İstanbul mu yoksa İzmir mi yaşanılacak bir şehirdir sizce yani sadece kolaylıklar imkanlar olarak sormuyorum ya da maddiyat olarak tamamen sadece hangisi daha güzel ve iyi bir şehirdir her yönden
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aşağıda yorum yapan İstanbul'a gelmeyin diyen fitneye bakma. Kendisi kimbilir nerden süpürüldü geldi İstanbula. Yorum yapmayı kapatmış yoksa yazardım bir şey. Ona. İstanbul'da gelirine göre olan yerlerde yaşarsın.
Yok zaten o tür yorum da bulunanlar mantıklı konuşmuyorlar ki bazısı da tam tersini der😄 evet ben yani şehir güzelliği olarak da sormuştum her ikisi için de imkanım var çünkü ama bence de İstanbul daha iyidir hem daha kalabalık sosyal ortamı gelişmiş bir şehir ve gezmek olsun çeşitli mekanları olsun İzmir de ki gibi bir sınırı da yok gez gör bitmez sıkmaz bir şehir
Ege ve Akdeniz şehirlerine de ben tatil beldesi olarak bakıyorum izmirliyim normalde ama bence buralara sadece yazları tatil yapmak için gelinir
Havlayan sensin İstanbul babanın yerimi varoş seni fitnelik amacıyla yazdığın için yoruma kapatmışsın KIRINTI seni kimbilir nerden süpürüldün geldin oraya. Geçmediğimiz istanbuldaki köprülerin vergisini veriyoruz senin gibi varoşlar orada cırıt atsın diye KIRMA seni
G@tün yememiş açık yazmaya sıçan gibi saklanmışsın lağım faresi seni
Canım böyle fitnelere inat İstanbulu seç ben oraya geldim normalde doğuluyum millet hep pahalı diye algı yapıyor istemiyorlar gitmemizi yerleri daralıyor. Aynı almancıların gelmeyin dediği gibi. İnanki gittim benim doğu olan memleketim daha pahalı. şu an İstanbul'da kiralık evler benim memleketimden daha uygun. Parana göre semt seçersin. Şimdi ayda 20 bin kazanıp gidip cihangirde ataşehirde ataköyde yaşayamazsın
İstanbulun yerlisiymiş Kırma yalanını s…. 🤣🤣
Döküntüye bak nerden süpürüldünüz geldiniz oralara kimbilir ya karadenizlisindir ya sivaslısındır varoş döküntü seni. İstanbulu kirleten senin gibiler işte böcek gibi talamışsınız sanki babanın memleketi gibide kimseyi istemiyor döküntü kırma 🤣. İstanbul hanfendisi olduğunu iddia eden varoş 💩
Hadi ordan bee kıvırma fazla
Ahahsj yaa ne komik tartışmışsınız öyle saç baş 😂 ama aynen öyle dediğin çok doğru gurbetçiler de oranın güzel ve iyi koşullarını bölüşmemek için gelmeyin diyorlar uyanıklar:’) öyle kibir dolu ve babalarının malıymış gibi sahiplenmeleri de ayrı ironi dediğin gibi canım. Bir de evet maddi imkana göre İstanbul’un bazı ilçeleri arasında dağlar kadar fark bile var asgari ücretlisine göre de ilçe, tam tersi sınırı zorlayan lüks ve pahalısına göre ilçesi de. Benim maddi olarak bir sorunum yoktu yani gelirim kirayı da masraflarımı da fazlasıyla karşılayacak düzeydeydi ben sadece hani şehir ve sosyo kültürel seviyesi olarak
hangisi avantajlıdır diye yaşayanlardan tavsiye almak istemiştim ama biraz düşününce bile İstanbul daha mantıklı geliyor her yönden olacağı imkanı fazla mekan sınırlaması yok her türlü tüketim ihtiyacı için bir sürü mağaza kurum vs var artı bir de başkente göre kıyasla çoğu ülkelerin başkonsoloslukları da orada.. yani bir de kalabalık ya insanın çevresi yoksa bile kendini yalnız hissetmez kolay çevre edinebilir
Çok sıcak demezsen İzmir ama İstanbulun imkanı tabi İzmir de yok
İzmir ideal. Oraya yerleşin, İstanbul'a gelmeyin.
