Artık nasıl kurtulabilirim?

Arkadaşlar merhaba. ben ablamla ayrı evde yaşıyorum. ve onunla beraber çalışıyorum herşeyimiz beraber.18 oldum. bazı şeyler değişti fikirlerime saygı duyulmaya başlandı. ve ben ayrı çalışmak istediğimi, ayrı evde yaşamak istediğimi söyledim ama ayrı ev ilerki zamanlar için. babamlar erken dedi ama senin kararın saygı duyarız dediler bende tamam erken dedim erteledim. ama ablamın bi en yakın erkek arkadaşı var. hep beraberler. yedikleri içtikleri ayrı gitmez. bana çok karışmaya başladı dün ablam ayrı ev olayını söyledi dışarıdaydık."ailen izin verse ben vermem, çarparm, meslek sahibi olsada evladım da olsa ayrı eve çıkamaz, ayrı eve evlenince çıkabilirsin, sen aileyi ayırmaya çalışıyorsun"gibi şeyler söyledi ve bende ne alakası var falan dedim ablam herşeyimi, yaptığım hataları bile anlatıyor artık gizli saklım kalmadı bu durumdan bu kdr karışılmasından ablamında anlatmasndan çok rahatsız olmaya başladım. dün sanki bilerek söyledi nasıl kurtulabilirim ne yapabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
"Yok sen daha yemek yapmayı bilmiyorsun, daha bir kere çamaşır asmadın. o zaman okusaydın gibi şeylerde söyledi dha abim bana vurmamış
Güncellemeler
+1 yıl
Ve garip olan şu ben küçüklükten beri müzik dinliyorm kulaklıkla çok severm kendimi hergün düzenli odaya kapatır dans ederm odada kalırm buna bile laf uzatıyor artk damarıma basmaya başlıyor
Artık nasıl kurtulabilirim?