Aile & Toplum Nereli olduğunuzu tahmin edelim mi? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 Yapay Zekaya Sor @Yeterhayeterhayat ile nereli olduğunuzu tahmin ediyoruz. 😃😃 Güncellemeler1 yıl Eğlenceli olduğu kadar güzel bir soru oldu. 👏👏 Nereli olduğunuzu tahmin edelim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Evet hemen 1 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Nickname de plaka kodu yazdığı için gizliden yorum yapayım :D olur edin 1 4 Yorumla Bravehrart 1 yıl Yozgat.. Yorumla mine13 1 yıl hayır değil Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl 34 İstanbul. Yorumla mine13 1 yıl @yeterhayeterhayat o da tutmadı, bitlis Yorumla
Ruh-İkonu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Merhaba,Ben bile bilmiyorum nasıl tahmin etcen🤔 1 8 Yorumla Bravehrart 1 yıl Ardahan.. Yorumla Ruh-İkonu 1 yıl 🤣🤣 doğulumuyum sence yok daha neler Yorumla Bravehrart 1 yıl İstanbul diyorum.. Yorumla Ruh-İkonu 1 yıl Doğduğum şehir farklı , anne babamın kütüğü farklı, 15 yıldır yaşadığım şehir farklı hangisi oluyor Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Çanakkale diyorum Yorumla Ruh-İkonu 1 yıl İkiside değil bana söylediklerimden birini seçin şehri söyleyeyim Yorumla Bravehrart 1 yıl Hadi Çanakkale olsun.. Yorumla Ruh-İkonu 1 yıl İzmit maalesef bilemediniz Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tabi buyurun 🫴🫴 2 2 Yorumla Bravehrart 1 yıl Tokat.. Esrihbaenl 1 yıl Maalesef olmadı
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Merhaba..Buyrun, edebilirsiniz.. 1 2 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Konya Yorumla Need4Read 1 yıl Yanlış.. Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Et bakalım bilirsen son 10 sorunu beğeneceğim. 1 3 Yorumla Bravehrart 1 yıl Gümüşhane.. Yorumla purplewater75 1 yıl Değil 4 hakkın daha var. Yorumla purplewater75 1 yıl Bir de ipucu vereyim Doğu tarafına yoğunlaş. Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 397 cevap paylaştı. Aslen nereli olduğumu bilin bakalım 1 3 Yorumla Bravehrart 1 yıl Kırşehir.. Yorumla Elleira 1 yıl Soğuk sıcak oynayalım hadi❄ Soğukkk Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Mardinli bu Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hadi bakalım çok zor olucak 😂 1 9 Yorumla Bravehrart 1 yıl İstanbul ya da Ankara .. Yorumla m ByBrawo 1 yıl Hayır 😂 Yorumla Bravehrart 1 yıl Kahramanmaraş Yorumla Bravehrart 1 yıl Batman.. Yorumla m ByBrawo 1 yıl Hayır Kahramanmaraş çok yakın ama Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Bence Konyalı ") Yorumla m ByBrawo 1 yıl @yeterhayeterhayat afyon da olabilir 😂 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Yarın bir kaç saatliğine geleceğim, nohut dürümümü hazır et he hahah Yorumla Bravehrart 1 yıl Son hakkımı kullanıyorum Kayseri diyorum.. Yorumla
ibrahimu54 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 48% 1 yıl Asla bilemezsin. 1 11 Yorumla Bravehrart 1 yıl Ankara .. Yorumla ibrahimu54 1 yıl Elim ayağım titredi medyum musunuz Yorumla Bravehrart 1 yıl Ne alaka ya? 🙄 Yorumla ibrahimu54 1 yıl 54 sence ne olabilir Yorumla Bravehrart 1 yıl Sakarya.. Yorumla ibrahimu54 1 yıl Destur demen lazımdı SAKARYAAAAAAAAAAA Yorumla Bravehrart 1 yıl Sonuçta bildim.. Yorumla ibrahimu54 1 yıl SAKARYAAAAA de bide mutlu olacam Yorumla Bravehrart 1 yıl SAKARYAAAA Yorumla ibrahimu54 1 yıl Teşekkür ederim mutlu oldum :) Yorumla Bravehrart 1 yıl Rica ederim.. Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı. Buyurun efendim 1 15 Yorumla Bravehrart 1 yıl Antalya.. Yorumla Rozes52 1 yıl Nayırrr Yorumla Bravehrart 1 yıl İzmir.. Yorumla Rozes52 1 yıl Yok 🤣 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Antepli roz Yorumla Rozes52 1 yıl @yeterhayeterhayat yooooğhhh beni bulamazsınız gülüm 🤭🤭🤭🤭 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Ordu lumusun kız Yorumla Rozes52 1 yıl @yeterhayeterhayat hadi bakalım 4 şehir gitti geriye az bişi kaldı sjsjjss Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Yorma beni be hahah sinop Yorumla Rozes52 1 yıl @yeterhayeterhayat emekli olunca gitmek isterim 🤪 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl 1 yıl sonra falan mı "P Yorumla Rozes52 1 yıl @yeterhayeterhayat bak sana güzel bişey söylerim