Aile & Toplum Hangi şehirde yaşamayı tercih ederdin? Mervenyl Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İki seçenek hakkın olsaydı İstanbul'da kalabalık şehirde. Sinop'ta daha sakin ve doğayla içiçe Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi şehirde yaşamayı tercih ederdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. İstanbul'da kalabalık şehirde. 1 0 Yorumla
hael8885 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı. İstanbul'un yerini hiçbir şey almaz. 1 0 Yorumla
_moon_light Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İstanblue iyidir 0 1 Yorumla Mervenyl +1 yıl Evet bende İstanbul'da doğdum büyüdüm amma anne babam Sinop'a taşındı onlar yokken zorlanıyorum Sinop'ta huzurlu ancak sıkıcı olabiliyo Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Daha sakin doğa içinde 0 5 Yorumla Mervenyl +1 yıl Dimi Yorumla Edaaa97 +1 yıl İvet oraya ışınlandım sanki huzur gibi valla 💃🏻 Yorumla Mervenyl +1 yıl Anne babam oraya yerleşti bende İstanbul'dayım burada yalnız zorlanıyorum gitmek istiyorum ama alışık değilim İstanbul kalabalığında büyüdük Yorumla Edaaa97 +1 yıl Karar vermek de ne zordur umarım gönlünce olur 🙏🏻 Yorumla Mervenyl +1 yıl Teşekkürler🪻 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl sinopluyuk İstanbul'da yaşıyorum fldlflfl 0 4 Yorumla Mervenyl +1 yıl Bende😂😂 Yorumla axiakrep +1 yıl kimlerdensin döxlx Yorumla Mervenyl +1 yıl Durağani bilir misin xjdbs Yorumla axiakrep +1 yıl bilmem mi çorum tarafı fkxşxşzi mesajlara bakmıyosun sanırım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İstanbul'da kalabalık şehirde.
İstanbul'da yaşıyorum ve İstanbul
İstanbul'un yerini hiçbir şey almaz.
İstanblue iyidir
Evet bende İstanbul'da doğdum büyüdüm amma anne babam Sinop'a taşındı onlar yokken zorlanıyorum Sinop'ta huzurlu ancak sıkıcı olabiliyo
Daha sakin doğa içinde
Dimi
İvet oraya ışınlandım sanki huzur gibi valla 💃🏻
Anne babam oraya yerleşti bende İstanbul'dayım burada yalnız zorlanıyorum gitmek istiyorum ama alışık değilim İstanbul kalabalığında büyüdük
Karar vermek de ne zordur umarım gönlünce olur 🙏🏻
Teşekkürler🪻
sinopluyuk İstanbul'da yaşıyorum fldlflfl
Bende😂😂
kimlerdensin döxlx
Durağani bilir misin xjdbs
bilmem mi çorum tarafı fkxşxşzi mesajlara bakmıyosun sanırım
İstanbul, İzmir
Ikinci