Aile & Toplum Hiç yer yatağında yattınız mı? Intcikadn Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Hiç Yer yatağında yattınız mı? Hiç yer yatağında yattınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum yatmışımdır 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evet 2 gün önce.. esmiyor hic bi yer nere eserse atarim yatagimi yere 2 1 Yorumla Intcikadn +1 yıl Vay kendini de düşünüyor 😂 Yorumla
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yerde uyumak gibisi yok. Bugün iki seferdir açılan bu başlık beni iki defa çocukluğuma götürdü. 0 3 Yorumla Intcikadn +1 yıl Yaa eskiler hep ozlenir Yorumla Traianus +1 yıl Eskiden bir çok şey daha güzeldi. Karamsar olmak istemem ama zaman ilerledikçe insanoğlunun yeni saçmalıkları insanlara eskiyi özletiyor. Yorumla Intcikadn +1 yıl Öyle tabi eskiler hem masumdu hemde anlamlıydı Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 660 cevap paylaştı. o günleri özleyeceğim aklıma gelmezdı yer yatagı sobanın ateşin tavanda dansı izlerdik oyle uyurdum. 0 2 Yorumla Intcikadn +1 yıl Ah o eskiler şimdiki nesiller pek bilmez Yorumla VolkanSHNN +1 yıl Evet hayallere dalıp uyurdum sıcacık yeni nesil el bebek gül bebek Yorumla
Mertztrk48 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl tabiki de yattım hem de çok rahat oluyor bu havalar da özellikle 0 4 Yorumla Intcikadn +1 yıl Ben de genelde kışın yatarım Yorumla Mertztrk48 +1 yıl neden kışın ki peki Yorumla Intcikadn +1 yıl Kömür soba yakardık ev baya sıcak olurdu o sıcak odada yer yatağı çok iyi olurdu Yorumla Mertztrk48 +1 yıl Mantıklı o zaman evet doğrudur Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 977 cevap paylaştı. Sen hiç yazın damda yattın mı 0 2 Yorumla Intcikadn +1 yıl Sen yattın sanırım sorduğuna göre Yorumla Pipetpipet +1 yıl Evet çok güzel bir anı Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 670 cevap paylaştı. yattım ama rahat değil 0 1 Yorumla Intcikadn +1 yıl Alışkın değilsindir ondandr Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. @flaneurx sana soruyor :P 1 11 Yorumla flaneurx +1 yıl Ben yerde yatmıyorum ki çekyatta 😂😂 Yorumla u tenedos +1 yıl @flaneurx dun sormuştun ya ondan yazdım Yorumla flaneurx +1 yıl Taaamm size sordum ben cekyatciyim tatlim Yorumla u tenedos +1 yıl @flaneurx çek yat o zaman :P Yorumla flaneurx +1 yıl Sartlarimiz bu Nurettin 🥺🥺 Yorumla u tenedos +1 yıl @flaneurx dahaa ne olsun onu bulamayanlar var badenaz Yorumla flaneurx +1 yıl Ahhh İstanbul 😎 Yorumla u tenedos +1 yıl gidiyon herhal Yorumla flaneurx +1 yıl 30 temmuzda evim de olucam Yorumla u tenedos +1 yıl git artık ığdırı rahat bırak Yorumla flaneurx +1 yıl Nöö Nöö seviyor beniii Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl evet çok yattım 2 5 Yorumla Intcikadn +1 yıl Bende özellik yanlisikla üstüme düşenler beni yanlisikla ezenler bile oldu sjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet ya ama o kalabalık içinde mis gibi uyunurdu, şimdi rahat sözde rahat yataklarda gözümüze uyku girmiyor Yorumla Intcikadn +1 yıl Yatağımız var ama rahat değiliz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl resimdeki gibi açık havada yatmak da çok güzel oluyordu 😍 Yorumla Intcikadn +1 yıl Balkonun varsa şimdide yatabilirsin Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Evet küçük yaşta bir kez mevlite uyudum 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. yattım ve en keyiflisi de o dur. 0 0 Yorumla
11Nazsu Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Hala yatıyorum malum sıcaklar koltuk yakıyor 1 1 Yorumla Intcikadn +1 yıl Neguzel Yorumla
Macinee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Tercihim halen yer yatağı snwkqkq 0 1 Yorumla Intcikadn +1 yıl En iyisi kanka sjsjs Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hatırlamıyorum yatmışımdır
Evet 2 gün önce.. esmiyor hic bi yer nere eserse atarim yatagimi yere
Vay kendini de düşünüyor 😂
Yerde uyumak gibisi yok. Bugün iki seferdir açılan bu başlık beni iki defa çocukluğuma götürdü.
Yaa eskiler hep ozlenir
Eskiden bir çok şey daha güzeldi. Karamsar olmak istemem ama zaman ilerledikçe insanoğlunun yeni saçmalıkları insanlara eskiyi özletiyor.
Öyle tabi eskiler hem masumdu hemde anlamlıydı
o günleri özleyeceğim aklıma gelmezdı yer yatagı sobanın ateşin tavanda dansı izlerdik oyle uyurdum.
Ah o eskiler şimdiki nesiller pek bilmez
Evet hayallere dalıp uyurdum sıcacık yeni nesil el bebek gül bebek
tabiki de yattım hem de çok rahat oluyor bu havalar da özellikle
Ben de genelde kışın yatarım
neden kışın ki peki
Kömür soba yakardık ev baya sıcak olurdu o sıcak odada yer yatağı çok iyi olurdu
Mantıklı o zaman evet doğrudur
Sen hiç yazın damda yattın mı
Sen yattın sanırım sorduğuna göre
Evet çok güzel bir anı
yattım ama rahat değil
Alışkın değilsindir ondandr
@flaneurx sana soruyor :P
Ben yerde yatmıyorum ki çekyatta 😂😂
@flaneurx dun sormuştun ya ondan yazdım
Taaamm size sordum ben cekyatciyim tatlim
@flaneurx çek yat o zaman :P
Sartlarimiz bu Nurettin 🥺🥺
@flaneurx dahaa ne olsun onu bulamayanlar var badenaz
Ahhh İstanbul 😎
gidiyon herhal
30 temmuzda evim de olucam
git artık ığdırı rahat bırak
Nöö Nöö seviyor beniii
evet çok yattım
Bende özellik yanlisikla üstüme düşenler beni yanlisikla ezenler bile oldu sjsjs
evet ya ama o kalabalık içinde mis gibi uyunurdu, şimdi rahat sözde rahat yataklarda gözümüze uyku girmiyor
Yatağımız var ama rahat değiliz
resimdeki gibi açık havada yatmak da çok güzel oluyordu 😍
Balkonun varsa şimdide yatabilirsin
Evet küçük yaşta bir kez mevlite uyudum
yattım ve en keyiflisi de o dur.
Hala yatıyorum malum sıcaklar koltuk yakıyor
Neguzel
Tercihim halen yer yatağı snwkqkq
En iyisi kanka sjsjs
Evet çok yattım
yatarım tabii
Evet yattım