Otobüs Metrobüs Minibüs anınız var mı?
Varsa anlatırmısınız?
Varsa anlatırmısınız?
Minibüste gidiyoruz Birgün ayakta duruyorum minibüs ani firen yaptı düştüm yanda oturan çocuğun kucağına çocukta o kadar yakışıklıki Kıvanç Tatlıtuğ falan ezik kalır yanında çocukla baya bakıştık o ara çocuğun yanındada bir kız oturuyor sevgilisiymiş Meğerse başladılar kavgaya bunlar kız sinirden otobüsten indi çocukta peşinden gitmedi falan
:D :D gerçekmi bu cidden?
Neden yalan söyleyeyim ki?
kaçırmasaydın çocuğu ozaman kesin ayrılırlardı
Hiç kaçırırmıyım 😎😎
haha harbimi :D
Harbi tabi 😎😎 ben bile inanamıyorum gerçi ama gerçek
sevgili oldunuzmu?
Olmamak elde değil öyle yakışıklı çocuk hiç kaçırılırmı
hala devam ediyomu
Evet 😍😍
çocuğun foto atsana merak ettim :D
Sanane be benim sevgilimden niye sana atayım ki
dediğin gibi var mı merak ettim
Ben öyle kolay kolay insan beğenmem harbi çok yakışıklı Barış arduçu tanıyor musun
evet
Kendisini ona benzetiyorlar
anladım
Dizi yapsalar tutar valla
sevgilmle ilkokul arkadaşıydık herşey minibüste gördüğüm an değişti onu gördüm sohbet ettik hoşlanmaya başladım sonra her gün görmeye başladım sonra sevgili oldu çok mutluyum
hala sevgilimisin onunla?
Otobüste ayakta beklerken elim aşağıdaydı, bir sıcaklık hissettim, baktığımda genç bir kadının kal... nı dayadığını farkettim, biraz çekildim ama sonra yine yaklaştı, benim de hoşuma gitti ki çekmedim :) 5-6 durak sonra indi ama güzeldi bence :)
bazen banada oluyor :D
Arkadasin basina gelmis. metroda en son vagonun kapisi acilmamis bir iki durakta tabi millet kuplere binmis. tekrar duraga gelmisler kapi acilmamis arkadasta : Kaptannn arkaaa vagoonn diye bagirmis tam sansa kapi acilmis :)
Cevap
4Cevap
Tıka basa dolu bir otobüs.. Bir kız duraktan:
-Ay çok dolu binmeyelim.. der.
Şoför durur mu yapıştırmış cevabı
-Ben kalkıyim sen sür istersen.
Anı anlatma konusunda hiç iyi değilimdir bir de şöyle deniyim..
Otobüs durakta durur 5-10 saniye sonra bir bayan otobüse biner basamaktan çıkar geri iner.. Şoför de der ki:
-Noldu arabayı mı beğenmedin?
hava çok soğuktu ve otobüs tıka basa doluydu ısrarlarıma rağmen cam açtırmamışlardı ve astım krizim tutmuştu.. ay ne felaket bir gündü..
otobüste bir kız götümü ellemişti kalabalıktan istifade. arkamı dönmedim ama tepedeki aynadan arkamı gördüm baya kızdı yani :D ve güzeldi de
keşke dönüp konuşsaymışım :/
:D ben kendimi tutamazdım herhalde gülerdim :D
güldüm zaten :D
yaw kızın götünü ellersin anlarımda erkeğinkini ellemek de ne bilem.. bir ara cinsiyetleri değiştik zannettim yani :D
daha önce kimse böyle yapmamıştı :D
beni taciz ediyorlar diye bağırsaydın :D :D
imdaat sapık var :D
kızlar dilediği kadar elliyebilirler ama erkeklere tahammül etmem yani :D bir arkadaşımı da erkek ellemişti minibüste fena kopmuştuk :D
Metroda 3.5 saat uyuduktan sonra guvenlik uyandirdi. Gidecegimin tam istikameti yonunde uyandim son metroymus o uyandigim metroda karakola gittim orada uyumaya devam ettim.
Dolmuş anim var mal gibiydi yanıma şişman bir amca oturdu ben inicem üstelik yurtdisinds geldim bilmiyorum adam öküz gibi pardon ama zor tutundum üzerine düşecektim
beterin beteri var
Birde şey var :D yurtdisindan geliyorum ya yanima yine bir amca oturdu ama adam iyiydi bana diyor kızım bu dolmuş pazar yoluna mi gidiyor bende bilmiyorum amca dedim o ara sen mal misin la der gibi baktı
:D :D
Otobüsten inerken popo üstü yere çakılmıştım ve gülmekten 10 dakika kalkamadım.
çok tehlikeli bu sekilde kalça kemiğini kırıp ölenler var..
Allah korudu çok şükür. @CentilMen06
geçmiş olsun @cekicibağyaan lütfen daha dikkat et.. senen gibi çekici ve tatlı bayanlara kıyamam :)
@CentilMen06 Teşekkür ediyorum
yanlışlıkla birinin burnunu yaktım
nasıl?
toplu taşıma aracında sigara?
çok sakarsın demekki
anım yok hıc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar