Aileden gelen bir inanc degil. Gercekten bir dine inaniyor musunuz? Bu din hangi din?
Islam
Hristiyanlik
Yahudilik
Baska din
Inanmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aileden gelen bir inanc degil. Gercekten bir dine inaniyor musunuz? Bu din hangi din?
İnandım demekle müslüman olunmuyor. Farzları da yerine getirmek gerekiyor. Ve çok az insan Kur'an meal tefsir okuyor. Sonra da azı laf yapan adamlar din anlatıyoruz diye bire beş koyup anlatıyorlar. Dini kaynağından öğrensek dinimiz çok güzel. Ama biz kulaktan dolma öğreniyoruz
Cevap
12Cevap
Benim her türlü inanca saygım var
Elhamdülillah müslümanım ama dinin gereklerini pek yerine getirdiğim söylenemez
Neden
Zor geliyor sorguluyorum artık bazı şeyleri
Deistim şuanda ama kendinmi hristiyanlığa yakın hissediyorum
Neden
Aşağıdaki gizli maviliye söyle gerçekten mantıksız dediği zaten bizim halkında afedersin bk gibi fikirleri oluyor 😄
Aynen oyle. Akilli bulmak zor bu millette
Çok dindar bir insan değilim ama tabi ki İslamiyet'e inanıyorum.
Hiçbir dine inanmıyorum. Ailem ise Sünni Müslüman.
hayır inanmıyorum dinlere
Evet müslümanım.
Açıkçası git gide soğuyor gibiyim
Neden
Dünyadaki birçok İslam ülkesi yoksulluk içerisinde buda dinin kullanıldığını gösterir
Din kullaniliyorsa insanlar tarafindan. Dinle ne alakasi var
Refah içerisinde yaşayıp Aynı zamanda insanlara şükretmeyi ögretenlerin isteklerini yerine getirmemek için
Kusura bakma ama soylediklerin cok mantiksiz. Ama sen bilirsin
Bana doğru gelen size eğri gelebilir bu tamamen bakış açınız la ilgili benim gibi düşünende var düsünmeyende yani bu, bunun mantıksız olduğunu göstermez
Zaten soylenen her sey kendi tecrubene ve fikrine dayalidir. Bunu aciklamana gerek yoktu bunu herkes biliyor zaten
Kendi fikrim değil yaşanılan gerçeğin ta kendisi neyse bu konu uzar gider size iyi günler
Bana dogru gelen size egei gelebilir bu tamamen bakis acinizla ilgili benim gibi dusunen de var dusunmeyende yani bu, bunun gercegin oldugunu gostermez.
Size göre evet
🤣 mantiksizlik akiyor her cumlenden neyse. Yanlis irka sordum bu soruyu. Turkten zor mantik cikar
Peki
Evet ama her an bırakabilirim
Neden
Çünkü artık bazı şeyleri kaldıramıyorum
Ne gibi
ᥱᥣһᥲmძᥙ̈ᥣіᥣᥣᥲһ
Çok şükür Müslümanım namazlarımı kılıyorum
Evet, müslümanım
Evet
Ateistim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?