şemsiye olayına döner, umarım anladın ne demek istediğimi shshhe Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Hahha anladım anladım Çorumlular hep böyle zaten :P Yorumla Rozes52 1 yıl @yeterhayeterhayat oğlum bulamazsın beni bak sabaha kadar ara tara yok 🤪🤪🤪🤣🤣🤣 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Tamam tamam pes ettim al oldu mu :( Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı. Profilinde var zaten jsjsjsjs 1 1 Yorumla gulsuberenkolsuz 1 yıl Profilimde Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Ediniz efenim 2 5 Yorumla Bravehrart 1 yıl Ağrı.. Yorumla babysharkSmom 1 yıl Olmadı🥲 Yorumla Bravehrart 1 yıl İstanbul.. Yorumla babysharkSmom 1 yıl 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl İstanbul evet ") Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Haydi ett 2 4 Yorumla Bravehrart 1 yıl Manisa.. Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Ankaralı bu bence Yorumla AliceMixfield 1 yıl Cıks değilim Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Tüh bu da olmadı Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. Olur 2 5 Yorumla Bravehrart 1 yıl Malatya.. Yorumla _infinitum 1 yıl Değil Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Anreo Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Antep Yorumla _infinitum 1 yıl Hayır değil Yorumla
Pırıltılı_Işıltılı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Edin bakalım 2 3 Yorumla Bravehrart 1 yıl Adana.. Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Kayseri Kayseri Yorumla Pırıltılı_Işıltılı 1 yıl İkiside değelll 😀 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Evet olur edin 2 4 Yorumla Bravehrart 1 yıl Bursa.. Yorumla beyzaondr350 1 yıl Hayır Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl İstanbul ") Yorumla beyzaondr350 1 yıl İstanbul mu ben sana söylemiştim unuttun mu 😅 Yorumla
_AnaisWatterson_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Edin 2 6 Yorumla Bravehrart 1 yıl Niğde.. Yorumla _AnaisWatterson_ 1 yıl Yok. Yorumla Bravehrart 1 yıl Antalya.. Yorumla _AnaisWatterson_ 1 yıl Yok. Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Çorum diyesim geldi Yorumla _AnaisWatterson_ 1 yıl Yok o da değil Yorumla
mathmaxeil Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Olurr 2 5 Yorumla Bravehrart 1 yıl Kırıkkale.. Yorumla mathmaxeil 1 yıl Yanlıss Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Maraş Yorumla mathmaxeil 1 yıl Yeter sallamayın mdmdmx Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Tamamdır Yorumla
xxAnonimGirlxx Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Evet 2 3 Yorumla Bravehrart 1 yıl Artvin.. Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Bursa Yorumla xxAnonimGirlxx 1 yıl Doğma büyüme İstanbul Yorumla
Sincapi Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Tamam 2 4 Yorumla Bravehrart 1 yıl Sivas.. Yorumla Sincapi 1 yıl Tutmadı Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl İzmir he Yorumla Sincapi 1 yıl @yeterhayeterhayat ooo çok uzak Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olur 2 4 Yorumla Bravehrart 1 yıl Kastamonu.. Yorumla Gof34 1 yıl Bilemedin Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Bayburt Yorumla Gof34 1 yıl Maalesef bro sende bilemedin Yorumla
Assoly340 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Olur. 2 8 Yorumla Bravehrart 1 yıl Tokat.. Yorumla Assoly340 1 yıl Bilemedin Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Muş Yorumla Assoly340 1 yıl Qwjqj yok hayır Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Zonguldak diyorum Yorumla Assoly340 1 yıl Maalesef Yorumla Bravehrart 1 yıl Afyonkarahisar.. Yorumla Assoly340 1 yıl Çok yaklaştınnn Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Edin bakalım 2 4 Yorumla Bravehrart 1 yıl Nevşehir.. Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Ben de kayseri diyeyim Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Erzurumluyum Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Adamsın Yorumla
hayatyordubenibe Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl yap bakalım 2 6 Yorumla Bravehrart 1 yıl Ardahan.. Yorumla hayatyordubenibe 1 yıl alakam yok doğuyla Yorumla Bravehrart 1 yıl İzmir.. Yorumla hayatyordubenibe 1 yıl bilemedin. Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Bursa Yorumla hayatyordubenibe 1 yıl @yeterhayeterhayat hiçbiri tutmadı. Yorumla
