Ben artık inanmıyorum düşündüm ettim ama artık pes ediyorum bence her şey insan yapımı dünyadaki her bilgi her şey ne düşünüyor isek o gerçek veya değil aslında yani neye inanacağımı şaşırdım bilinmezlige inanıyorum artık ya siz?
Ateistim
Deistim
Agnostigim
Müslümanım
Satanistim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
`Gencligin yarisi dinsiz imansiz olmus. Müslümanlar istesede, istemesede Darwin nurunu tamamlayacak. asasasasasas
Gençliğin yüzde 35 i direk dinsiz yüzde 90 ı da muslumanim diyip içip sıçıp din nedir bilmeyen şu an 10 milyon inançsız var ama aslında çakma muslimler ile beraber 40 milyondur hdudjfj
Dini kullanarak insanları sömürenler tarihin en çok dinden dönen sayısına ulaştıracak ülkeyi.
muslumanim çünkü bir şey kendini yokken yani yokluktayken var edemez... Evreni ALLAH yaratmistir
Vay be ben nasıl düşünemedim artık müslümanım ben sabah namazını kılacam hadi bb
ulen hiç görmedin mi efe bile Müslüman oldu...
sonra ölücen birde bakmışsın ki ALLAH varmış... bak güzel kardeşim ben bir gün öldüğümde eğer gerçekten ALLAH yoksa bana hiç bir şey olmaz... ki ALLAH var ben inanıyorum... bana bir şey olmaz çünkü ben ALLAHIN yasakladiklarindan uzağım... ALLAH kullarının sağlığını ve iyiliğini istediği için onları kötü şeylerden uzak tutar... hadi diyelim ALLAH ya da başka bir ilah yok... e bana yine Bi şey olmaz çünkü ben kötü şeylerden uzak durarak iyi bir hayat yaşıyorum. ALLAHA şükür etmek ya da haram olan şeylerden uzak kalmak bana bir zarar vermiyor... ancak sen öldüğünde çok acı çekeceksin... neden inkar ediyorsun... senle dalga geçmiyorum neden inanmadığını söyle merak ediyorum :)
Lan efe dediğin adam ünlü olmak için oyun yaptı o kanal milyonlarca para kazandı sizin gibi sal aklar inandi işte adam namaz kılarken güldü adam tiktoktan para gelsin p3sinde efeyi örnek veriyorsun. d
Ölürken bir bakmssn Allah varmış nasıl. bir mantık sen öldün de dirildin herhal diyelim ki Allah yok ben kötü şeylerden uzak duruyorum diyorsun Allah yok ise kötü şeylere neye göre kötü diyorsun ki? İnsan tanrıya inanmadığı müddetçe kötüsü kendi seçimidir tanrı kendi olur çünkü biz var isek her şey var yok isek yok
Ve sen Allah var ise Allaha şükür etmek zarar vermiyor falan diyorsun ya çıkarcı birisin ya varsa diye düşünüp uyguluyorsun ama hepsi boşa gidecek üzgünüm din zenginlerin fakirleri susturması içindir unutma bunu uyumaya devam et
Söylememe gerek yok sanirim
Budizm degil mi?
Elbette
Of yettiniz
Çok güzelsin
Kısacası özentisin
Paraya inanırım