Artik dedim bende kocamla konusuyorum Sen Neden ustune aliniyorsun dedim. Cvp vermedi. Napim Kadin laftan anlamiyor?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bazı anneler kıskanıyor diye biliyorum kaynananiz da oyle olabilir
Evet bende kadinim kiskaniyor goruyorum. Hissediyorum. Kocami bana yar etmiyor😂😂 bende inadina yanasiyorum kocama iyice catlasin diye
😃😃siz. kadınlar cok fenasiniz. gerçekten bayanların düşüncesi cok farklı ya. erkek aklıyla anlamamiz mümkün degil anlıyorum ben kadınları diyen de talan konuşur. bence😃
Kac yıllık evlisiniz yeni mi
Evet Yeni 1 yil oldu.
Eee napim catlasin Oda
3 4 sene boyle. şeyler cok oluyor. aileler birbirine akışkana kadar kız erkek alesi genel olarak ozamna kadar çatlatmayacak devam😃
Hic affetmiyorum valla. Isteyen istedigini dusunsun koca Benim cocuk Benim. Bitti. Catlatcam tabi
Ben boyle dusundugum icin davranislarimada Bu yansiyor onlarda boyle olmami istemiyor. Kimin umrunda? Benim degil.
Ne yaşattı. da boyle. diyorsunuz bu kadar mi. bunaldiniz
Uzun uzun konuşmak anlatmak istersen dinlerin. iyi gelir belki
Evet bunalttilar beni. Kayinpederin numarasini kadar engelledim. Gerisini Siz dusunun. Kocamdan kaynaklaniyor fazla ilgi sevmeyen bir insanim kendi kocam cocuklarim haric. Bunun disinda insanlardan bir beklentim yok cunki bende zerre birsey yapmam kendi ailem haric Anne Baba kardes vesaire. Surekli aradilar, yemek yollamalar Yeni evliyiz dusunun, yapma dedikce yapmalar, kocama dedim konusmaz annesiyle demez hicbirsey, kaynanaya derim devam eder, kadinligimi hissedemedim bunlarin yuzunden. Kocamla cok tartistim ayrilma noktasina bile geldik yine geride durmadi Kadin. Bende sonunda kovdum evimden. Azaltti simdi gelmez pek aramaz ama bana yasattiklari yetti. Yuz versem yine Ayni olacak O yuzden uzaktan devam ediyorum
Cocugum geldi dunyaya kendi annemi cagirdim yardim etsin diye kaynanamin yaninda rahat olamam ben annemde biliyor geldi Bunu bile kiskandilar
Yani sizin anliyacaginiz yalaka biri degilim herseye Tamam diyen biride degilim. Kocam herseye Tamam diyen biri Ve bende boyle olunca ters dusuyoruz. Banane milletten Ya. Yaranmak icin asla birsey yapmam. Asla. Huyum degil. Buda boyle olunca ister istemez benimle ugrasiyorlar
Hadi ya o derece mi diyorsun aslında burada hatalı olan esin sen kaynana istediğini rahat söyleyemezsin ama ilk basta esin uyarsaydin güzelce annesini hic bu kadar buyumezdi olaylar
Beni kontrol altina almak tek dertleri. Cunki kocam oyle. Ben kocama yapiyorum yapacagimi kizima kendi aileme Yeter Bu Benim icin. Oglunuzda size yapsin banane? Geliniz oldugum icin K bakmada oyle olmaz yani
Aynen haklı sının kimse kendi annesi gibi olmaz zaten daha rahat etmeniz normal
Dm dem yazın isterseniz
Kocam yapamiyor abi cok Iyi niyetli biri en azindan kendin ailesine karsi. Bide evin kucugu fazla ses cikaramiyor. Herseye Tamam diyip devam etmis.
Sizin hayatınız cok yakının. kuzenimin hayatına benziyor o da çok cekti
Bende gumbur gumbur konusuyorum ister kaynana ister kayinpeder olsun. Kendi ailemide boyleyim. Bunlarda diyor tabi Bu gelinin sesi cok cikiyor diye😂 alismislar cunki sessiz eltilerime
Dm yazarmisin. hep karışıyor mesaj lara gec okuyorum
Evet Ya boyle sey olur mu. Mesela bakin gecen kayinpeder kaynana geldi amca vesaire kalabaliktik bize oturmaya geldiler. Siyasi gorusumuz ayri. Bunu herkes bilir. Kayinpeder inadina o konuyu aciyor saydiriyor hakareket vesaire. Bende cektimgittim terrasa. Kocam geldi aldi beni geri. Sonra Adam konusuyordu bende lafini kestim. Bu tür seyler sürekli. Adami yok sayiyorum yine benimle ugrasiyor. Konusmam bile geldiginde laf bile vermem.