Arzusaglm Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Edin bakalımm 2 6 Yorumla Bravehrart 1 yıl Aydın.. Yorumla Arzusaglm 1 yıl Olmadı maalesef Yorumla Bravehrart 1 yıl Manisa.. Yorumla Arzusaglm 1 yıl Değil Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl İzmir Yorumla Arzusaglm 1 yıl Olmadı ya Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Sallayın 2 4 Yorumla Bravehrart 1 yıl Trabzon.. Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Antalya Yorumla tortitotilla 1 yıl Hiçbiri 🥺 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Ankara Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Edin bakalım 2 16 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl 55 yazıyor ama öyle mi :D Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Mekan orası ama vatan başka yer 😃 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Madagaskar değil demi reis haah Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl La bizi oraya kim alabiluurr 😂 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Tirabzon mu? Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Yaklaşşş Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Rize? Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Acuk daa yaklaş başgan uzaklaştın Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl giresun gümüşhane bayburt falan var etrafında daha hangilerini sayayım haha Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Tam ortada bir tane kaldı Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Dadaş mısın yoksam hahah Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Yok gardaş afkiralıyım Yorumla Bravehrart 1 yıl Sinop olabilir.. Yorumla Bravehrart 1 yıl Artvin.. Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Ordu Yorumla Bravehrart 1 yıl Yaklaşmıştım.. 😂😂 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl edin 1 1 Yorumla Bravehrart 1 yıl Kayseri.. Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Et bakalım 1 4 Yorumla Bravehrart 1 yıl Çanakkale. Yorumla FigmudSreud 1 yıl Bildin sayılır iki memleketimden biri Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Rize li misin reis Yorumla FigmudSreud 1 yıl baba tarafı edirne anne tarafı çanakkale Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Et bakalım:) 1 11 Yorumla Bravehrart 1 yıl Amasya.. Yorumla u Bahar_555 1 yıl Tüh bilemedin, ipucu karadeniz tarafındayım 😃 Yorumla Bravehrart 1 yıl Trabzon ya da Rize.. Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Büyük sanatçı he ") Trabzon diyorum ben de Yorumla u Bahar_555 1 yıl Yine bilemedin, karadenizin deniz kenarında tam ortasında 😃 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Samsun mu yoksa sinop mu burunda mı haha Yorumla Bravehrart 1 yıl Sinop diyorum.. Yorumla u Bahar_555 1 yıl Sinop'un yanında.. Yaklaştın..📣😃 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Ben pes hahha Yorumla u Bahar_555 1 yıl Kaybettin. Aslen Kastamonu 😃Ama doğma büyüme İstanbuldayım Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Aklımda bulunsun bu hah Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Hemen 1 6 Yorumla Bravehrart 1 yıl İstanbul olabilir mi? Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Yaşadığım yer olarak evet Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Suri yazacaktım da son anda Çorum diyesim geldi reis 🤣🤣 Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Abi ben suri suri Yorumla Bravehrart 1 yıl Yes 😂😂 Yorumla Bravehrart 1 yıl Doğum yerin Antalya.. Yorumla
