+1 yılMetrobüsü bekliyordum geldi bindim girdiğim gibi gözüme çarptı başörtülü bebek yüzlü çok güzel bir kız yanında kendinden 1 yaş küçük kız kardeşi (oda kapalı) 5-6 yaşında erkek kardeşi ve 35 yaşlarında annesi oda kapalı tabi ilk başta bir kaç kere bakıştık çok hoşlanmıştım sonra sol tarafıma bir baktım adamın biri kalkıyor direk hızlı bir şekilde atılarak yeri kaptım beğendiğim kıza dicektim gel otur istersen utandım diyemedim ya la bende kardeşine yer verdim geldi oturdu 2 durak sonra başka bir adam kalktı aynı mmesele orda da oldu bu sefer tüm cesaretimi topladım buyrun gelin oturun dedim annesi geldi oturdu erkek kardesiyle inicegim durağa gelmiştik kapıya yaklaştım tam inicektim arkama baktım kız ayakta öyle duruyo bir yandan erkekler geçerken carpmamak için kendini koruyo bir yandanda küçük kardeşinin bebek arabasını tutmaya çalışıyo içimden dedim yok abi ben inmiycem tekrar bindim 11-12 durak kadar daha gittik ara sıra bakışıyoduk lanet olsun ki indiler bende indim öyle ortada duruyodum yürüyen merdivenlerden çıkıyolardı onlarda dedim son bir kez bakışalım bari * allahıma şükürler olsun ki baktı * ama bu sefer ki ne biliyim değişikti farklı baktı sonra arkasını döndü ve gittiler bende arkamı döndüm ve arkamda ki 75 kuruşa şu satan şeyler var ya adını unuttum şimdi iyice yaklaştım ve sakince hızlı bir kafa attım sonra inicegim durağa giden metrobüse bindim yolda giderken allahimdan hep onu bidaha görmeyi istedim gece uyurkende dua ederken hep isterim allahimdan inşallah bidaha görücem kaç gündür anlaticak bir arkadaşımı ariyodum allah senden razi olsun kız rahatladım :D:D
11 Yorumla- +1 yıl
ne demek :D
En İyi Cevaplar
dün işe giderken bir kız kedi gibi bana bakıyordu dedim gel otur halbuki yer vereyim diye bakıyormuş :D:D:
95 Yorumla- +1 yıl
:=)))))
- +1 yıl
Romeo yaa :D
- +1 yıl
ayyyyyy romeoooo yine çok komiksinnnn
- +1 yıl
yine gündemde ol diye yaptım iyi akşamlar :D
Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı. hiç olmadı ama başıma çok acayip birşey gelmişti otobüste :)
rezalet resmen :):)
izmirde karşıyakadan bornovaya otobüsle giderken otobüste bayan çokluğu biraz fazlaydı çocuğun biride hava atıcam kızlara diye telefonda güya erkek arkadaşıyla konuşuyo konuşma aynen şu
-" ya kanka bırak şu aptalı yol vericemde kız yalvarıyo bana"
telefondaki ses ne diyo bilmiyorum
- aynen bro zaten geçenlerde nasıl köpek çekiyo görmen lazım
bla bla bla bu şekilde konuşuyo arkadaşına teli kapattı aradan 3 dk geçmedi tel bir daha çaldı çocuğun ilk söylediği cevap
- aşkım otobüsteyim yemin ediyorum geliyorum geç kaldım kusura bakma yaaa valla çok özür dilerim :):)
arkadaşlarla kahkaha atmıştık :):):)411 Yorumla- +1 yıl
hadi ya :D hunharca güldüm :D :D
- +1 yıl
Cok komik degil ama otobuslerde boyle guzel muhabbetler donuyo bazen antalyada jolly jokerden donen kizlara bir ara laf giydirmistm. d.