Kuzeninin esi de öyleydi en son demiş kuzenim ben ayrilicam babasını aramış o da damatla ve ailesiyle konuşmuş ondan sonra duzelmisler aileye mesafa koymuşlar
Benim kocam yapmaz oyle. Babami istemeyen benide istemesin diyor kocam bana.
Kayinpederin ailesi zaten meshur Bu tür seylerle. Anneside kaynanama cektirmis. Yani Nasil bir zihniyette sahip olduklarini ogrendim mesafemi koydum adamda Ayni cunki.
Cok saçma oyle. siyaseti konuşması. insanlar birbirine. giriyor. hic mi. gormuyor. bu konu hakkında üstüne basa. basa bunu konuşması gerçekten pes
İstek atsana
Ozamn onun düşüncesini. değiştiremezsin ailesine cok bağlı
Kaynananın da cekmisse onun dikkat etmesi lazim. aslında sana karsi
Burdan konus abi silerim sonra. Evet inadina yapiyor. Mesela terassda mangal yapmak istemis hic bana sormuyorlar kocamada sormazlar. Kendi evleri gibi mallanmislar. Bende istemiyorum dedim kucuk bahcede olur dedim. Oda sen istemiyorsan Biz istiyoruz dedi. Bende gidin kendi balkonunda yapin ozaman dedim. Kocama sikayet ettim gitti konustu babasiyla yine Ayni Adam degismiyor
Kaynanamda kiziyor abi Adam devam ediyor bana karsi derdi ne anlamiyorum
Buradan konuşalım da mesaj lara karışıyor birbirine girdi hep. yanlis anlama beni baska. bi. niyetin yok. ki engellersin bir şey dersem
Istemiyorum abi lutven anlayisli ol. Yavas yavas yazim ozmn. Ama resmen bunlar oluyor yani. Kayinpeder yok sayiyor beni oglunun evi oldugu icin. Boyle bir dunya mi var Ya
İlk. bastan beri. boyleler mi
tamam kardeşim sen bilirsin niye zorlim. zaten cok zor yaa evimiz uzak olsaydı bari sürekli gelmezlerdi
Yok baslarda boyle degillerdi. Kagit islerine bakiyordum ben kayinpederin biraz gider gelirdim. Sonra baktim bunlar sürekli bizimle olmak istiyor. Kayinpeder bide geveze bir insan. Uygunsuz saatlerde bile arardi soru sormak icin. Bende kestim. Uyardim önce baktim devam ediyorlar. Bitti ilgilenmiyorum artik dedim. Sonra basladi..
Yani sizin anliyacaginiz beni kullanamadiklari icin basladi.
Anladim. kardeşim ne diyon ya 1 yılda neler cekmisin
Anladim çocuk var isteseler de bir şey yapamazsın zaten daha anlayışlı olmaları lazim
Evet bezdirdiler beni. Kocama anlat desen abi birsey yok karim yapiyor der. Oyle biri. Bu aslinda Diger eltilerdende kaynakli. Onlar herseye Tamam dedim. Bende aksini yapinca boyle oldu.
Kotu olan sen olursun bu durumda
Anlayis 0. Beklemiyorum zaten bunlardan anlayis felan. Anlayisli insanlar olsaydi kocamla beni rahat birakirlardi Yeni evlendiler diye. Artik bitti. Eskisi gibi asla olamam.
Dusunun tatile gidiyor kocam Dugun var bende gitmek istiyorum aslinda ama evimiz yok o sehirde almayi dusunuyoruz. Fakat gidersem kaynanada kalcam. Bende istemiyorum cunki birgun patlicak biliyorum. Fazla adami alttan alamicam artik.
Diger eltiler uzakta onlarin tuzu kuru. Olan bana oldu.
Evet insan bir kere kılirdldigi zaman duzelemiyor maalesef insallh bundan sonra esinle. iyi olursunuz
Abi evimi tasidim evimi. Biraz uzaga gittim. Bu bile laf oldu. Bizden kaciriyor dedi kaynana. Abiside Bana laf soktu Neden uzaga gittiniz diye. Daha neler neler. Ben kocamla mutluyum. Ama annesini babasini gormek bile istemiyorum artik.
Annesini evden kovdum kocam birsey demedi bana. Adam arada kaldi biliyorum. Ama yapacak birsey yok. Benim kendi ailem kocam esim daha onemli Ve ayretten Benim rahatligim, duzenim. Buna engel olacak herkes disarda kalsin. Kocam Bunun icin bizi feda edecekse hic durmasin.
Evet uzak olmak en. iyisi zaten bence iki erkek de bayan da. ailesine uzak olacak daha iyi uyor. karışan eden olmuyor ve ozluyosun ailenin. arada gördüğün icin
Kocam evlenmeden gidelim dedi kaynanam suumu helal etmem dedi kocama. Bende Bunu soyledim kaynanama haberim var haberin olsun dedim. Cvp vermedi. Ama gidecem. Kararliyim.
Nereye gidelim. dediniz. evlenmeden anlamadim
İnat ettin yazmadım sorular. hep. karışıyor bi saat soruyu bulmaya çalışıyorum
Aynısını kendi. ailenin yapsa. kocan sizinkileri. kocsa. evden ne düşünürdin bunu da düşündün mu. gene de hak. verirmiydin mesela.
Kocam evlendikten sonra gidelim dedi. Abisinin yanina bende Tamam dedim. Annesi engel oldu sutumu helal etmem kimse kalmiyor yanimda diye aglamis kocama. Bende kaynanama dedim Neden boyle dedin diye haberim yok dedi inkar etti. Niye sordun dedi bana tekrar. Bende haberim var haberin olsun diye dedim. Gidecem kararliyim. Dogru zamani bekliyorum. Yoksa Bizim sonumuz yok abi.
Benim ailem asla kocama birsey diyemez. Benden cekiniyorlar. Hem Benim yuvamiz huzuru icinde karismazlar. Biliyorum ailemi. Benim ailem kocamin ailesine bin basar.
Aynen gitmek en iyisi kocan da istiyorsa cok iyi olur. kendinize gelirsiniz ailemiz düzelir
Benim kocam Annen gelmicek Bu Eve dedi bana. Kiskandiklari icin. Onun annesiyle mesafeliymisim kendi annemle cok iyimisim. Abi bakarmisin su zihniyette. Bunun uzerine annesi geldi iste tartistik diye. Bende aynisini onun annesine dedim. Benim annem gelmek yoksa Bu Eve seninde yerin yok Bu Evde Bunu boyle bil dedim kaynanaya.
Yok. yapsalar aynısını diyorum empati kurmak için dedim
Ne saçma. düşünmüş. eisn. gerçekten hala. kendi. ailesini. savunuyor. gözü. kor. gibi yaa sen bizden cok. cekmisin gerçekten ama kuzeninden cok. cekmemisin o. anlattı cok dertlestik senin gibi neler neler. yaşamışlar ya gerçekten allah yardımcımız olsun hepinizin de
Kolay degil abi. Annesine uzuluyor kocam. Yanliz tek diye. Kocasi var? 2 gelini daha var? Neden ben ugrasmam lazim? Dedim boyle 2 yengen daha. Var arada gelsinler benle Niye kotu oluyorsun akilsiz dedim. Hep ayni. Simdi biraz duruldu bakalim. En son evi terk ettim kizimla gittim. Annemin yanina. Kocam gel diye söz dedi yine Ayni. Neyapacam Bilmiyorum. Kocam Adam degil.
Bana degil annesine kocalik yapiyor
Ne diyim kardeşim kafalı. karistirdin iyice neler var ya eski günlerin. aklıma geldi cok şükür iyiyiz simdi ailenin gelmesine bir şey deniyor dimi
Lütfen dm. yazarmisin ısrar etmem normalde. ama. mesaj gelince en alta inmeye çalışıyorum ve sıktı bu artık yanlis bir şey konusmam konuşursak engelle buraya. konuşmaktan ne farkı var dm anlamdim ya da bitirelim
Kocam dengesiz abi. Bir Oyle bir boyle. En sonda anneni aricam Kadin gelmiyor dedi. Annesi iste karisti ben kocamla konusuyordum Sen Niye ustune alindin dedim diye aramicam anneni dedi. Yani sürekli boyle. O istemezse istemesin Bu ev tek onun degil. Ailemden isteyen gelir. Engel olsunda gorim.
