Merhaba arkadaşlar. Başlıktaki olayla karşı karşıyayım. Bende bir an önce evlenmek istiyorum ama ailelerimiz yeni tanıştı birbirimize olan güvenimiz tam fakat ailelerimiz bizim için bu isteğin bir heves olduğu görüşünde. Onlara saygım sonsuz. Fakat sevgilimin beni bırakmayacağını biliyorum. Erkek kardeşim onunla evlenirsem beni ablalıktan reddedeceğini söylüyor çünkü Sevgilim eskiden hovardanın tekiymiş içki, sigara, karı-kız, hap, eve sabaha karşı gelmeler, kızlarla zevk için oyun oynamalar yani ne pislik deseniz onda varmış. Biz iş yerinde tanıştık. Beni gördüğü ilk andan itibaren kızlarla ilişkisini kesmişti. Sigara dışında hiçbir şey kalmadı. Biz onla birliktede olduk ben yüzüne bakamıyodum bana ben seni böyle şeyler için sevmedim pişman ettiysem seni kendimi öldürürüm yaşayamam dedi. Daha önce geçmişi yüzünden kavga ettiğimizde karşımda ağladı. İlk defa bir erkek karşımda elimi tutarak geçmişimden pişmanım diyerek ağladı. Tüm sosyal medya hesapları bende ne dersem yapıyo, istediğim anda görüntülü konuşma yapıyoruz. Ona karşı güvenim tam. Sevgisinden zerre şüphem yok. Sadece çok kıskanç o kadar.
Tek sorun şu ben kardeşimi yumuşatmak taraftarıyım ama kardeşim yumuşamıyor. Bir yandan da sevgilimle hayalimiz var erken yaşta evlenip dünya turu yapmak, sürekli seyahat etmek 26-27 ye kadar çocuk yapmamak, hatta sırf eğlencesine yurt dışında ünv okumak. Bunları bu yaşımızda yapmak istiyoruz. Ve eylül ayına kadar evlenmek. Sizce doğru olur mu veya kardeşim için biraz daha beklemeli miyim? Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Tek sorun şu ben kardeşimi yumuşatmak taraftarıyım ama kardeşim yumuşamıyor. Bir yandan da sevgilimle hayalimiz var erken yaşta evlenip dünya turu yapmak, sürekli seyahat etmek 26-27 ye kadar çocuk yapmamak, hatta sırf eğlencesine yurt dışında ünv okumak. Bunları bu yaşımızda yapmak istiyoruz. Ve eylül ayına kadar evlenmek. Sizce doğru olur mu veya kardeşim için biraz daha beklemeli miyim? Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil