Amcamgil kanser hastası olan babamla ilgilenmiyor, bu durum benim çok zoruma gidiyor ne düşünüp nasıl hareket etmeliyim?

Merhabalar, anem ve babam 20 küsür yıldır ayrılar ikiside farklı kişilerle evlenmedi benim için görüşüyorlardı. ben görevim gereği annem ve babamdan farklı bir şehirdeyim. Babamın kanser olduğunu öğrendik. Tedavisi için Ankara 'ya getirdik. Annem ile ben babamla ilgileniyoruz. Amcam gilde Ankara 'da olmasına rağmen ne hastaneye ne evimize geliyorlar babam için kıllarını bile kıpırdatmıyorlar. Öyle yalandan iki günde bir babamı arıyorlar. Annemde artık cok doldu “ben boşandığım halde babanla ilgileniyorum onlar kendi kardeşiyle ilgilenmiyor”diyor. Annem babamı tamamen amcam gilin yanına görmek istiyor ama ben onların babamla ilgileneceğini düşünmüyorum ve sağlığının daha kötüye gideceğini düşünüyorum. Bizim yanımızda kalmaya devam edersede annem kavga cıkarıcak sürekli huzursuz olacağız. Ne yapacağımı nasıl düşüneceğimi bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.

Amcamgil kanser hastası olan babamla ilgilenmiyor, bu durum benim çok zoruma gidiyor ne düşünüp nasıl hareket etmeliyim?