Güncellemeler
+1 yıl
Ailemi kastettim.. Heyecandan yazamamışım
İkiside eve gergin geliyorlar sonra sinirlerini benden çıkartıyorlar. Tepki verdimmi suçlu ben oluyorum..
Yardım nolur ya çok çıkmazdayım üzerime geliyolar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İkisi kim. eve gelen anne baba mi
Evet
İkiside iş hayatindan bıkmış bunalmislar hatta birbirlerinden de olabilir , mevzuları kendi aralarinda çizmek yerine seni gererek deşarj oluyorlar , sakin ol ve bazı lafları duyma, duysam da kulağından anında çıkart. Ailen onlar 🤲🙏saygıyla sevgiyle kal birde sosyalles kafanı dağıt
Ama çok üzücü bunu bana neden yapıyorlar? Haksızlık değil mi? Kardeşime yapmıyorlar.
Dur tahmin edeyim, erkek kardeşin var ;)
Evet nerden biliyorsun? Niye öyle dedin?
Evrene yaydigin enerjiden 🙏🤲 aslında bir yerde iyi tek taraflı yüklenme. İkiniz birden error vermiyorsunuz. Belkide ( büyük olasilikla) erkek kardeşin küçük diye sana yüklenme durumu var. Günlük yürüyüş konu komşuya gidip kahve içmeyi unutma kafanı dağıt iyi gelecek. Hatta uzakta akrabam var ise oblara git senin yokluğunu arasınlar :)
Bana yaptıkları hiç iyi değil. Affetmicem bunları.
Naptilar sana mesela bugün akşam
Birisi söylediğim bişeye kızdı. Halbuki normalde kızmaz.
Öteki yaptığım hareketlere gerildi. Onu dinlemedim konuşurken diye gerildi. Yani insanlık hali her dediğini kulaklarımı açarak dinleyemem. Bencil egoist illa onun dediği olacak.
Sen aslında bugunki konuşmadan değil, geriye dönük dolmussun. Dediklerimi yapabilecek misin? Kafa dagitman lazım günde 1 saat kadar evde anne baban varken yürüyüş olur , konu komşu da kahve içmek olur al kardeşini sokağa çık gel vs
Ya bunu eskiden bana aşırı derecede yaparlardı. Onlara karşı nefret oluştu içimde. Tek taraflı yüklenme iyi filan değil benim canım yok mu? Bunu niye düşünmüyosun? Kimse bana merhamet etmiyor.
Ben merhamet edip seni haklı sayıyorum ama önce kendine inanmalisin sonra diğer şeyleri toparlamak için enerjin olması lazım. Enerjini doldurman lazim bana dök icini sorun değil 🙊🙈🙉
Kursa gidiyorum zaten. Yarın çıkarım bi yere. Aslında evden gitmek onlardan kopmak vardı da, üniversiteye gidemem o zaman.
Meditasyon yapıyorum bana iyi geliyor. Teşekkür ederim sağolasın
:) banada lazım ondan
Yap o zaman niye yapmıyorsun?
Bilmiom ki yapayim:)
Meditasyon videoları var Youtube da dinle.
Yapacağını söylüyor zaten.
Sence evi terk ediyim mi? Bi daha görmek istemiyorum onları.
kesinlikle terk etme yok hayır kesin net. youtube açıp bakacagim
Tamam bak.
Önceden etmiştim ama hala beni kaybetme korkusu taşımıyolar akıllanmıyolar
Yanlış, kaybetme korkusu ayrı terk etmek ayrı. Akraba. Falan varsa ona git 2 hafta 1 ay kadar. Ayrı şeyler
Nasıl ayrı anlamadım?
Terk etme ile geçici süre akraba ziyareti 2 hafta kalmak çok farklı şeyler. Terk etme geçici süreyle git anlaşarak konuasarak
Aynı demedimki zaten:) . Komple terk etmek istiyorum onları işte. Çünkü burama getirdiler borçları var çok kiracı zam yapmış sardılar gene bana. Kardeşim her zamanki gibi arkadaşında kalıyor evde yok gene şanslı her zamanki gibi. Ben gene bahtsız. Geberip gitmek istiyorum zaten istediğim beni çok mutlu edecek tek şey bile olmadı şu hayatta.
Kim gergin geliyor?
Ailem. Heyecandan yazamamışım
Kimler onlar
Ailem annemle babam
Onları görmezden gelsen mi
Tepki vermiyim dimi
Yasın kac senin
23
Onlar kaç
55, 43
O uyumsuzluk var
Yaş uyumsuzluğu
Bazı konular
Sence evi terk etsem mi? Onları görmek istemiyorum artık.
Sacmalama odana çekil
Ama çıldırtıyolar insanı bıktım ya. Benimde bi canım var insan değil miyim ben? Napıyorum onlara bişey yaptığım yok. İkisi bir olup üstüme geliyorlar bide tek tek değil! Bir kere dövmüşlerdi bile.
Yas bana istersen konusuruz bişi sorcam