28 yaşındayım, hic sevgilim olmadi, sanaldan flortlerim oldu sadece çok korkak bir insandım, hata yapmaktan ciddi korkardım. Sanki bir erkekle birkaç ay takılsam, çay kahve içsem basima bir şey gelecek ya da ciddi bir adım atmak zorundaymışım gibi hissettirdi ailem. İnanın lisede bile bu böyleydi.
Hoslandigim adamlarda hayırsız, it, aldatma potansiyeli yüksek adamlardi niyeyse kendim gibi olanı sevmiyordum. 3 yıl önce anladım aslında BEN KENDIMI SEVMIYORMUSUM. Şu an kendimi daha iyi anlamaya başladım, ailemin bana etkisi %1 , hayatı burasindan yakaladım, bundan sonra kendim için yaşayacağım ancak biri evlenmiyor musun hala, ya da biri yok mu deyince çok batıyor. Hayir istemiyorum, bekar daha iyi diyorum ama benim bi tecrübem yok sonuçta etraftan etkilenip neden bu cevabı veriyorum bilmiyorum.
Annem diyor ki belki bir öneri olacak, tavsiye olacak ya da ilgisini çeken biri var sana açılacak sen niye hemen tepiyorsun ki diyor...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen kendine ilaç olmazsan. Evlilik de istediğini vermeyebilir. Söz vücüd bulur. İstemem yerine nsaip demek de bir seçenek elebtte
İnsanlar nasip dersem istiyor ama olmuyor ayy yazık triplerine girecek gibi geliyor
Üzüldüm böyle düşünmene. İnsanlara göre yön alırsan sonunda hep üzülen sen olursun. Ben nasio deyip geçiştiriyorum. Dişarıda olan dışarıda kalsın. Aileme zaten fikrimi net belirtiyorum.
Ben insanların yüz ifadelerinden çok etkileniyorum
Uzun yıllar akran zorbalığı gördüm, şu an çok takmasam da eziklenince baya üzülüyorum eski travmalarim canlanıyor.
Anlaıyorum. Geçmiş olsun bende yaşadım benzer durumları ama biliyor musun Elhamdülillah aştım. Sana bir sır vereyim o halde sert olmalısın. yumuşaklığı içinde yaşa gözyaşında yaşa ama kötü insanlara asla gösterme. Yoksa daha fazal üzülürsün.
Ben yüz ifadelerini çok umursamıyorum gerçi çok insan da tnaımıyorum ama ne olursa olsun soğuk bir tavır ve mislince cevap. Diğer türlü daha çok üzülüyorum.
Tanısabiliriz istersen
Sen evllik dusunuyonmu
Gel ben olim