Babaya el kaldırmak?

Babam ve annem 56 yaşında. Annem cehalet kurbanı yufka yürekli bir insan. Babamsa alkoliğin biri. Bugün eve çakır keyif geldi. Kendisi odada sabaha kadar tv izler normalde. Bugünde başım ağrıyor tvyi kapatıp uyicam dedi. Annemde ben dirilişi izlicem kapatmam dedi. Tartışma çıktı. Bende bu sırada diğer odadayım. bir baktım bağırış çağırış. Odaya gircem kapı kitli. Sinirlenip tekmeyle kırdım kapıyı. Baktım babamın alnı kan içinde. Annem demliği kafasına geçirmiş. Neyse odaya girdim noluyo dedim. Babam, tvyi kapatmıyor bana saldırdı başımı yardı dedi. Bende beter ol dedim hak etmişsin dedim. O da yüzüme tükürdü ve aniden refleksel olarak tokat attım çenesine. Kanepeye yığıldı. Çocuk gibi ağlamaya başladı. Benimde gözlerim doldu. Kazara oldu dedim ama oldu işte. 28 yaşındayım ilk kez babama elim kalktı. Neyse ambulansı çağırıp acile götürdüm dikiş attılar. Ambulansta da ağladı yine. Yav arkadaş istemeden oldu elim kalktı, taş değil ya insanım bende. Vicdan duyuyorum sizce kendime haksızlık mı yapıyorum?
Babaya el kaldırmak?