Sevgilim yabancı ve aramızda 13 yaş farkı var. Ailemin tepkisini nasıl önlerim?

4 yıla yakın bir ilişkimiz var. Birlikte yaşıyoruz 4 yıldır. Erkek arkadaşım babama artık söylememi ve bir adım atmak istediğini söylüyor yıllardır bende korktuğum için söyleyemiyorum çünkü tepkisini biliyorum beni alıp memlekete götürür. Babamın çok sinirli bir yapısı var. Anneme söylediğimde baban asla kabul etmez vazgeç dedi. Kız kardeşlerimde olmaz abla babam kabul etmez dediler istemediler bende ayrıldım diyerek annemin içi rahat olsun aklı bende kalmasın diye böyle bir yalan söyledim. Sonrasında kardeşlerim yaz tatilinde bana geldiler onlarla tanıştırdım onlarda sevdi ama yaş ve yabancı olması konusunda onlarda tedirgin benim adıma. Ben tekrar memlekete tatile ailemin yanına gittim anneme dayanamadım ağlayarak tekrar söyledim erkek arkadaşımı ve hiç ayrılmadığımı devam ettirdiğimi. Annem kıyamadığı için ve babamdan korktuğu için ben bilmem babana söyle ozaman erkek arkadaşın gelip istesin. Bende bunu erkek arkadaşımı söyledim ama babamdan korkuyorum söyleyemem dedim. Oda bana bir fikir verdi yurtdışında yaşayan halana anlat hem yabancılarıda seviyordu belki o bize yardımcı olur babanın ablası ikna eder belki dedi bende tamam deneyeceğim dedim. Ve halam yurtdışından geldi bende halam anlattım halamda yaşının çok büyük olduğunu ve sen daha iyilerine layıksın o olmaz baban asla kabul etmez vazgeç yavaş yavaş bağını kopar kendini uzaklaştır seni bulamasın, engelle telefonunu değiştir dedi. Ama halam onunla yaşadığımı ve şu an işsiz olduğumu bir birikimim olmadığını bilmiyor. Ben yıllardır ona gitgide daha çok alıştım oda bana son 1 yıldır aramız daha gergin olmalara başladı birbirimize bağırıyoruz ben ona aptal canım demelere başladım o kolumu sıkarak beni susturmaya başladı ama bu bağrışmaların sonunda ikimizde birbirimize kıyamıyoruz hemen barışıyoruz ama biliyorum hemen barışmamam gerektiğini ona rağmen engel olamıyorum dayanamıyorum onunla küs olunca bunalıyorum saatlerce ağlıyorum içim sıkılıyor oturduğum yerden kalkmak istemiyorum. Ben ne yapacağım bilmiyorum hergün dua ediyorum bir yol çıksın onun içinde benim içinde hayırlı bir yol ayrılacaksak oda üzülmesin istiyorum çünkü o kötü günümde iyi günümde hep kollarını açtı çözüm yolları aradı benim için. Bende oda aşıkmıyız alışmışmıyız birbirimize ne yapsak iyi olur veya ne yapsam iyi olur bilmiyorum bana yardım edecek biride yok ondan başka hem maddi hem manevi bu yaşadıklarımızı ve yaşadıklarımı kimseye anlatamıyorum hergün ağlıyorum bıktım artık bıktım ayrılmak istiyoruz ayrılamıyoruz ben git diyorum oda gitmiyor bende gidemiyorum canımdan vazgeçerim senden vazgeçmem diyor benim ailem sensin senden başka kimsem yok sensiz hayatın tadı yok yaşayamam diyor.

Sevgilim yabancı ve aramızda 13 yaş farkı var. Ailemin tepkisini nasıl önlerim?