Ailece tanıdığım, abisiyle çok fazla şey yaşadığımız biri var. Abisi eskiden bizim işyerinde çalışıyordu, şimdi almanya da. Kardeşi ise bizimle çalışıyor. Kızla geçwn bir tartışma yaşadık ve benim bilmediğim bir durum vardı. O gece beni instagramdan sildi, baya sert konuştu ve işyerindeki koordinatör dahil herkesi devreye soktu. Oysa bir açıklama yapsa hiçbişey bu kadar büyümeyecekti. 1 aydır limoniyiz ve abisi dahil konuşmuyor benle. Bu gece yine konuşmayı denedim fakat konuşmamstemediğini, aileden uzaklaştıralı baya oldu dedi benşm için, ağır geldi. Ben bunları hakedecek bişey yapmadım yeminle dedim, ok dedi. Bilmediğimi söyledim durumu açıklama yapmadın sen hiç diyip suçlamak istemedim. Konuşmak istemiyorum iyi geceler dedi. Ben ona ne söyleyebilirim ki? Ne yazabilirim? Durumları anlatıp uzun uzun, eonra ben bunları haketmedim. Artık bundan sonra yazmak sana kendime saygısızlık olur diyip, her şey gönlünce olması dileğiyle demeyi düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sal artık şu kızı valla ne dert ettin be
Haklısın, sürekli yüzyüze olduğumuz için böyle
Başkasına bu kadar mesai harcasam varya çoktan evlenmiştim he 😅
Aha itiraf geldi sen bu kıza aşıksınnnnn
Ama yanlış seçim..
Bunu inkar etttiğimi hatırlamıyorum 🙄 bak ben onu binlerce kişiyle izledim ve dinledim. Bunu kabul edemem asla. Ama duygular işte. Yine de vazgeçemiyorum da. İnat mı yapıyor şu an yoksa sildi mi gerçekten bilemiyorum. Bugğn sabah ilgi için bahaneyle yazdı bana. İş ile ilgili konuştum gğn içerisinde mesajımı görmedi. İşyerinde yüzyüze iken konuştuk tabi normal olarak. Çıkışta birlikte çıktık. Ben çıkana kadar kapıda oyalandı ama. Akşam da mesaj yazdığımda bunları yazdı. İnat mıdır yoksa gerçek mi bilemiyorum. Abisi bu olaydan sonra 1-2 kez durumu beğendi ama hiç konuşmuyor benle açmıyor telefonlarımı. Ben bunları haketmiyorum ya
Ben sana bir şey söyleyeyim mi bu insanlar çok tehlikeli insanlar hem kız hem abisi, sen bile bile ateşe yürüme bence bu insanlardan uzak kal. Başka bir çevre edin.
Nedn öyle dedin?
Yaptıkları hareket ve tavırlar ikisi içinde söylüyorum çok manipülatif hareketler. Çıkar ilişkisi çok fazla. Bugün aramanı açmıyor ama bir işi olsa arar anında. Bu tür insanlar. Sen bu kızla ciddi bir yola girsen bile huzur bulamazsın, pişman ederler.
Farkındayım, manipülasyon işte bağlamış kendisine, aklımdan çıkmıyor inan
Sende olmasan varya, saolasın
Bak senin sıkıntın ne biliyor musun açık kapi birakman. Sen belki gelir diye Aralık bırakmışsın kapıyı, kız da keyfine göre girip çıkıyor. Sen o kapıyı suratına kapatmazsan daha canın çok yanar. Ve rica ederim ne demek, kalbin temiz senin hissettim o yüzden yardımcı olmaya çalışıyorum karşim.
Saolasın, o kapıyı nasıl kapatacağız peki? Şimdi ona ben nasıl mesaj yazmalıyım? Hazırlayalım mı birlikte 🙏
Mesaj atmayacaksın, iş dışında bir mesaj yazarsa görüldü atacaksın ciddiye almayacaksın. Niye görüldü attın falan diye sorarsa farkında değilim dersin. Gözlerini üzerinden uzak tutacaksın, onu hiç umursamayacaksın. Eski ilgiyi kazanmak için sana dönebilir bu noktada ama sen buna kanıp ona ilgi vermeyecek kapıyı kapali tutmaya devam edeceksin. Sonrası bahar, huzur.