- +1 yıl
mizah açısından iyiydi öyle tipler var gerçekten
- +1 yıl
mecnun kendini ele verdi :D
Ayaktayken camdaki yansımamıza bakıyorum. Ay ne yakıştık diyorum. Sonra inme vakti geliyor. Ben foss ben garip ben yalnız :D takıyoz kulaklığı devam ediyoz yolculuğumuza. :D
02 Yorumla- +1 yıl
Ruh eşimi buldum :D :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
lise zamanında olmuştu bana :D Baya bole bakışmıştık kulaklıkta romantık muzıkta calıo falan :D çok heycanlıydı snra bişey diyemeden duragım gelince indim :D ertesi gun bindim aynı saatlerde yok tabi :D nerde denk gelcek bida :D hergun ruyamda görurken bir hafta sonra denk geldim ve yan koltugu bostu :D otobusten inmeme yakın dugmeye bastım ve kıza dönup sakıncası yoksa numaranı verırmısın dedim kıpkırmızı sekilde.. :D oda verdi numarasını ilk fırsatta buluştuk.. Snra bidaha görüşmedim :D İnsanlar göründüğü gibi değil tamamen kişilik olarak arkadaşlık bile yapamazdım yani :D sonuç olarak boş iştir insanları tanıyın :Dgözlemleyin :D
11 Yorumla- +1 yıl
haklısındır :D
+1 yılYani erkeklerde durum aynı değildir ama bayanlar için özellikle tanımadığı insanlara hoşlanmış olsalar dahi numaralarını vermemek gibi bir huylarının oldugunu düşünüyorumki bu konuda son derece haklılar. Ayrıca numarasını veren kızlarda var tabi , eğer sende numaranı veren kızlardansan , akşam üstü saat 5te kadıköy kartal metrosundayım gel :D sadas
01 Yorumla- +1 yıl
bende olmaz öyle işler :D
Bir süre bakışmadan sonra birinin inmesi ve indikten sonra ki çaresizlik.. hayatta hiç bir anlam yokmuş gibi :(
35 Yorumla- +1 yıl
içler acısı :(
- +1 yıl
Boşver üzülme giden gitsin 😏
- +1 yıl
Olay budur. ✌
+1 yılnedense aklıma bu geldi :)
https://www.youtube.com/watch?v=E4tnPSHeHlY11 Yorumla- +1 yıl
:D sorudan bağımsız ama güzel şiir teşekkürler :D
Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı. benım bir aşkım vardı 14şb de karsılasmıstım ilk olarak gercı daha karsılasamadım ama olsun ((: ataşehırde oturuyordu. her gun 14 şb ye bınıyordum karsılasabılmek için. ayakta da gıderdım sureklı rahat goreyım dıye. ama bır turlu denk gelemedım daha ((: sımdı ne zaman 14 şb ye bınsem hep aklıma o aşkım gelır ((:
04 Yorumla- +1 yıl
incir reçeli 2 de böyle bir hikaye vardı :)
- +1 yıl
evet uzun hikaye. izle veya oku bir yerden bence seninkine benziyor :)
- Aile & Toplum konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılTek aşk acısını o kişiler indiğinde çekiyorum... Onun dışında aşk acısı falan cekmisligim yok :Dd
03 Yorumla- +1 yıl
öyleymiş :D
- +1 yıl
Bazen evime falan yakinsa indigi durakta iniyorum belki bir isaret verir diye... Ama çoğunda hüsran:(
- +1 yıl
maalesef :/ :D
otobüsü insandan saymıyonmu ordada oluyo aşk meşk yer vermeler sonra ayakta kalıp ahh bn naptımlar
02 Yorumla- +1 yıl
tramvay metro otobüs derken çok seçenek olduğunu farkettim :D
Aile & Toplum konusunda 941 cevap paylaştı. Hergun en az 3 toplu tasima aracina biniyorum olsa bana olur kanks sehir efsanesi onlar
01 Yorumla- +1 yıl
olabilir
evet oluyor ve benim hoşumada gidiyor aslında. :) ne bileyim bir garip oluyorum. kısık kısık gözlerle kaçamak bakışlarla felan kesiyorsun :D
02 Yorumla- +1 yıl
aynen bir ekşın oluyo oluyo güzel oluyo :D
Arada bakıştığımız oluyor bazen kızın indiği durakta in ya da o inmeyene kadar inme git tanış diyorum kendi kendime sonra otur l*n saçmalama sebastian diyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur sebastian
+1 yılbir kız vardi çok güzeldi metroda. Bana bakıyordu ama benden hoslandi mi bilmiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Yazık olmuş :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılya buca otobuslerinden birine biniyom hergun o da biniyo cok tatliydi surekli kesisiyoduk otobustede de dipdibeydik whatsappta huzur diye birini kayitlamis sonra bitti benim icin...
