Selam, 🧜♀️ Hayatta en çok neye değer veriyorsunuz sizin için bir numaralı önceliğiniz kim ya da nedir. Ve zamanla bu öncelikleriniz ne yönde değişti..

Selam, 🧜♀️ Hayatta en çok neye değer veriyorsunuz sizin için bir numaralı önceliğiniz kim ya da nedir. Ve zamanla bu öncelikleriniz ne yönde değişti..

Hayatımın merkezine kendimi koydum, kendi önüme kimseyi geçirmiyorum. Ben iyiysem başkalarına iyi gelebilirim ancak, sadece başkalarına iyi gelmek için de değil, en çok kendime iyi gelmek istiyorum, çünkü bana iyi gelmek isteyen kimse yok belki de haksızlık yapıyorum , bilemiyorum , o vakit sımsıkı tutmalıyım ellerimi
Hayatımın merkezinde öncelikle her zaman ailem var. Onun dışında ben ve sevdiğim insan hemen ardından geliyor. Kendimi ve onu eşit tutuyorum
Teşekkürler ☺️
Rica ederim abla :)
Bundan sonra hayatımın merkezinde ben ve oğlum var. Artık merkeze başkalarını almak yok..
Benim Hayatımın Merkezinde Yıllardır Orhan Kuzenim Oldu Helal Olsun Ona Yıllardır Beni Asla Satmadı Ve Benim Hayatımın Merkezinde Kemal Kılıçdaroğlu 💯😀 Oyunlar Videolar Filmler Kitaplar Oldu Başkada Kimseyi Değer Verdiğim Listesine Almıyorum 💯😀
Cevap
12Cevap
Kendim ve çocuklarım var...
Eskiden o yalnış kişi vardı, çok pişmanım onu koyduğuma, şu an ise sadece müzik, kitaplarım, anne, babam, kendim gelecekte doğru kişiyi bulursam o olurdu ama kendimi unutmadan
Daha hayatımın merkezine alacağım biri çıkmadı karşıma, tabi o değeri sevgiyi alırsam kişiden ya da bir şeyden düşünmeden alırım hayatımın merkezine.
Önceliğim benim kendime bakıyorum ben iyimiyim mutlu muyum tamam.. artık herkesi hayatimin ortasına koyma devri tükendi...
Hayatımın merkezinde şu anlık hiçbir şey yok, kafam aşırı dolu
Kendim ve annem var gelecek olanlar ancak merkezin çevresi olur 😀
Hayatımın merkezinde ailem, sevdiklerim ve ben varım.
Beni sattın iyi satın iyi çektirin iyiyim iyi oynayın yaktık yasinde gördük ecrin
😊
Hayatımın merkezine her zaman kendimi koymuşumdur..
Kendimi koydum 🫶🏻🌸
Oĝlum var her şey onunla güzel ne kadqr gün boyu beni yorsada iyi ki var
Hayatımın merkezinde bizzat canım kendim var 💅😄
Bende öyleyim :D canım kendim diyorum
Benim hayatım yok swlxnrkxmw
ama deme öyle üzüldüm sdsdfsd 😔
Hangi soru dfsdfds
Yeni sorun varsa gelirim her zaman sdfsdf
Cevabını biliyorsam her soruya gelirim sdfsdfsd
Aşk var sevgi var özel Kalemimmm var ama manitam yok
Kariyerim ve geleceğim
Işim Ailem sevdiklerim arkadaşlarım var
Hayatımın merkezinde ben bile yokum.
Hayatımın merkezinde kendim varım tabii ki... 😄
Ailem ve geleceğim var
Ailem ve arkadaşlarım.
Bu kadar çok kırıldıktan sonra ben varım.
Kimse yok artik. Sizinde olmasın ufak tavsie
Hayatımın merkezinde ailem var
Sevdiklerim var.. Bir kişi diyemem
Kariyerim ve ailem var ötesi fasa fiso
eşim ve oğlum
Hayatımın merkezinde maalesef yufka bir yürek var. Lanet olsun.
Ben varım , önceliğim, hedeflerim.
Video oyunları ve korku filmleri.
Para
Money, money, money must be funny
Para para para
Varlığı bir dert, yokluğu yara
Ben varım
Ailemm
Ailem var
Hedeflerim var
Oğlum var...
Çocuklarım var