Istem Yolladim abi
Ben de yaşamıyorum ki xper yetmiyor😃
Aynen haklisin tek onun evi degil tabiki evi de terk ermişin zaten akillanmadiysa daha ne denir. bu adama
Xper dolunca yazisirz olur mu. cok yoruyor böyle cok uzadı konu son yazdığını bulana kadar konu karisiyor
Allahim😂 Sagol ama abi sonunda Normal bir insan yorumda bulundu. Tsk ederim. Valla adamlar yasli tek umidim hemen gocup gitmeleri Allah affetsin
Şu an ikiside 63 her ikisinin annesine hayatta. Allah omur yazmasin InsAllah
Ne demek kardesim herkesin derdi oluyor. dertlesmek. istiyor bana. cok. iyi geliyor. dert dinlemek. dert anlatmak ben yazarım. sana senin önce dolarsa. sen yaz Dertleşelim yoksa. kafayı. yeriz😃😃
Deme öyle boş ver sen kendi iyiliğini kaybetme
Feyk hesap varsa instegram verim ama istersen oradan devam ederiz
Valla yok abi bunuda Bu soruyu sormak icin actim benimde xper seviyem yok baktim Yeni mesaj atim dedim istek geldi mi sana? Yolladim ama oldumu bilmiyom
Evet Ya Allah baska dert vermesin. Biliyorumda Iyi kalmakta zor oluyor biraz boyle insanlarin karsisinda.
mesaj gelmedi istek geldi de ben takip. ediyorum. seni benim. bir iki güne dolar yazarım dertlesiriz burada oluyormusun hep
Kuzeninin. yaşadıklarını da anlatırdım. istersen
Aynen sagligimiz iyi olsun her şey bi. şekilde. düzelir. ama. sağlık gidince allah izin veezse duzelmiyor cok daha zorluk cekebiliyorsun
Tamam abi doldugunda yaz dinlerim bende seni. Bide sozde dinci insanlar dinine bagli insanlar kayinpeder herseye bagli din haric. Tam bir cakal
Evet bazı çakallar var onlar yüzünden dinimiz de kotu görünüyor
Evet Ya. Tekin biri degil kayinpeder. Telefonunu vermisti bana birsey yap diye. Bende orada Kadin isimleri gordum. Ayrica f b kullaniyor ama baska isimle. Bunlari gordugumde ne ma l oldugunu anladim. Uzak durdum. Kaynanayla tartismislar herhalde Adam kendi adina acti sonra 60 yasindan sonra. Kadin cahil. Kandiriyor. Zaten ilgiye muhtac O yuzden kocama geliyor kaynana. Herseyin farkindayim. Bi konussam ortada aile diye birsey kalmaz.
Kaynana da. kocadan çekiyor. desene kadına da yazık ya ne yapsın kadın oğlunda arıyor. sevgiyi demek ki ama. evliyken de bu kadar olmaz
Evet tam olarak Bu. Kadin ozunde Iyi ama boyle davranarak benimle kotu oluyor iste farkindayim bende uzuluyorum ama elimde degil. Sonucta benimde kocam istemem ben dururken sürekli annesinin dibinde olmasini. Adamin varligi bos. En son herhalde kaynana kizmis kayin iedere o siyasi konu yuzunden. Adam ertesi gunu alisveris yapti getirdi Bunu geline aldim vesaire dedi. Yuz vermedim. Herkes biliyor adamin ne m al oldugunu.