02 Yorumla- +1 yıl
boşver üzülme değmez :D
Cevap sahibi+1 yılolum cok koydu ya 3 senedir sevgilim yok birak sevgiliyi konustugum bile yok ya cok koymaya basladi artik böyle önemsiz seyler darbe gibi olmaya başladı artık kartopu misali gitgide buyuyo
İnsanin kendi otomabilinin olmasi iste bu noktada deZavantaja donusuyor. Kac senedir insan goremiyorum :))
02 Yorumla- +1 yıl
işte biz de sürünüyoz :/
+1 yılölye bir bakıs atmıstı kı lys2013 mat ı unutturmuştu bana yarim kendisine burdan selams jdsjnfdkfgd
03 Yorumla- +1 yıl
buradan tüm meçhul kişilere selamlar yolluyoruz :D
- +1 yıl
senden sonra 29c ye binmedim :/77 snfdjgjfk
- +1 yıl
ilkisin, selamlar :D
+1 yılAhaha öyle birşey olsa yol geçen hanına döneriz allah korusun:)
01 Yorumla- +1 yıl
Allah korusun :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılYokluğa bah
https://i.capsspot.com/s/5/5/133107.jpg21 Yorumla- +1 yıl
şakacı çocuk ya :D
birde senin cep telefonunda ne yaptığını dikizleyenler vardır
01 Yorumla- +1 yıl
telefona fazla daldığım için farketmedim herhalde :)
- Aile & Toplum konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılBen bakmaya korkuyorum geri zekalının birine denk geleceğimde otobüste bağırıp çağıracak diye :))
01 Yorumla- +1 yıl
:D olabiliyor
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBirşeyler oldu fakat anlayamadım.. Benden hoşlandı mı yoksa kendini kurtarmak için anlamadım..
04 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani
- +1 yıl
Otobüs durağında bekliyordum ve yanımda bir kız vardı. Sonra beklerken 2-3 minibüs geçti, dolu içerisi ve binemedik.. Bana ne tarafa gideceğini sordu? Sonra taksiye mi binsek dedi? Bende biraz bekleyelim dedim.. Bir iki minibüs daha geçti ama durakta durmadı kalabalıktan dolayı.. En son bir tane daha geldi bu sefer kalabalıktı ama zar zor ikimiz de minibüse bindik.. Oradan iki kişi diye uzattım parayı.. Kız, yok rica ederim ben veririm dedim. Olsun dedim teşekkür etti. Metrobüs yolunda indik ve inerken bile bakıyor bana beraber gidelim der gibi.. Beraber yürüdük.. Metrobüs akbil kullanırken bu sefer ben kullanayım dedi yok kullanmayın dedim.. Neyse ki o kendininkini ben kendiminkini kullandım.. Metrobüse bindik o başka yerde oturdu ben başka yerde oturdum.. O avcılarda indi ben devam ettim.. Kızın cep numarasını istemek, istedim, görüşmek istedim ama yapamadım ve yapmadım.. Sence doğru mu yaptım yoksa başka birşey yapabilir miydim?
- +1 yıl
doğrusunu yapmışsın bence güvenilir bir tanışma olmamış
- +1 yıl
Teşekkür ederim.. Yaptıkları tuhaf geldi..
+1 yılBize gerçek aşk lazım gerçi öyle bişey yok metrobus ii
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılmercedes metrobüse aşık oldum iett den istemeye gidecez
15 Yorumla- +1 yıl
sen mercedes metrobüse aşık olursun ama cenazene aksaray dolmuşu gelir
- +1 yıl
çalıntı
- +1 yıl
O da gelir mercedes in gelmeyeceği kesin 😏
- +1 yıl
olur olur inşaaaaalllaaaah
aşk meşk değilde dolmuşta 1-2 şey yaşamışlığım oldu D:
04 Yorumla- +1 yıl
yaz özel değilse dinleriz :D
- +1 yıl
dolmuş baya dolmuş :D hadi yaa :/ :D
Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı. Video güzel, cornetto reklamlarının hepsini izlemelisiniz :)
01 Yorumla- +1 yıl
Bakarım
+1 yılHoşlandığım oldu. Konuştuk, numaramı verdim. Kesin arar dedim ama aramadı.
01 Yorumla- +1 yıl
hadi ya :D
güzel klip karı da güzel ama hemen öpüyor ne iş böyle birini bulamadık :=):)
02 Yorumla- +1 yıl
orayı ben de çözemedim :D
+1 yılOldu her sabah aynı durakta denk geliyorduk sonrada kozla konuştuk birlikte oturuyorduk falan
06 Yorumla- +1 yıl
anlaşma... o da iyi :D
- +1 yıl
Sonra işte sevgilisi carmış konuşmak istemedi
- +1 yıl
hadi ya :/
- +1 yıl
Galerici falanmış neyse ama şimdi görüşmesekde tam karşımda ki sitede oturuyor bir kere yolda karşılaştık :)
- +1 yıl
ümit var bence hala pes etme
- +1 yıl
yok ya ümit yok kızla twitterdan konuştuk orda da benle çelkiniyor konuşmaya. Sevgilisi yüzünden işte bende bıraktım
Gizli Üye(30-35)+1 yılHöf oda bir şey mi benim bir plaj aşklarım var dünyadaki tüm otobüsleri toplasan içine ancak %1'i sığar
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
otobüste aşık oluyorum kız inince evladını kaybetmiş gibi kalıyorum :(
02 Yorumla- +1 yıl
3 çocuğuyla ortada kalmış gibi hissediyor insan :D
Metrobüste cebi/götü kollamaktan aşka fırsat mı var :D
01 Yorumla- +1 yıl
Sen de haklısın :D
+1 yılbence minibüs veya otobüs bir taşıma aracı değil, bir birleştirme aracı.
