Kapanmak istemiyorum?

Bana kalırsa ben bu yaşta kapanmam annem babam yüzünden onlar kapan dedi bu yıl sonu bende tamam dedim ama içime hiç sinmiyor yani kapanmak istesemde geri açılmak isteyecekmis gibi hissediyorum babam kendi gibi dışarıdaki kızlara bakanlar olduğu için bana bakılsın istemiyor belli ki ailemdeki herkes kapalı kuzenim 18 yaşında açıldı 12 yaşında babadi tarafından zorla kapatıldı babası katı ve psikolojik+fiziksel şiddet uyguluyordu kız artık intihara kalkismis ve kavga etmis sonunda açıldı çok konuştular arkalarından akrabalarım bende üniversiteye geçerken kapanmak istiyorum şimdi çok erken gibi kapalı olarak ferace falan bahsetmiyorum diz üstü ve pantolon giyerim kapanmaktan kastım bu ferace falan giymem hayatta böyle söyleyince kapalılara ön yargılı gibi düşünmüş olabilirsiniz ama kapalı kızlardan beğendiğim çok var tarz olarak yüz olarak makyaj olarak ama çevrenin tepkisi benim geri açılma isteğim olur mu ne yapmalıyım en azından bana kapanmaya teşvik edecek şeylerden de bahsetselerdi bence ailem kapanmak nedir onu bile bilmiyor onlara göre açıklar bacım

Güncellemeler
+1 yıl
Babama göre açıklar 0r0zqu
Kapanmak istemiyorum?