye yazan tipler oluyor ve karşıdaki kırılmasın diye cevap veriyoruz eğer cevap hoşuna gitmezse saçma sapan mesajlar yazıp kaçıyorlar.
Cidden çok sorunlu insanlar var.
2 binden fazlaydı en son engel listemdeki kişi sayısı; demem o ki neler neler gördüm burada, ha tabii şaşırıyor muyum hayır. Çok ciddi bir kesim böyle, ne istediğini veya dediğini dahi bilmeyen tipler. Takılma çok, engelle geç.
geçen biri bana T. C kimlik numarasını yazdı ondan öncede düğününe davet eden vardı maalesef oluyor
Tc kimlik numarasını neden yollamış, nufusuna al diye mi 🤣
Cevap
16Cevap
Evet alıyorum. ama engelliyorum
Sistem atıyor beni çileden çıkaran mesajları.
Ben muhafız diye okudum nickini 😂 üzerinden zaman geçsin, unutulsun bu olay da "naber len muhafız" diye mesaj atarım belki 😂
Baştan engelleyeyim thx
Bak bu bir çözüm işte 😂
Ama şimdi olmaz. Mesajı atınca olsun. Sonra onu da ss alır sorarsın 😂
"Şu şu tarihte böyle mesaj atacağını söylemişti. Şimdi attı ben de hemen engelledim."
Soruyu bile hazırladım sana 😂 😂
Neden özeli kapatmıyorsunuz böylece bunlarla uğraşmak zorunda da kalmazsınız
Her birini toplasam roman yazacak kadar mataryel çıkar.
Bu tür trollikleri seviyorum
ama zorba olmamak lazim
Mesaj kutunuzu kapatırsanız böyle insanlarla uğraşmak zorunda kalmazsınız.
Milletin işi gücü yok engelle engelle bitmiyorlar maalesef
Oooo neler neler hemde tesettürlüyüm dedikten sonra alınan mesajlar
Engellemeyle de bitiremezsin
Pek sallamıyorum burdan aldığım mesajları. Dün gece konuşduk yarım kaldı, bakar mısın kutuna?
Kötü gerçekten ama bir de normal ve saygılı konuşmaya kaba cevap veren hanımefendiler var, buna da değinmek gerekir
Yaratıcı p*ç en azından.
Sana mesaj atan da zaten
Mesaj kutunuzu kapatmayı deneseniz bir de
Allah'tan DM kapalı maymunlarla uğraşamAm 🙄
Dikkat çekmek için yapmayacakları şey yok bunların
Mesaj kutum sinek avlıyor.
Karıncalar ne❓️
Mavili olduğun için bilmeyebilirsin. Bir karınca olsam ayaklarinla beni ezer miydin diye mesaj atan azimsanamayacak bir kitle vardı
Bir pazar günü biriyle sohbet ediyorduk oldukça normal bir sohbet. Bana bir resmini attı, ben ne kadar güzelim demeye getiriyordu bende ses çıkarmadım hı yaptım ayıp olmasın diye. Ben pazar günü çok uyurum hani bir haftanın yorgunluğunu uykuyla atarım. Tekrar uyudum bir iki saat sonra uyandım baktım mesaj var tam sayfa hakaret dolu❗️Eşiyle boşaniyordu, içimden Allah kocasını bu kadından kurtarsın dedim kadın tam bir ruh hastası ve hemen engelledim.
Ezilmek isteyen adamlar ❗️çok ilginç, nasıl bir yokluk, nasıl bir ruh hali bilemedim. Bunu ilk defa duydum. bir şey daha öğrenmiş oldum vay be neler var. Bana göre düzgün bir kadın karakterli bir erkek arar, acaba bu karıncalardan amacına ulaşabilen var mı ❗️
Hayır
tamam ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?