Güncellemeler
+1 yıl
Türkler gene iyi yabancılarda bu edepsizlik yarısı daha fazladır eminim gören var mı yurt dışında yasayıp okuyan falan merak ediyorum
Cnsl videolardan bahsediyorm hani o babasının gururu yazdıgımız kızlar var ya. Onlar neden öyle sizce? Nden böyle şeyler çekiyorlar modern köle mi olmuşlar öyle şeyler yaptığını ilan etmek hoşlarına mı gidiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Erkekler öyle değil mi abla. ? Kaslarını sergileyenler mi dersin? O kadınları ünlü eden erkekoere ne demeli? Hep kadına oynama objektif ok
Kas cinsllk değil ya ben kas asla beğenmem ztn nesi çekici anlamıyorum. Kaş =çekicilk diye bişi mı. Var. Ama erkekler bu konuda yarışmıyor bence kızlar güzellik yarısında o bitti hangimiz daha oppuyuz yarısı basladı izlemişsindir.
İşte beğenildikçe daha da yapılıyo neden normalleştiriiyor sevgililerimiz falan bakıyo görüyo bu devirde sevgili de yapamıyom bu yüzden
Pardon kas çekici değil mi kastan kaç tane kadın hoşlanıyor haberin var mı erkekler her yerini açınca sıkıntı değil algı kadına mı. Sen yani açan erkek olursa bakacak mısın? Sevgilin bakacak kadar şerefsiz mi erkeklerin bakması normal ama kadınların açması mı anormal neden erkeğin nefsi var kadının yok mu kadın olarak kadın düşmanı olan senin gibi erkek düşkünü erkek savunucusu olan kadar. Or.. pu yoktur genel evde çalışan senden daha namuslu en azından kadın düşmanı erkek meraklısı s.. değil sen gibi yazık
Ahlaksızlık ahlak oldu artık kimseye bişey anlatılmıyor
Ayyyy bide bana laf atıyolar toplumda dikkat çeken kadınlar erkekler değil . Güzellik kadına has bi şeydir erkeklere neden bakalm. Ama erkek kadına bakar ozmn aldatılma olasılgıımız daha yüksek. Ben neden instayı basit bir erkeğe bakıyım çirkin nekadar kaslı olsa da yakısıklı diye bişi yok ayrıca güzellik var ki o da kadına hastır. Yakısıklılık uydurulmuş bişey. Ben yakısıklı erkek görsem derim ki ben bundan güzelim bu ne. O Yüzden sevgili yapamıyorum ben asla aldatmıs sayılmam çünkü kendimi erkeklerden güzel ve üstün görüyorum ama sevgili yapsam bi kadın görse güzel bulck ayaklarına kapanacak dereceye gelecek.
Yav he he şeytana hizmet etmekten haz duyan çok kişi var biliyoz onu güzellik kavramı o kadar basit değil bi kere o güzelliği haram bakışlardan korumak gerek işin aslı bu
Kullanmıyorum görmüyorum
Neler yaptiklarini merak ettim
Sana ne?
Sevgilim görüyo? Görmek zorunda mı
Sevgilin o tür şeyleri beğeniyor demekki
Ayrıca sebebini merak ettim bilenler gelsin sanane diyen bilgisizler değil
Bi sevgilim bile yok misal :)) nerden laf atsam diye çırpınanlarda bgün
Sevgilim görüyor dedin ya
Sevgilim görüyor misal alttaki yorumda da sevgili yapamıyorum dedim öf sıkıcısınız
SANANE BANANE