abi hatun oraya gelcem evleneceğiz diyor. tamam ikimiz de birbirimizi çok seviyoruz ama ben evlenmeye hazır değilim.
ona evlenmek için erken hazır değilim vs vs dersem sevmediğimi oyaladığımı falan düşüncek. ne yapmalıyım? :'(
abi hatun oraya gelcem evleneceğiz diyor. tamam ikimiz de birbirimizi çok seviyoruz ama ben evlenmeye hazır değilim.
ona evlenmek için erken hazır değilim vs vs dersem sevmediğimi oyaladığımı falan düşüncek. ne yapmalıyım? :'(
Al karşına çek konuş aşırı seviyorsa seni de dinleyecektir manyak bir kadına benziyo zaten fkfkfkfkf gelip evlencez falan gktktk
Dürüstlükten asla şaşma reis gerçek sevgi dürüstlükten gelir bu alttaki kardeşim yorumlarına takılma evlenmek için binbir türlü acıyla katlandıkları için yediremiyorlar hepsi bu kolay gelsin
sağolasın ustam . inan % 95 im söyle diyor . işte % 5 sıkıntı
ve haklısın keko hala paran yoksa sen de ne bulmuş diyor :D tipik Türk kızı işte ne kadar üzücü
sonra da yanımızda yabancı hatun gördüklerinde bizim neyimiz eksikti diyorlar
beyin yoktu beyin :D
işte yukarı tükersen bıyık
aşşa tükürsen sakal . hiç bir şey söylemesem geçer mi diye de düşünüyorum ama biliyorum geçmeyecek. bakalım nolcak sonu çok sağolasın ustam
Cevap
0Cevap
evlenmek istemediğini ve zamana ihtiyacın olduğunu güzel bi şekilde her açıklamadığın saniye sevgilin oyalanmış olarak görür kendini kanka
Bugünden güzel bir enstantane hikaye
keşke rüya olsaydı ve uyandığımda oh rüyaymış lan deseydim
Yazık kadına.
deme öyle ya seviyorum onu ama biraz daha zaman lazım evlenmek o kadar kolay değil ki :'( tamam o çok zengin ama benim burada evim bile yok en azından evim falan olsaydı yani
Kıçında donun yoksa, ne bulmuş ki sende. O da yol yakınken geri döner, fazla sürmez.
al işte Türk kafası :D onlar paraya değil kalbe samimiyete bakıyor. size verdiğimiz değerin çeyreğini onlara verseydik ayaklarımızı yıkarlardı nankörler :D neyse iyi günler
Geri*zekalı, türk kafası olmasıyla ne ilgisi var. Her şey maddiyat üzerine kurulu. Seninkinin de gözleri açılır merak etme.
çok fazla yabancı hatunla konuştum
merak etme onların kafa yapısıyla sizinkini karşılaştırsaydın dudağın uçuklardı
siz böyle devam edin. iyi günler
Bir b*k anladığın yok. Sınırlı algıya sahip tipik erkeksin. Diyorum ki; maddiyat hayatın gerçeği, âşk meşk denilen 3 gün sürer. Ev olmayınca hayat durmuyor elbette. Çok fazla yabancı hatunla konuşmuş olman bir şey ifade etmiyor.
Ben de Avrupalı erkeklerle, Türkleri kıyaslamadım. Çünkü gerek yok haha.
Yazdıklarını okudum, hiç şaşırmadım tam bir sığırsın.
özür dilerim oldu mu prenses :)
her zaman söylediğim gibi ne olursa olsun onlar yinede sizin yerinizi tutamaz. teşekkür ederim iyi günler
Kes, samimiyetsiz herif. hahah.
küfreden Türk kızı sevimliliği :D kal sağlıcakla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?