Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi size soru 2 faturayı da ödedikten sonra başka bir operatöre geçeyim mi geçmeyeli miyim yoksa sabit mi kalayım🤍✨️🙃
Benim %40engelli raporum var ve Türk Telekom aboneliğim var ve normalde faturam düşmesi gerekirken düşmüyor yüksek geliyor sizce neyapmalıyım faturayı ödeyip başka bir operatöre mi geçeyim akıl verin🤍😌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Engelli sağlık kurulu raporunu telekoma göndermeniz gerekiyor. ya da müşteri hizmetlerini arayın önce bir görüşün..
Engelli sağlık kurulu raporunu telekoma göndermeniz gerekiyor. Böylece tarife engelli abone kategorisinde değerlendirilir ve %25 indirim sağlanır.
Rapor gönderilmesine rağmen indirim uygulanmıyorsa, müşteri hizmetlerini arayın.
4441444 müşteri hizmetlerini arayın önce bir görüşün..
Önceki ayın faturası bile indirim değil bindirim oldu hani resmen kazık fiyat ödedim resmen🙃✨️
Bide bakarlar mı
Elbette
Suratıma kapandı
Müşteri hizmetlerini ara sor
Düşmüyor yani indirim olmuyor daha çok bindirim oluyor fatura dönemi bitsin başka bir operatöre geçicem ✨️🤍
Mantıklı umarim iyi olur kanka
Şimdi size soru 2 faturayı da ödedikten sonra başka bir operatöre geçeyim mi geçmeyeli miyim yoksa sabit mi kalayım🤍✨️🙃
Geç. Bence indirim yapan vardır illa daha iyi olır olur senin için
Türkcell e geçmek istiyorum ya önceki faturamı dahi indirim uygulanmadı
Bende türkcell kullanıyorum ama bence hepsi kötğ
Bak önceki ayın indirimli değildi fatura
Doğrudur kanka
Önceki ayın faturası bile indirim değil bindirim oldu hani resmen kazık fiyat ödedim resmen🤍✨️🙃
Normalde düşmesi gerekiyorsa hakkını ara
Düşmüyor yani indirim olmuyor daha çok bindirim oluyor fatura dönemi bitsin başka bir operatöre geçicem 🙃🤍
Önceki ayın faturası bile indirim değil bindirim oldu hani resmen kazık fiyat ödedim resmen
Ya ben de diyorum ki madem hakkın var yasal yollarla hakkını ara niye oraya buraya geçeyim mi yoksa devam edeyim mi diyosun? Ara müşteri hizmetlerini hakkın olanı iste
Yarın arıycam zaten
indirim olmuyorsa başka firmalara bak derim
Başvuru yap. Kabul edilmezse cimer e yaz
ne engelin var kanka
Zihinsel engelliyim
Düşmüyor yani indirim olmuyor daha çok bindirim oluyor fatura dönemi bitsin başka bir operatöre geçicem 🤍✨️
anladım kanka bence müşteri hizmetlerini arasan sorsan belki bir yanlışlık olmuştur ondan indirim olmuyordur ya da numarayı başka hatta taşı
Önceki ayın faturası bile indirim değil bindirim oldu hani resmen kazık fiyat ödedim resmen🙃✨️🤍