AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
35 yaşında olup hala çocuk gibi davrananları gördüm. Çenesi durmayan kadın gibi dedikodu yapanı gördüm.
Peki böyle çocuksu kiskandirmalar ne bileyim böyle çocuk gibi telefonla konusuyormuş gibi yapmak normal mi
Tabikide normal değil. Belki tuhaf gelebilir. Ama bazı erkekler bulunduklari durumu tasiyamayabiliyorlar. Biz erkekler buna adam değil diyoruz. Çocuktan daha beter diyoruz
Bulundukları durumu tasiyamiyor dediniz ya nasıl yani açar mısınız? Bu çocuk sessiz sakin ağır olgun duran biriydi?
Demek istediğim mesela 35 yaşında biri için görmüş geçirmiş oturmasını kalkmasını bilen biridir diye düşünürüz ve genelde oyledirler ama bazıları bunu yapamayabiliyor
Ben hoşlandığı için heyecandan sacmaladigini ve çocuksu davrandığını düşünmustum etrafa karşı çocuksu değil bana karşı öyle abartılı haller davranislar
Bence ağırbaşlıligini korumalı
Hoslansa dahi mi?
Evet aynen öyle
Bencede öyle ozguvensiz ve pisirik olmaktan olabilir
Bu da senin düşüncen tabi
Dedim ya çocuk gibi kiskandirma oyunlarına giriyor telefonla konuşuyor gibi yapıp kavga eder gibi yapıp dikkat cekmeler alaecele işi varmış gibi çıkmalar başka kızı giderip nipset yapmalar ne bileyim omzuma carpmalar vb
Gerçekten yaptiklari ne bileyim ergen gibi birsey
Gizliden çıkarsan bir olay anlaticam
Tabiki
evet ben ama bu cok yalnis bi sey isin icinden cikmaya calisiyom Mesela simdi 20 yasindayim 12 gibi davraniyom 20li yaslari doysiya yasamiyorum 30 yasimdada 20 gibi davrancam ozaman b u kotu bir sey
Ne gibi davranışların var
boyama kitabim var boyuyorum barbi bebek ayicik aliyorum kendime hep markete gittigimde supriz yumurta alirim cok severim unicornlu cocuk taragi kullaniyom mesela parka giderim eski cizgi filmleri animasyon seyrederim cikartmalar alirim telefon kilifim ve sarj aletim bile hello kittyli boyle bi suru sey Cocuk seyleri cok hosuma gidiyo
Bir erkegi başka erkekle samimi olup kıskandırmisin
evet onu da yaptim shsghsj
Amacın neydi uzmekten zevk. mi aliyon
onun kiskanc bi yapisi vardi beni gercekten sevip sevmedigini anlamak istemistim seven erkek kiskanir ama beni kiskanmamisti bu durumun uzerinde cok durmamistim ama sonradan beni aldatigi ortaya cikti
Ben sana mesaj atarsam bakar mısın
bakarim tabi
Mesaj aticam ama
Atilmiyor
Çok bak sadece etrafına
Ne gibi davranışlar ele verir
Yaş kaç?
Evet , Samimi olduklarıma karşı bende öyleyim
Benim dediğim cocuksuluk daha çok birini kaybedecek apt. alliklar yapmak
Birini kaybeden kişi ise o çocukluk değl dostum
Ne peki
Herkea öyle lam
Evet çok gördüm
Nasıl anladınız yani kaç yasindalar?
Babam var mesela 40 yaşında ama 10 en fazla 15 yaşındaki çocuk zekasıyla aynı davranışı falan aşırı çocuksu olgun değil
Ahahahahhaah😂 doğru yani ben böyle biriyle evlensem çocuk gibi mi davranacak peki niye dışarıya karşı olgun duruyor
sen varsın
Bana cocuk gibisin deniyor
Evet gördüm
Nasıl anliyorsun
Ben öyleyim 🙈😂
Çok fazla var
Erkekte peki?
Genellikle erkeklerde görüyorum
Çocuksu bakışlardan ele veriyor sanki
Olabilir ama İnsanların yüzüne bakışlarına bakmak kesin bir kanıya varmak için yetersiz. Ben davranış şekillerine ve tutumlarına göre değerlendiriyorum bunu
Yani biri ilgilendi diye onunla abartılı hareketler felann?
Ben öyleyim
yaaa cidden mi yine karşılaştık bu arada
Sen kimsinde tanıyamadım
olgun mu küçük mü diye soru sormuştum gizliden o benim
Hee anladım
naber nasılsın
Ben...
Evet ben.
Hayır ben daha
Hayir beeeeeeeen