02 Yorumla- +1 yıl
Toplumu kaynaştırıyor
- +1 yıl
yani :)
+1 yılHergun evden ise isten eve giderken rahat bir 20-30 kise gonlum kayiyo
02 Yorumla- +1 yıl
sen aşmıssın ya :D
- +1 yıl
Açlık var bende biraz hem cinsel hem duygusal :dd
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok daha neler minibude ask mi olurmus senn icin fesat^^…
04 Yorumla- +1 yıl
hoşlantı olarak algıla o zaman. Bana indirgeme realde evden çıkmıyorsun sanki minibüsten bahsetmiyorum bu arada. Aklıma kullanmadıklarım geldi
Cevap sahibi+1 yılNe alaka?
- +1 yıl
Minibüs saçma olabilir zaten bana indirgemiyorum konuyu senin için fesat derken ne düşündüysen artık metrobüs aşkı komikliğe vurmayı istediğimden oluşan bir söz
Cevap sahibi+1 yılPeki anladim kusura bakma:(
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 101 de karsilasiyodum bir çocukla sürekli artik takip mi ediyordu denk mi geliyorduk bilmiyorum :D
03 Yorumla- +1 yıl
takip ediyordur bence :D
Cevap sahibi+1 yılEvlerimizde pek yakin sayilmaz yani nasil takip edebilir ki :D
- +1 yıl
Ondan uzak dur bence tehlikeli tip :D
çok yakışıklı bir çocukla kafamız tokuşmuştu :D
03 Yorumla- +1 yıl
İlk tokuşta aşk :D
- +1 yıl
şaka yapıyorum ya heyecanlı olmuştur :D
- Aile & Toplum konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılbizde anca fortçu amcalar m... k
04 Yorumla- +1 yıl
Allah kolaylık versin :/
- +1 yıl
öyle değil l*n :@@@@@ o klipteki otobüs vs gerçek otobüs gibi düşün
- +1 yıl
:D pardonnn sen de haklısın :D
- +1 yıl
yanlış olmasın aman he :))
+1 yılBiz daha cok hoslanti diyoruz :)
01 Yorumla- +1 yıl
öyle olsun aşık olmuyoruz biz de :D
Yaşadım tabi hatta gittim açıldım :)
01 Yorumla- +1 yıl
Nikah tarihi ne zaman :')
+1 yılEvet hersey inene kdr :)
01 Yorumla- +1 yıl
maalesef :/
öyle tek seyrüseferlik çok ilişkim oldu :D
05 Yorumla- +1 yıl
eskidik ya :D
- +1 yıl
ben bakamıyorum zaten adeta süt dökmüş kediyim :D
- +1 yıl
Utangaç sinmiş bir başına 😂
Son 2 aydır kesişiyoeum birşey olduğu yok
02 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı ya :D
acayip saçma aşk türü
01 Yorumla- +1 yıl
mantık aramıyoruz dostum soru eğlence amaçlı :D
Hoslantiyi geçmiş aşka doğru he oda ıyimis :D
03 Yorumla- +1 yıl
metrobüs hoşlantısı demiyoruz biz :D
- +1 yıl
sen de haklısın :D
Kesiştiğimiz oluyor ama hep oyle kalıyor :D
02 Yorumla- +1 yıl
Nikah masasındayım zor yazıyorum bir saniye :D
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNe zaman inecek diye takip etmeler :D
01 Yorumla- +1 yıl
ekşın dolu bir hayat :D
coğu zaman gereksiz
01 Yorumla- +1 yıl
bence de gereksiz eğlence amaçlı merak ettim
Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. Ben yaşamadım kanka
01 Yorumla- +1 yıl
anlıyorum gülüm
Aile & Toplum konusunda 833 cevap paylaştı. Nerde o şans :D
03 Yorumla- +1 yıl
üzülme ya olur belki :D