Bahar huzur derken yani silip atmak mı? Görüldü atmak saygısızca bir davranış bence. Bide şu var, haftasonu genelde işle ilgili bir eğitim sınav vs oluyo. Sınav sonucunu istiyor benden ve atıyorum. Her seferinde benden onu isterse atıyorum yoksa atmıyorum. Bana dün artık sınav sonrasında sonucu bana direk gönderir misin dedi. Bende tamam işareti yaptım. Ama bu kez sürekli ona rapor veriyor gibi hissediyorum kendimi. Bunu yapmayı düşünmüyorum. Sorarsa ne bahane üretirim, gıcıklık yaptığımı düşünür mü bilmiyorum
Kin güdüyor sonra
Bak karşim, saygı hakedilir. Evet görüldü atmak saygısızca ama eğer ki karşımdaki insan bunu bana sürekli yapıyorsa ve beni incitiyorsa o zaman ben niye yapmayayım? Kendine saygısızlık ediyorsun asıl yapmazsan. Sınav sonucunu niçin istiyor? Mecburi mi iş için? Mecburi ise at direkt hiç uğraşma, değilse sor bunu niye atıyorum sana mecbur değilim falan de
Mecburi değil, ertesi gün de bakabilir fakat merak ediyor. Duramıyor da. Ona "ya sınav sonrası o telaşla aklıma gelmiyo inan. Müsait olduğumda atarım ya da Yarın baksan olur mu?" Demeyi düşünüyorum.
At sanki o gün nolacak ki ama keyfin bilir diğer gün de olur
Bişey olmayacak, şu var atınca sanki o evde oturup gezerken ben onun çalışanıymışım da ona rapor veriyor gibi hissediyorum kendimi. Alıştırmak istemiyorum. Yanlış mı düşünüyorum? Onu tanıyorum ve bence alışırsa böyle düşünecek sşrekli ama yapmazsam da gıcıklığına yapıyorum sanacak
Yanlış hissediyorsun bence ilgisi yok. At bence hiç hır gür çıkmasın gereksiz
Hqklısın da, yq bak gerçekten ama böyle düşünecek ve bi tarafı kalkacak ama, kendsni iyice patron havasına sokacak. Qrayıp, sonuçları söylesem mi dicem de bu kez de konuşmaya çalıştığımı sanacak
Ya boşversene onun ne hissettiğini düşündüğünü sen kendi yaşamına odaklan. O ne düşünürse düşünsün onun kalbinde ne olduğuna bağlı, arkandan ne derse desin boşverrr.
Gönder diyosun yani 🙄 peki
Gecekuşu, müsait misin?
Bişey danışmak istiyorum
Müsaitim dinliyorum
Bugğn bir toplantı yapıldı dğn geceden sonra ve toplantıda, koordinatör ben olmadığımda ona söylüyorum yapılması gerekeni, o benim söylediklerimi yapıyor dedi. Kız söz alıp kızgın şekilde ben söylediğimde sanki ben kendim söylüyormuşum gibi algılanıyor dedi. O söylediği banaydı aslında. Haksızlık ettiğimi düşündüm ama onun tepkilerini ve olanları haketmediğimi düşünüyorum. Ondan özür vs dilesem mi, bişey yazsam mı, yoksa çok mu üstğne gitmiş olurum bilemiyorum. Birlikte işyeri arkadaşlarıyla arabayla evlere dağıldık. Arka koltukta yanyanaydık fakat ben konuşurken vs kafası başka yöne dönüktü ve yüzüme bakmadı. Bikaç kez konuşmaya çalıştım ama kızgın ve kırgın şekilde konuştu benle.
Yahu ben sana konuşmaya çalışma demedim mi bırak kırılsın, kızgın olsun. Sen kırgınken onun umurunda oldun mu? Hayır. Kendine saygını yitirirsin ciddiyim umursama dedikçe sen kendine dert edecek bir nokta buluyorsun.