YouTube ‘da yabanci kızların Turk kizlari yorumuna ne diyorsunuz? Öyle dolasirken karşıma bu tür videolar çıktı bende bakmak istedim. İnternette Turk erkeklerini tercihlerinin arasında ilk 7’ye koyan baska ulkeden kadınlar kızlar bile var. Üstelik yabanci kızlar Türk kızları hakkında tek bu videodaki kız gibi düşünmüyor, hemen hemen hepsi turk kızları hakkında bu düşüncelere sahip. Hadi bize inanmıyorlar o zaman Turk kızlarının rezilliğini birde yabanci hemcinslerinden dinleyelim mi? . Birde yengemiz “dunyada tecavuzun, tacizin sadece Turk erkeklerine özgü olmadığını, dünyanın her yerinde olduğunu, ve erkeklerinde kadınlar tarafından tacize uğradığını” söylese varya…. ☺️. Peki Turk erkekleri yabancı kadınlar tarafından beğenildi mi niye kendilerine yediremiyorlar, niye bunu kabullenemiyorlar. Neyseki çocuk çok çok çok şanslı gerçekten. Peki Turk erkekleri bu konuda neler düşünüyor Ukraynalı biricik yengemiz haklımı? Buyurun videosu? ☺️
https://youtu.be/89bppdi_ULM
https://youtu.be/89bppdi_ULM
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aman al tüm Türk erkekleri sizin olsun.
Alın kurtarın ülkem kadınlarını
Türk kadınlarını bu kadar gömmeye gerek yok. Çok şükür benimde sevgilim yabancı. Sevmeyen başka ülkeden kadınlarla tanışsın
Rusya ya ukraynaya gidebilirsin senin gibi bir fazlalıktan kurtulmuş oluruz
Ben niye gidicem bu ülkeyi biz erkekler kurtardı sen yallah
Sen kimi nerden kovuyorsun ben bu ülkenin vatandaşıyım işine gelmeyen gitsin ülkeden bu ülke için sadece erkekler değil kadın atalarìmızda savaşmış uğraşmış bir ton emek çaba acı ile kazanìlmış bu ülke sen burada saçma sapan sorular soracağına biraz tarih falan oku sizin gibiler işte bu ülkede bugün savaş olsa ayakları bir yerine vura vura kaçar klavye cesurluğu yapmak kolay benim atalarìm elin rus ukraynalı o*osbularì için uğraşmamış
Yürü git hadi ordan ! Savaşmışmış nerede savaşmış! Siz evinizde a*minizin üstünde fındık kırarken benim askerim orda şehit oluyor! Siz tırnağım kırılmış diye ağlarken benim polisim orda şehit oluyor srfszler !! Yanı anlayacağın fazla film izlemeyin! Turk kadını mi yiğit ya da savaşçı hadi orda sizi çakma savaşçılar! Turk ırkının yuz karası olan Turk kadinlaridir acik ve net! Benim askerim polisim koruyor bu ülkeyi kadınlar degil hadi yallah baska ülkeye pslklr!!!
Arap zihniyetli cahil cahile laf anlatmak yerine deveye hendek attırırım daha iyi neye inanırsan inan yazık ya acınası bir zihniyet ülke işte bu yüzden bu hallerde zaten seni bu cahillikle salaklıkla ancak rusların salak olanları kabul eder
Rusların salak olanları?😂 şu salk dediğin Rus kızları varya sizi karakteriyle satın alır karakteriyle haysizyetsizler. Adap zihniyeti olsaydik yabanci kadinlari bu kadar tercih etmezdik ! Kendinize yediremiyorsunuz resmen karaktrszleeerrrr gidin bu ülkeden istemiyoruz sizi !
Boş boş havla dur birde ülkeyi babanın ocak bašı mı belledin türk erkekleri kadar tiksinç cahil saygısız varlık yok bir b*k bilmeden konuşup durursunuz beyin yok sizde eskilerin tırnagı etmezsiniz birde kadınlara bir zįtlığınįz var kadın düşmanlığı var sizde varsa var işine gelmeyen gitsin bu kadar basit birde kendinizce bir etiketleme yapmalar bir ömür yalnız Çok yaşa siz bu türk ırkının işe yaramaz yüz karasısįnız işte oturduğun yerde salyalarını akıt
Sizin gibi cahiller umurumda değil senin gibi köpeği ne yapayım ben senin tercihine mi kaldım kįt beyinli
O…cocugu bu ülkede ben askerlik yaptım sen degil tabikide benim babamın bu ulke !! Saygısız kelimesini bir turk kızımı söylüyor? Gerçekten çok komiksiniz ! Bu ulkeden gitmesi gereken varsa sizsiniz biz Türk erkekleri degil bu ülkede Turk erkeğinin emeği var kadınları degil !!
Okumadım bile 😄😄😄 kudurmaya devam et
Kudurmaya sen devam ediyorsun bence videoları fazla izleme bu sefer ülkemizdeki CÖMERT yabanci kadinlari dövmeye flan kalkarsınız s…kerim belanızı ☺️ hadi şimdi yallah.
Önce insan olsunda gerisi önemli değil.
abla al tüm erkekler senin olsun
Ama siz gideceksiniz o is olur?
Ezik şlskqkdnwksjaj
Kim ezik?
B@okumu yesinlerr 🖕🏻💩
saygısız pslklr