Anladim kardesim keşke. boyle. olmasaydı. ama. insan secemiyor. hayatini iste cok. cekmisin kader mahkumu kardesim😃😃
:))))) kaynana sorunsali :))) anneckde bir koca işin zor :)
Evet kocamdan yuz buluyor zaten
Onun degismeside zor aradaki sınır mesafeti koymasi lazim
Koyamaz Benim kocam. Yapamaz yani. Kocam evin kucugu kizsada ciddiye almiyorlar. Oda goruyor Bunu geri oké diyor eski haline donuyor
Ozaman sen sinir olmaya devam yapacak bisi yok degismez
Evet ben yapiyorum kaynanamda bizi istemiyor diyor ben boyle yaptigim icin. Resmen sinaniyorum
Kotu olan taraf hep sen olucakson bu yuzden istersen agzinla kus tut degismez bu gidiş
Farkindayim yaranmak icin zaten birsey yapmiyorum huyum degil. Iste BU onlari rahatsiz ediyor. Hicte umrumda degil valla. Amaclari beni kontrol altina almak. Yuru git beee
Kocam evin kucugu bende kendi ailemin buyugum yani kesmez
Ozaman soz boyle devam :)
klasik kaynana terörü... gelinleri ile ugrasmaktan zevk alirlar...
Sende farklı şeyler konuş yaramazlık gibi bakalım ne tepki verecek
Aile büyükleri bazen isin cılkıni çikartiyor
Cvp vermedi ama surekli boyle Neden boyle yapiyor kiskanacak ne var ortada
Aslında ortada birsey yok ama erkek anneleri bunu yapıyor tabi buda sizin iliskinize yansiyor
Kizim oldu birdahakine oglum olsun istiyorum. Ozaman Sen gor beni.
🤣🤣
Sende onlar gibi olmada
Yok olmam ama fena halde patlicaklar Ondan eminim.
Valla sorun aslinda senin esinde gerekeni yapmasi lazim
Evli değilim ama çevremdeki gelin kaynana ilişkilerini gözlemlediğimde, çoğu kaynanın gelinine sebepsiz garezi olduğunu fakrettim. Ama cidden neyin kafası bu ya?
İyi yapmissin ver agzinin payini. Herkes haddini bilecek
Kiskaniyooo oglu sonucta
Tamamda Neyi kiskaniyor Ya? Deli mi Bu Kadin? Normal bir sekilde konusuyorum
Kiskanacak ne var yani
Gelde anlat isteeee
Sizce Neyi kiskaniyor?
çok kıskanıyor sanırım
Kaynanan gidene kadar kocana bir şey deme.
Doğru yapmışsın
Cvp vermedi ama surekli boyle Neden boyle yapiyor kiskanacak ne var ortada
Valla ben erkek olduğum halde ne çektim kaynanadan salla ya
Valla evimi tasidim resmen biraz uzaga Oda yetmedi il degistircem
Boşuna il değiştirdiğindede tatil yapmaya gelir
Diger eltilerime oyle yapiyor Evet tatil amac li yilda 1 kere gidiyor Ona raziyim 1/2 hafta kaliyor donuyor burada sürekli basimizda
Valla her şey eşinde bitiyor onun el atması lazım
Yapamaz Benim kocam. Evin en kucugu birsey desede ciddiye almiyorlar. Kocamda geri Tamam diyor eski haline donuyor
Allah sabır versin valla en iyisi sen çalışmıyorsan iş bul çalış rahatlarsın
Calisiyorum ama izine ayrildim cocugum oldu. Abi calisirkende hergun ariyordu kaynanam bende artik arama ozel hayatim var hergun ne konusmam lazim Anne dedim. Arada ara hatir sormak icin bende oyle yaparim yeterli dedim. Sevmiyorum vicik vicik iliskileri kocama dahi boyle yapmiyorum Kadin bildigin takintili
Hatta kendi annemle aram Iyi Ona bile bozuluyorlar kocamda anneside
Benden ne istiyor bunlar Ya
Allah yardımcın olsun dediğim gibi eşim el atmadığı sürece boşuna sende yapamaz diyorsun bu böyle devam eder
Artik aramiyorum. Kestim iletisimi iyice. Kocamla gidiyorum cok nadir evlerine. Kocam ses etmiyor farkinda. Hele babasi var Adam benimle ugrasiyor resmen. Yasli diyorum birsey demiyim diyorum ama sonunda kovacam bunlari kari koca olan evliligime olacak
Kaynanayi kovdum zaten ama yuzsuz geliyor yinede
Sira kayinpederde
Valla seni çok iyi anlıyorum ben 3 yıl sabır ettim en son tak etti neler neler
Sizde neler oldu Ve neyaptiniz
Bizim ki çok uzun ya senin yaşadıkların bir şey değil bak soruyu beğenecem yaz
Merak ettim tamam
Duyduktan sonra şok olmada 😂