Amywine_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Evet 1 8 Yorumla Bravehrart 1 yıl Muğla.. Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Daha çok kuş adası kızlarına benzettim Yorumla Bravehrart 1 yıl Mardin.. Yorumla Amywine_ 1 yıl Yanlış tahminler, Karadeniz'e gelin 😄 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Kesin karadenizli bu 🤣🤣 Yorumla Amywine_ 1 yıl @yeterhayeterhayat yesss 😂 Yorumla Bravehrart 1 yıl Rize mi? Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Yok bu da ordu 🤣 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 94% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Et bakalım... 1 18 Yorumla Bravehrart 1 yıl Mersin.. Yorumla psychoparadıse 1 yıl 10 hak daha veriyorum kanks :D Yorumla Bravehrart 1 yıl Gaziantep.. Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Bayburtlu bu haha Yorumla psychoparadıse 1 yıl @yeterhayeterhayat kaldı 8 :D Yorumla Bravehrart 1 yıl Suriye.. Yorumla psychoparadıse 1 yıl YAzıklar olsun kaldı 7 Yorumla Bravehrart 1 yıl Ankara Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Suri misin la sen 🤣 Yorumla psychoparadıse 1 yıl @yeterhayeterhayat Kaldı 5 toplu yazın bare :D Yorumla psychoparadıse 1 yıl @yeterhayeterhayat Kanka afgan tipinle bana suri çekmen :D Yorumla Bravehrart 1 yıl 😂😂😂 Yorumla Bravehrart 1 yıl Isparta.. Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Kırklareli diyeyim yoruldum hahah Yorumla Bravehrart 1 yıl Son hakkımı kullanıyorum Amasya.. Allah rızası için doğru de lütfen!!! Yorumla psychoparadıse 1 yıl Bilemediniz yazıklar olsun :D Babam Siirtliymiş ben doğma büyüme İstanbul luyum :D Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Dedik ya siirt diye haha Yorumla psychoparadıse 1 yıl @yeterhayeterhayat fsabafsba Siirt e en yakın Batum a gittim kanka :D Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Er bakalım 🙂 2 2 Yorumla Bravehrart 1 yıl İstanbul.. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Doğum yeri ora ama Siirtliyim Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet olur 😅😅 1 2 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Türkiye'de yaşamıyor bence Yorumla Yamaal 1 yıl @yeterhayeterhayat 😅evet yaşamıyorum ve oralı da değilim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bilemiyosunki kimseninki hahahha benmkinide bi dene bakalım 1 3 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Sallıyoz işte nolmuş. Siirtlisin sen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yeterhayeterhayat hayır diyarbakır Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl R ile mi Yorumla
yenidendogdumbennn Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 95% 1 yıl Buyrun lütfen 2 6 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Uşak diyorum ben Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl Yanlış 🙃 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Kafam az çalışıyor idare et 🤣 Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl Estağfurullah ne demek Giresun benim memleket 🙃 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Çok terse gitmişim ahha Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl 😊😊 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabii neden olmasinnn 💁🏻♀️ 0 2 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Konya Yorumla FeshiMüna 1 yıl Güzide bir şehrimiz ben hiç görmesemde sjsjsj Yorumla
sonfecimilka Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl oluurr 2 4 Yorumla Bravehrart 1 yıl Elazığ.. Yorumla sonfecimilka 1 yıl hayiir ama yaklastin 😂 Yorumla Bravehrart 1 yıl Erzurum.. Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Kırklareli diyeyim Yorumla
elzemn Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Bulabileceksen et 2 10 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Ardahan falan Yorumla elzemn 1 yıl Hayır Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Çok zor bu çok :D Yorumla elzemn 1 yıl Değil Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl İzmir? Yorumla elzemn 1 yıl Kskskj hayır Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Bursa mı? Yorumla elzemn 1 yıl Iyy top bursa değil tabikide Yorumla Bravehrart 1 yıl Tunceli.. Yorumla elzemn 1 yıl Hayır ksj Yorumla
redpillci Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Edin 2 2 Yorumla Bravehrart 1 yıl Kayseri.. Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Konyalı Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl tabi edin lütfen 1 2 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl İstanbul Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yeterhayeterhayat evet çok doğru Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bilirsiniz bence 1 6 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Liman şehri mi reis :D Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Liman şehri olan bi yer Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Çankırıya yapışık mı :D Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Hayır Yorumla Bravehrart 1 yıl Rize mi? Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Hayır değil Yorumla
