İhtiyacımız olan olmayan bir sürü insan girdiğinde hayatımıza eleyerek gidiyoruz hepsi birer tecrübe. Hepsi bizi biz yapan insanlar. Bazen de acımasız insan haline getiriyorlar umarım onlarla bir daha karşılaşmayız
Çok kötü zamanlardan ve çok kötü insanlarla sınandığim bir dönemim olmuştu. Karekterimin şekillenmesinde , hayatın gerçeklerini öğrenmem de , herkesi kendim gibi görmemem gerektiğinden, kimseye sırlarımı vermemem konusunda , kimsenin eline koz vermemem konusunda, insanlardan kendimi soyutlamamam konusunda yaptığı kötülüklerle çok yardımcı oldular 🙂 ve bu kişilerin hepsi uzaktan akrabalarımdı...
Kimse yok yani ben olmamda en büyük etken hayatta biraz üzülmüş olmam ya da hayatın ne kadar saçma olduğunu fark etmek ama bunu da kimseye borçlu değilim. kendim güçlü olduğum için şu an hala devam ediyorum
Ben de gönülden diliyorum, lütfen mantığınızi asla devre dışı bırakmayın, siz kadınsiniz ve cok ozelsiniz, kendinize değer verin ve kimsenin bu değeri alt üst etmesine izin vermeyin.
Çok haklısınız 🙏🏻 birde öyle manipüle ediyor ki görün ona rağmen o yoldan dönmedim insanlar ne de olsa emek vermiş emeğe acır ve bitirmeden yine devM eder düşüncesinde ben değer görmediğim yerden gidiyorum çok şükür