Aile & Toplum Eğitimli bir insan sohbet esnasında hemen fark edilir mi? sjsjsjssjahsjw Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Eğitimli bir insanın hâli başka olur diyorum. Güncellemeler+1 yıl Süper soru Eğitimli bir insan sohbet esnasında hemen fark edilir mi? Cevapla Eğitim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Bence fark edilir evet 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Eğitim değil kültürdür bence. Yoksa diploma okul falan aslında bir yere kadar. KEndini geliştirmesi mühim 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tabiki de anlaşılır. Sohbet konusu seçmesinden, kullandığı kelimelerden, sana hitabetinden, davranışlarından hatta mimiklerinden bile anlaşılır. 0 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eğitimden eğitime fark var. İlkokullu biri de doktora yapmış biri de eğitim almış oluyor 🤣 yani eğitim düzeyine göre değişir 0 0 Yorumla
ergunnq Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kesinlikle fark ediliyor, ben cahil insanlardan kaçıyorum. : ) 0 0 Yorumla
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnsan kendisini hayatı boyunca geliştirmelidir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kesinlikle fark edilir. Nasıl mi? Örneğin türkçe dil kurallarını yerli yerinde kullanırlar ve kullandıkları kelimeler onların karakterlerinin bir gölgesi niteliği taşır. 0 0 Yorumla
Rakıtürküdeniz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Elbette fark edilir. Kültürlü insan duruşuyla bile belli eder kendini. 0 0 Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Eğitim çok fark etmiyor bence kişinin , ufku , vizyonu önemli 0 0 Yorumla
Geminism Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Konuşmaları ile kendini açık ediyor bir yerden sonra 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Herhalde fark edilir. Eğitimin katkısı çok fazladır da toplumumuz anlamaz. 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Diploması yoktur ama kendini de geliştirmiş olabilir 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. Her laf ebesi eğitimli değildir, bir kaç süslü cümleye kanmayın. 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabikide 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. elbetee 0 0 Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 589 cevap paylaştı. Evet fark edilir. 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Evet farkedilir 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Kesinlikle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bence fark edilir evet
Eğitim değil kültürdür bence. Yoksa diploma okul falan aslında bir yere kadar. KEndini geliştirmesi mühim
Tabiki de anlaşılır. Sohbet konusu seçmesinden, kullandığı kelimelerden, sana hitabetinden, davranışlarından hatta mimiklerinden bile anlaşılır.
Eğitimden eğitime fark var. İlkokullu biri de doktora yapmış biri de eğitim almış oluyor 🤣 yani eğitim düzeyine göre değişir
Kesinlikle fark ediliyor, ben cahil insanlardan kaçıyorum. : )
İnsan kendisini hayatı boyunca geliştirmelidir.
Kesinlikle fark edilir. Nasıl mi? Örneğin türkçe dil kurallarını yerli yerinde kullanırlar ve kullandıkları kelimeler onların karakterlerinin bir gölgesi niteliği taşır.
Elbette fark edilir. Kültürlü insan duruşuyla bile belli eder kendini.
Eğitim çok fark etmiyor bence kişinin , ufku , vizyonu önemli
Konuşmaları ile kendini açık ediyor bir yerden sonra
Herhalde fark edilir. Eğitimin katkısı çok fazladır da toplumumuz anlamaz.
Diploması yoktur ama kendini de geliştirmiş olabilir
Bazen fark ediliyor bazen geri tepiyor insanları anlamak güç
Her laf ebesi eğitimli değildir, bir kaç süslü cümleye kanmayın.
Fark ediliyor tabi
Fark etmişsin diye yorumladım.
Tabikide
elbetee
Yani haliyle edilir edilir
Evet fark edilir.
Alakası bile yok
Fazlasıyla
Konuşması farklı oluyo
Evet farkedilir
Kesinlikle
Evet