kahveyeasikolankiz Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl hemeeen 2 3 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl İzmirli Yorumla kahveyeasikolankiz 1 yıl adana Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Yine tutturamadık Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 784 cevap paylaştı. Olurr 1 1 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Rakım 0 konya mı Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. tamam olur 1 2 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Gümüşhane olabilir mi Yorumla TuruncuJaponBalığı 1 yıl Değil Yorumla
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Olur 1 2 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Ankara sanırsam Yorumla ßlueოoon 1 yıl Karadenizdeyim ben 😄 Doğu Karadeniz Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Et bakalım 😂 1 1 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Aydın adam Aydınlı Yorumla
ardagol Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 90% 1 yıl Edin 1 1 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Zonguldak Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Edin bakalım 1 2 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Ankara kesin Yorumla BirPeriKızıı 1 yıl Değil Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Olur 1 1 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Maraş olabilir Yorumla
gokallpz Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ok.. 1 1 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Mersin Yorumla
Özgeucl Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Et bakym 1 3 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Van Yorumla Özgeucl 1 yıl Çok yaklaştın Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl En azından yaklasabilmişim haha Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur 1 1 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Girssun Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Olur.. 1 1 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Malatya Yorumla
Justice000002 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 483 cevap paylaştı. Hadi baalım 0 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Buyrun 0 7 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Ankara Yorumla MekanınSahibiHande 1 yıl Hayır Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl O zaman İstanbul ya da İzmir Yorumla MekanınSahibiHande 1 yıl Hayırrr Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl O zaman pes Yorumla MekanınSahibiHande 1 yıl 3 büyük şehir saydın sadece başka yok mu şehir sanki ahahahaha Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Zabağa kadar şehir mi sayayım tutmadı işte becere medic :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Evet hemen
Nickname de plaka kodu yazdığı için gizliden yorum yapayım :D olur edin
Yozgat..
hayır değil
34 İstanbul.
@yeterhayeterhayat o da tutmadı, bitlis
Merhaba,
Ben bile bilmiyorum nasıl tahmin etcen🤔
Ardahan..
🤣🤣 doğulumuyum sence yok daha neler
İstanbul diyorum..
Doğduğum şehir farklı , anne babamın kütüğü farklı, 15 yıldır yaşadığım şehir farklı hangisi oluyor
Çanakkale diyorum
İkiside değil bana söylediklerimden birini seçin şehri söyleyeyim
Hadi Çanakkale olsun..
İzmit maalesef bilemediniz
Tabi buyurun 🫴🫴
Tokat..
Maalesef olmadı
Merhaba..
Buyrun, edebilirsiniz..
Konya
Yanlış..
Et bakalım bilirsen son 10 sorunu beğeneceğim.
Gümüşhane..
Değil 4 hakkın daha var.
Bir de ipucu vereyim Doğu tarafına yoğunlaş.
Aslen nereli olduğumu bilin bakalım
Kırşehir..
Soğuk sıcak oynayalım hadi
❄ Soğukkk
Mardinli bu
Hadi bakalım çok zor olucak 😂
İstanbul ya da Ankara ..
Hayır 😂
Kahramanmaraş
Batman..
Hayır Kahramanmaraş çok yakın ama
Bence Konyalı ")
@yeterhayeterhayat afyon da olabilir 😂
Yarın bir kaç saatliğine geleceğim, nohut dürümümü hazır et he hahah
Son hakkımı kullanıyorum Kayseri diyorum..
Asla bilemezsin.
Ankara ..
Elim ayağım titredi medyum musunuz
Ne alaka ya? 🙄
54 sence ne olabilir
Sakarya..
Destur demen lazımdı SAKARYAAAAAAAAAAA
Sonuçta bildim..
