Aile & Toplum Nereli olduğumu tahmin edin, ben de sizin nereli olduğunuzu tahmin ediyim? isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Kesin hiç bilemeyeceğim 😂🥲 Güncellemeler+1 yıl İpucu: yurt dışı Nereli olduğumu tahmin edin, ben de sizin nereli olduğunuzu tahmin ediyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Olur tabi ki de ben senin için İzmir diyorum :) ama aslında yabancı ülke de diyebilirdim. :D 0 8 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Biliyorsun sen 🤫 Bende seni biliyordum galiba Barışş ama unuttum gibi 🙈 İzmir miydi? u Barış_LonelyForever +1 yıl Bende unuttum kusura bakma 🙈 benim Ankara isimyazmasamolurmu +1 yıl Ankaralı mısın sen 😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl 😂 evet neden ki benzemiyor muyum isimyazmasamolurmu +1 yıl Ciddi misin yaa 😂 hiç aklıma gelmezdi, söylememişsin demek ki yoksa bunu unutmazdım 😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl 😂😂 evet genelde alakasız buluyorlar Ankara diyince sdjsdj söylememişimdir belki de ben de unuttum. peki sen? isimyazmasamolurmu +1 yıl Yunanistan u Barış_LonelyForever +1 yıl Aa evet hatırladım 😊 söylemiştin
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Çanakkale ya da İzmir ama doğruyu söyleyin lutfen 0 2 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl İkisi de değil maalesef. Siz Bursa? Yorumla hakaarkan +1 yıl maalesef foto sizmisiniz Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yurt dışı şaşırtmaçlı olmalı o halde siz ganalısınız bildim kesin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fake foto kullanıp bunu sorman normal mı sence? özgüvensiz şizofrenler 0 7 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Fake mi 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hala yalan söylemeye devam diyosun yani Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Kim peki bu fotoğraftaki kişi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızı pintereste görmüştüm adını sen biliyosundur sen söyle Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Pintereste kim fotoğrafımı koymuş 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fotoğrafını aynen Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Valla kimseyi ikna etmeye çalışacak halim yok. Beni bilen bilir. Fake olacak kadar güzel olduğumu da sanmıyorum, pinterestte resmim falanda yok benzetmiş olabilirsin. Yorumla
dalton54 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Fotona bakmaktan nerelisin yorum yapamadım. Bu ne böyle. Siteye uzun zamandır girmiyorum neler olmuş buraya 0 1 Yorumla dalton54 +1 yıl Nevşehir? Yorumla
Grandiflora Takip Et Master Yaş: 44 , eic 46% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Alamanya.. Tahmin alayım? 0 2 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Maalesef… Ankara diyorum Yorumla Grandiflora +1 yıl Malesef😏.. Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 556 cevap paylaştı. Hollanda mı sen 0 9 Yorumla muraterenist43 +1 yıl Çünkü aşkım, gözlerin bana yazları hatırlatıyor. dediğine göre Rus olmalısın Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Hangi dilden çevirdin? Yorumla muraterenist43 +1 yıl Rusça Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Yanlış Yorumla muraterenist43 +1 yıl Hollanda mı yoksa ben peki Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Yunanistan. Siz İstanbul Yorumla muraterenist43 +1 yıl evet İstanbul ama dedeler selanik Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Hemşeri sayılırız o zaman Yorumla muraterenist43 +1 yıl evet hemşeriyiz :))) Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sivaslı gibisin sen. 0 2 Yorumla Tempoukinik +1 yıl Muglali gibi duruyor sanki Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Hayır. Siz İstanbul? Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. kastamonulu olabilirsin. 0 6 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Hayır. Siz Tokat? Yorumla novel +1 yıl Ciddi misin sen ya? Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Bildim dimi 😂 Yorumla novel +1 yıl yok be biraz heyecan olsun dedim :D :D Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Yaaaa 😂 Yorumla novel +1 yıl he valla :D biraz sert duruyordur dedim yumuşasın neşelensin. :D Yorumla
AtınıArayanKovboy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 54% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı. Makedonya peki benNot: Yurtiçi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Duisburg, kreuzberg olmadı Amsterdam 😅 0 2 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Hayırr 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çatladık burada peki neresi 😀 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. yunanistan 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bilemicem vallaha her yer olabilir. 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Belçika 0 2 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Hayır 🥲 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Rusya Yorumla
EverythingİllusioN Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Azeri falan 0 2 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Hayır. Siz İstanbul? Yorumla EverythingİllusioN +1 yıl Değil Yorumla