Kalabalıklık olarak da sormamıştım ki ama yani İzmir de kalabalıklaşıyor aslen oralıyım normalde de olanakları sınırlı bir şehir:’((
@ekssldododo sana noluyo da köpek gibi havlıyorsun. İstanbul'un yerlisi bir insanım, senin gibi nereden geldiği belli olmayan ayaktakımı kalkmış bir de dil uzatıyor utanmadan. Evet yoruma kapattım ki, senin gibi çirkefler atlamasın. Naşş.
Kudurmaya devam et ne olduğun şaşırtmadı (belirtmişsin) mahalle çirkefi kendisi de anonim, saçma sapan nickle gelmiş saydırıyor kendince. Acınacak haldesin hahah.
Böyle insanlar memleketi kirletiyor.
Kadın kendini parçaladı. Canım 3 kuşak İstanbulluyuz. Nasıl kuyruk acın var ki, saldıracak noktaya geldin pes doğrusu.
Soran da kalkmış beni çekiştiriyor anlamadan dinlemeden. 😄 İzmir mi İstanbul mu diye sormuş olman ayrı bir saçmalık.(hem izmirliymiş) İstanbul'u niye sahipleneyim gelmek isteyen geliyor zaten. Gurbetçilikle ne gibi ilgisi var? Muhatap olduğun kadını kastettin herhalde. Kimlere laf anlatıyoruz. İstanbul'un yerlisi insanlarız gerçekler rahatsız etti.
Ben çekiştirmiyorum yalnız ama diğer görüşte ki kadının tepkisi şu sanırım, sadece görüş tavsiye istemişim yani gelip geleyim mi diye izin almadım kimseden almam da zaten herkesin kendi tercihi ve yolu☺️ evet izmirliyim, İstanbul'da hiç yaşamadığım için objektif olsun diye sormak istedim taşınmak için şu an olduğum yer İzmir dışında tek düşündüğüm şehir İstanbul çünkü)) siz ve sizin gibi insanlar biraz iğneleyici cevaplar veriyor bu nedenle kartı taraf tepki göstermekte haklı ki kaldı ki hepimiz medeni insanlarız oranın yerlisi de olsan ben de buranın yerlisiyim yani şimdi kalkıp kimse buraya adım atmasın dersem etik davranmış olur muyum? Hepimizin bu ülkenin insanıyız görgülü, vicdanlı ve bulunduğu yerin kendisine ve insanına zarar vermediği sürece herkes özgürdür
Kusura bakma, karşı taraf en başta kötü bir üslupla yaklaştığı için ben de ona karşılık vererek durumun bu kadar çirkin bir hâl alacağını kestiremedim. Kendisi "nerden süpürüldü geldi İstanbul'a" dedikten sonra tartışma çıktı. İstanbul'a gelmeyin dediysem birçok sebebi var. (Bu demek değil ki, şehri sahiplendi) ilk yorumumu bırakırken, birilerinin bu kadar ciddiye alıp rahatsız olacağını düşünmedim direkt yorum attım. Ben yaşadığım şehre çok bayılmıyorum, benim için fazlasıyla yorucu bir yer. Tabi ki de, İstanbul, başlı başına metropol bir şehir. Gittikçe artan yabancı nüfusuyla, bir de fazlasıyla pahalı olması sebebi ile burada yaşayanlar çoğunluğu başka yerlere göç ediyorlar. Yakın zamanda yaşanan depremler derken insanlar tedirginler. Gelme dediysem aslında kibirlikten değil, insanlar hemen bir lafına bakıp hemen yargılıyor. Maddi durumun iyiyse, gerçekten gelip yerleşmek istiyorsan sana kalmış istersen bir daha düşün
İstanbul daha bombastik…
Duygusal olarak izmirciyim ama
İzmir'de yaşıyorum daha iyi
İstanbula göre daha sıkıcı değil mi ama yani imkanları kısıtlı
İstanbul çok bunaltıcı
İstanbul
İzmir tabii ki de