SAKARYAAAAA de bide mutlu olacam
SAKARYAAAA
Teşekkür ederim mutlu oldum :)
Rica ederim..
Buyurun efendim
Antalya..
Nayırrr
İzmir..
Yok 🤣
Antepli roz
@yeterhayeterhayat yooooğhhh beni bulamazsınız gülüm 🤭🤭🤭🤭
Ordu lumusun kız
@yeterhayeterhayat hadi bakalım 4 şehir gitti geriye az bişi kaldı sjsjjss
Yorma beni be hahah sinop
@yeterhayeterhayat emekli olunca gitmek isterim 🤪
1 yıl sonra falan mı "P
@yeterhayeterhayat bak sana güzel bişey söylerim şemsiye olayına döner, umarım anladın ne demek istediğimi shshhe
Hahha anladım anladım Çorumlular hep böyle zaten :P
@yeterhayeterhayat oğlum bulamazsın beni bak sabaha kadar ara tara yok 🤪🤪🤪🤣🤣🤣
Tamam tamam pes ettim al oldu mu :(
Profilinde var zaten jsjsjsjs
Profilimde
Ediniz efenim
Ağrı..
Olmadı🥲
İstanbul..
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
İstanbul evet ")
Haydi ett
Manisa..
Ankaralı bu bence
Cıks değilim
Tüh bu da olmadı
Olur
Malatya..
Değil
Anreo
Antep
Hayır değil
Edin bakalım
Adana..
Kayseri Kayseri
İkiside değelll 😀
Evet olur edin
Bursa..
Hayır
İstanbul ")
İstanbul mu ben sana söylemiştim unuttun mu 😅
Edin
Niğde..
Yok.
Antalya..
Yok.
Çorum diyesim geldi
Yok o da değil
Olurr
Kırıkkale..
Yanlıss
Maraş
Yeter sallamayın mdmdmx
Tamamdır
Evet
Artvin..
Bursa
Doğma büyüme İstanbul
Tamam
Sivas..
Tutmadı
İzmir he
@yeterhayeterhayat ooo çok uzak
Olur
Kastamonu..
Bilemedin
Bayburt
Maalesef bro sende bilemedin
Olur.
Tokat..
Bilemedin
Muş
Qwjqj yok hayır
Zonguldak diyorum
Maalesef
Afyonkarahisar..
Çok yaklaştınnn
Edin bakalım
Nevşehir..
Ben de kayseri diyeyim
Erzurumluyum
Adamsın
yap bakalım
Ardahan..
alakam yok doğuyla
İzmir..
bilemedin.
Bursa
@yeterhayeterhayat hiçbiri tutmadı.
Edin bakalımm
Aydın..
Olmadı maalesef
Manisa..
Değil
İzmir
Olmadı ya
Sallayın
Trabzon..
Antalya
Hiçbiri 🥺
Ankara
Edin bakalım
55 yazıyor ama öyle mi :D
Mekan orası ama vatan başka yer 😃
Madagaskar değil demi reis haah
La bizi oraya kim alabiluurr 😂
Tirabzon mu?
Yaklaşşş
Rize?
Acuk daa yaklaş başgan uzaklaştın
giresun gümüşhane bayburt falan var etrafında daha hangilerini sayayım haha
Tam ortada bir tane kaldı
Dadaş mısın yoksam hahah
Yok gardaş afkiralıyım
Sinop olabilir..
Artvin..
Ordu
Yaklaşmıştım.. 😂😂
edin
Kayseri..
Et bakalım
Çanakkale.
Bildin sayılır iki memleketimden biri
Rize li misin reis
baba tarafı edirne anne tarafı çanakkale
Et bakalım:)
Amasya..
Tüh bilemedin, ipucu karadeniz tarafındayım 😃
Trabzon ya da Rize..
Büyük sanatçı he ") Trabzon diyorum ben de
Yine bilemedin, karadenizin deniz kenarında tam ortasında 😃
Samsun mu yoksa sinop mu burunda mı haha
Sinop diyorum..