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 102% +1 yıl Şırnak 0 2 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Hayır. Siz Bolu? Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Yok değil Yorumla
Tempoukinik Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Bence mugla 0 2 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Hayır, siz Edirne? Yorumla Tempoukinik +1 yıl Hayır Balıkesir 🤣 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. İzmir 0 2 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Hayır. Siz Ankara ? Yorumla bunasııladam +1 yıl Hayır ben İzmir Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Uşak 0 2 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Hayır. Siz Artvin? Yorumla Oluştur +1 yıl Hayır Yorumla
İdre123 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Adanalısın bence 0 2 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Hayır. Siz Çorum? Yorumla İdre123 +1 yıl Hayır maalesef bilemediniz Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kastamonulu :) 0 6 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Hayır. Siz İzmir? Yorumla Hipnotix +1 yıl İzmiri severim ama karadeniz tarafındayım Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Hmm Teabzon? Yorumla Hipnotix +1 yıl Yaklaştun ha gayret :P Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Samsun da mı ordaydı coğrafyam kötü 😂 Yorumla Hipnotix +1 yıl Yanlış tarafa gittin batum tarafına doğru yol al :P Yorumla
salamanka Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Mardin 0 2 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Hayır. Siz Antalya? Yorumla salamanka +1 yıl Kırşehir Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Konya 0 3 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Hayır. Siz Ankara ? Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Hayır sen çorum Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Bölge söyle bari 😂 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hoolanda 0 0 Yorumla
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Almanya. 😎 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. İzmir bence 0 0 Yorumla
lacıvertkartal Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 582 cevap paylaştı. kalsın teyze 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hollanda 0 2 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl keske Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Irak Yorumla
Mac79 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Suriye 0 4 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Hayır Türkiyede yaşamıyorum 😂 Yorumla Mac79 +1 yıl Tamam Suriye turkiye de degil ki 😂 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Suriyeliler Türkiye’de ya 😂 Yorumla Mac79 +1 yıl Onlar Türkiye de yaşayan Suriyeliler 🙄 Yorumla
zikikk Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl İstanbullumusunuzz 0 1 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Hayır Yorumla
omerzurum Takip Et Xper 1 Yaş: 41 +1 yıl Antalya 0 5 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Hayır, siz İstanbul? Yorumla omerzurum +1 yıl Nayır bilemedin Yorumla omerzurum +1 yıl Suriye? Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Hayır Yorumla omerzurum +1 yıl Almanya ozaman Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sakarya 0 6 Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Hayır. Siz Bursa? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bursa neden bana denk geldi? Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl İçime öyle doğdu sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış mersin yurt dışı güncellemesi gelmiş denmark diyorum Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oynamıyorum iyi akşamlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Olur tabi ki de ben senin için İzmir diyorum :)
ama aslında yabancı ülke de diyebilirdim. :D
Biliyorsun sen 🤫
Bende seni biliyordum galiba Barışş ama unuttum gibi 🙈 İzmir miydi?
Bende unuttum kusura bakma 🙈 benim Ankara
Ankaralı mısın sen 😂
😂 evet neden ki benzemiyor muyum
Ciddi misin yaa 😂 hiç aklıma gelmezdi, söylememişsin demek ki yoksa bunu unutmazdım 😂
😂😂 evet genelde alakasız buluyorlar Ankara diyince sdjsdj söylememişimdir belki de ben de unuttum. peki sen?
Yunanistan
Aa evet hatırladım 😊 söylemiştin
Çanakkale ya da İzmir ama doğruyu söyleyin lutfen
İkisi de değil maalesef. Siz Bursa?
maalesef foto sizmisiniz
Yurt dışı şaşırtmaçlı olmalı o halde siz ganalısınız bildim kesin
Fake foto kullanıp bunu sorman normal mı sence? özgüvensiz şizofrenler
Fake mi 😂
Hala yalan söylemeye devam diyosun yani
Kim peki bu fotoğraftaki kişi
Kızı pintereste görmüştüm adını sen biliyosundur sen söyle
Pintereste kim fotoğrafımı koymuş 🤔
Fotoğrafını aynen
Valla kimseyi ikna etmeye çalışacak halim yok. Beni bilen bilir. Fake olacak kadar güzel olduğumu da sanmıyorum, pinterestte resmim falanda yok benzetmiş olabilirsin.
sanırsam ki dünyalısınız. içinden mi dışından mı bilemedim
Fotona bakmaktan nerelisin yorum yapamadım. Bu ne böyle. Siteye uzun zamandır girmiyorum neler olmuş buraya
Nevşehir?
Alamanya.. Tahmin alayım?
Maalesef… Ankara diyorum
Malesef😏..
Hollanda mı sen
Çünkü aşkım, gözlerin bana yazları hatırlatıyor. dediğine göre Rus olmalısın
Hangi dilden çevirdin?
Rusça
Yanlış
Hollanda mı yoksa ben peki
Yunanistan. Siz İstanbul
evet İstanbul ama dedeler selanik