Kapanmak istemiyorum napmaliyim?

Öncelikle şunu belirtmek isterim ben zorla kapandım Kapanmak İstemiyorum, neden kapandığımı bile bilmiyorum artık. Sadece öyle olması gerektiğini düşünüyordum, doğru olan buydu ve tersini düşünmemeliydim. Bu sayede severek, isteyerek kapandım. Ama doğru ya da yanlış artık pek umurumda değil. Bu zoru zoruna giyiniş tarzı umurumda ve gitgide daha çok kızıyor, kinleniyorum. Kızlarımıza her yerlerini kapatmaktan başka bir şey öğretmeyişimiz sinirimi bozuyor. Sanki hiçbir yerimiz gözükmediği sürece diğer şeylerin bir önemi yokmuş gibi. Neden övülüyor ki simsiyah ve bol giyinmek? Kıyafete uygun davranmak ne demek? Sadece deniz kenarında yürümek bile sıkıntılı ve keyif vermeyen bir hadiseyken o uzun kıyafetlerle denize girip keyif almak bir hayal. Bikini ya da haşema giy, bu da umurumda değil, bizi buna mecbur etmeniz beni çıldırtıyor. Senin nasıl giyindiğini kimse umursamazken neden benim daha kapalı giyinmem seni mutlu ediyor? Mutlu değilim, doğal değilim, zoraki ve yapmacığım. Saçlarım açık olsa da makyaj yapmayıp saçımla çok ilgilenmeyecektim, çünkü ben buyum. Ama bırakın insanlar bana baktıklarında beni görsünler. Kendi ahlak anlayışımla düşünüp karar vereyim, bana nasıl bakıldığına göre değil. Bırakın istediğim gibi ve rahat olayım, ben olayım. Çok şey istemiyorum. Hayır, ben hala kapalıyım ama keşke hiç kapanmasaydım. Çünkü hayatımda yeni bir başlangıç yapabileceğim zaman kalmadı.
Güncellemeler
+1 yıl
Acil demeyin asla açıklamam çünkü aile baskısı altındayim ben hiç mutlu değilim kapandım diye
Güncellemeler
+1 yıl
Ben artık bunların baskısını dayanmıyorum zorla bir tarikatcilarin kursuna verdiler 2yil okudum ondan sonra zaten başladılar baskı kurmaya okula bile doğru düzgün göndermediler iyi bir lisede okuyorumdum derslerim gayet güzeldi tarikat yurduna verdikeri zaman açık öğretim geçtim şu an suruyunuyorum üni okumaya
Kapanmak istemiyorum napmaliyim?