Tatil & Seyahat En çok hangi şehirde yaşamak isterdin? 1326f Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 En çok hangisi En çok hangi şehirde yaşamak isterdin? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
__kenanxXx Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eig 100% 5 ay Beli bir şehir yok aklımda ama NÜFUSU BU KADAR FAZLA OLMASA İstanbul'da yaşamak isterdimAma Ege şehirlerinde yaşayasım var Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 25 , eig 97% 5 ay İzmir Atatürk sevgisinin yoğun yaşanıldığından dolayı tercihim orası olur Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
robertaczlra Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 99% 5 ay Yaşıyor olduğum şehirde doğmak, büyümek, ölmek isterim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
TAPASYA_ Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eig 100% 5 ay İzmir Zaten yasayacagim da Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 5 ay Tatil & Seyahat konusunda 3,7b görüş paylaştı. New york Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AbbeMouret Takip Et Xper 5 Yaş: 27 5 ay Helsinki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Beli bir şehir yok aklımda ama NÜFUSU BU KADAR FAZLA OLMASA İstanbul'da yaşamak isterdim
Ama Ege şehirlerinde yaşayasım var
İzmir
Atatürk sevgisinin yoğun yaşanıldığından dolayı tercihim orası olur
Yaşıyor olduğum şehirde doğmak, büyümek, ölmek isterim
İzmir
Zaten yasayacagim da
New york
Helsinki
muğla