Sinop'un yanında.. Yaklaştın..📣😃
Ben pes hahha
Kaybettin. Aslen Kastamonu 😃
Ama doğma büyüme İstanbuldayım
Aklımda bulunsun bu hah
Hemen
İstanbul olabilir mi?
Yaşadığım yer olarak evet
Suri yazacaktım da son anda Çorum diyesim geldi reis 🤣🤣
Abi ben suri suri
Yes 😂😂
Doğum yerin Antalya..
Evet
Muğla..
Daha çok kuş adası kızlarına benzettim
Mardin..
Yanlış tahminler, Karadeniz'e gelin 😄
Kesin karadenizli bu 🤣🤣
@yeterhayeterhayat yesss 😂
Rize mi?
Yok bu da ordu 🤣
Et bakalım...
Mersin..
10 hak daha veriyorum kanks :D
Gaziantep..
Bayburtlu bu haha
@yeterhayeterhayat kaldı 8 :D
Suriye..
YAzıklar olsun kaldı 7
Ankara
Suri misin la sen 🤣
@yeterhayeterhayat Kaldı 5 toplu yazın bare :D
@yeterhayeterhayat Kanka afgan tipinle bana suri çekmen :D
😂😂😂
Isparta..
Kırklareli diyeyim yoruldum hahah
Son hakkımı kullanıyorum Amasya..
Allah rızası için doğru de lütfen!!!
Bilemediniz yazıklar olsun :D Babam Siirtliymiş ben doğma büyüme İstanbul luyum :D
Dedik ya siirt diye haha
@yeterhayeterhayat fsabafsba Siirt e en yakın Batum a gittim kanka :D
Er bakalım 🙂
İstanbul..
Doğum yeri ora ama Siirtliyim
Evet olur 😅😅
Türkiye'de yaşamıyor bence
@yeterhayeterhayat 😅evet yaşamıyorum ve oralı da değilim
Bilemiyosunki kimseninki hahahha benmkinide bi dene bakalım
Sallıyoz işte nolmuş. Siirtlisin sen
@yeterhayeterhayat hayır diyarbakır
R ile mi
Buyrun lütfen
Uşak diyorum ben
Yanlış 🙃
Kafam az çalışıyor idare et 🤣
Estağfurullah ne demek Giresun benim memleket 🙃
Çok terse gitmişim ahha
😊😊
Hadi, bakalım göster kendini.
Tahmin ediven baken :D
Tabii neden olmasinnn 💁🏻♀️
Konya
Güzide bir şehrimiz ben hiç görmesemde sjsjsj
Merak ettim kesin yanlış cikscak
oluurr
Elazığ..
hayiir ama yaklastin 😂
Erzurum..
Kırklareli diyeyim
Bulabileceksen et
Ardahan falan
Hayır
Çok zor bu çok :D
Değil
İzmir?
Kskskj hayır
Bursa mı?
Iyy top bursa değil tabikide
Tunceli..
Hayır ksj
Edin
Kayseri..
Konyalı
tabi edin lütfen
İstanbul
@yeterhayeterhayat evet çok doğru
Bilirsiniz bence
Liman şehri mi reis :D
Liman şehri olan bi yer
Çankırıya yapışık mı :D
Hayır
Rize mi?
Hayır değil
hemeeen
İzmirli
adana
Yine tutturamadık
Olurr
Rakım 0 konya mı
tamam olur
Gümüşhane olabilir mi
Değil
Olur
Ankara sanırsam
Karadenizdeyim ben 😄 Doğu Karadeniz
Et bakalım 😂
Aydın adam Aydınlı
Edin
Zonguldak
Edin bakalım
Ankara kesin
Değil
Olur
Maraş olabilir
Ok..
Mersin
Et bakym
Van
Çok yaklaştın
En azından yaklasabilmişim haha
Olur
Girssun
Olur..
Malatya
Hadi baalım
Buyrun
Ankara
Hayır
O zaman İstanbul ya da İzmir
Hayırrr
O zaman pes
3 büyük şehir saydın sadece başka yok mu şehir sanki ahahahaha
Zabağa kadar şehir mi sayayım tutmadı işte becere medic :)