Abim babama el kaldırdı?

Merhaba arkadaşlar. Yengem yüzünden abimle bizim aramızda sorunlar olmuştu daha önce de ama hiç bu kadar ileri gidilmemişti. Yengemin yalanları, iftiraları sonucunda olay buraya kadar geldi. Dün bize geldiler. Yengem daha öncede çok kez yaptığı gibi anneme yapmadığı birşeyi, yaptı diyerek iftira attı. Babam artık buna dayanamayarak Kurana el bastırıcam sizi dedi. Yengem abdest almak için aşağı gitti ve bir daha da gelmedi. O 10 dakikalık süre içerisinde abim olayı başka taraflara çekerek annemi yalancı konumuna soktu. 10 senelik karıma güveniyorum ben dedi. Babam da annen mi yalan söylüyor o zaman dedi. Bunun üzerine abim babamın üzerine yürümeye kalktı. Annemle ben ayırdık. Sonra abim vitrini annemin üzerine devirdi zor tuttuk ayağına geldi. Babam çok sinirliydi, abimi kapıdan çıkarıp kapıyı kapattık babamı zorla tuttuk. Abimde aşağı katlarda ne var ne yok herşeyi kırıp döküp sonra gittiler. Aşağıları temizlemeye indiğimde yerde bıçak buldum. O ara babam aşağı inseydi babama bıçak mı tutacaktı? Bir insan nasıl böylesine annesine babasına kin nefret duyabilir?

Abim babama el kaldırdı?