Aile & Toplum Ben korkunç, terk edilmiş bir yere gitsem, kim benimle gelir 🙂? MafyaPrenses-_- Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Gece olacak 👻 (köy, hastane, yetimhane, okul gibi büyük bir yer) Issız olacak ama... 🙂 Güncellemeler+1 yıl Gelen yorumları daha yeni gördüm 😱 tesadüfen, kusura bakmayın. Ben korkunç, terk edilmiş bir yere gitsem, kim benimle gelir 🙂? Cevapla Okul Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı. Hayır ya gel seni sinemaya korku filmi izlemeye götüriyim. Action'ı da gerilimi de orada yaşarız😂😂 1 3 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Gelen yorumları daha yeni gördüm 😲🙄😂 olur pofidik gidelim. Yorumla onlyteenage +1 yıl Hahah şapşik hiç önemli değil gidekte birgün 😎🥳🥳😂 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Olur minnoşum ❤️😎 Yorumla
Ates4870 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Mafya kızı kormaz öyle kolay kolay. Ben gelirim Mafya Prensesimizi koruyup kollarım 1 1 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Böyle bir düşüncem hep var aslında. Öyle yerleri gezip fotoğraflamak gibi. 1 21 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Benide çagır sjsjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahaha korkup kaçmayacaksan belki 🤔 çünkü kamp yapmadan sabaha kadar durmadan tadi çıkmaz öyle yerlerin Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Hayır kaçmam zaten grup halinde gidicez :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O da mantıklı tabi ama grubun da sıkıntısı saçma şeyler yapmaya yeltenecek grup üyeleri 🤔 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl O tip değil ya 🙂 mantıklı, zeki ve çevik olan üyeler gelicek :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman baya yere gidilebilir:) Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Aynen :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin bu yerlere merakın nasıl başladı peki Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Korku filmleri izleyince :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genelde insanlarda kaçma isteği doğurur ama:d Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Bende ters etki yaptı :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşının getirdiği bir özgüven de olabilir:d Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Biz ona cesaret diyoruz :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Deli cesareti de denebilir:d Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Olabilir 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarım bu geziyi yaparsın diyelim o halde:) Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Sağol, sende fotografını çekersin umarım:)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler, benimki keşif arzusu, merağı biraz da:) Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Rica ederim, gidersen eğer dikkat et 😎 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahaha sen de:) Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Tamam:)) Yorumla
sineren Takip Et Yoda Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 383 cevap paylaştı. Sizi seven gelir sevmeyen gelmez 1 1 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Beni sevmeyen ise ben götürmem zaten. Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Mezarlığı unutmuşsun. Mezarlık seviyorsun 👻 1 1 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl İveeet :) Yorumla
Hullanza Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl İnternet bağlıysa gelirim jdkfkf 1 1 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Oldu :) Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. nova prospekt gibi olacaksa gelirim ahjshajdbs 1 3 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl O ne 🙂 Yorumla auraventi +1 yıl nova prospekt bi yt kanali.. böyle inli cinli yerlere gidiyolar sozde ama hepsi bildigin kurgu yani.. hepsi bi setup Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Yooo kurgu olmasın 😎 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cok yere gittim 😂mezarlık dahil 1 5 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Bende ormana gitmiştim 🙂 sadece Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Cocukluğum ormanda gecmişti halen ormandayım Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Niye:) Yorumla Yangınvar005 +1 yıl İşim gereği öyle vala ogm iftaiye Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Hmm anladım :) Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gel beraber gidelim 2 3 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Öcüler bizi yer 😅 Yorumla karamelizeaşk +1 yıl Buradakilerden çok daha insaflıdır eminim Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Haklısın ;) Yorumla
Ates2023 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Gelirim 😀 1 10 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Bavulunu hazırla sjsjs Yorumla Ates2023 +1 yıl Bavula gerek yok 😂 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Hayır benim makyaj malzemelerim, yedek kıyafetlerim, cephaneliğim benimkine sığmaz seninkine koyacaktım 😂 Yorumla Ates2023 +1 yıl O zaman getiririm 5-10 tane anca yeter 😂😂 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Evet 😂🙃 Yorumla Ates2023 +1 yıl 😂😂 deli 🙃 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Kamerylada etrafı çekicez, belki bir yaratık felan takılır kameraya 🙃🙄😂 Yorumla Ates2023 +1 yıl Olur olur sen korkup ağlama yeter. Hepsini yaparız hatta bir delilik yapıp o terk edilmiş evde yatarız, yemek yeriz falan 🙃 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Niye ağlıyım yaaa 🙃 ağlamam ben hıh Yorumla Ates2023 +1 yıl Korku filminden korkan biri korkunç terk edilmiş bir yerde daha çok korkar 😃. Ama merak etme ben varım yanında Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 812 cevap paylaştı. Hadi gitmiyor muyuz 1 5 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Gidiyoruz ama grup halinde 😛 Yorumla CanBurakDerler +1 yıl E hani kimler onlar göremedim ben 😂 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Gelecek olanları saydım hep beraber 9 kişi oluyoruz 😬 Yorumla CanBurakDerler +1 yıl Ahahahaha anlaştık ben hazırım her zaman haber verirsin Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Tamam 🙂 Yorumla
Güllübebek Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Ben gelirim yaa galiba 1 1 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl 😘 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Gelirim be güzel 1 2 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Sağol 🙂 Yorumla Naisseme +1 yıl sende sağol <3 Yorumla
Yükselendolar Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl ben gelirim :D 1 1 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl 😘 Yorumla
hael8885 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı. Gelirim <3 1 3 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl 🙃 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl 😘😘. Yorumla hael8885 +1 yıl <3 :* Kıps ;) Yorumla
bazlamaekmegi Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Wattpadde ki baş rol erkekler 1 1 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Ha hi ho 😛🙂👻 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Hayırdır 1 1 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Ne hayırdır 🙄 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ben gelmem 1 5 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Niye kız 🙂 merakettimmişte +1 yıl çünkü korkarım 😔 MafyaPrenses-_- +1 yıl Üzülme :( merakettimmişte +1 yıl ya hayaletler bizi öldürürse 😄 MafyaPrenses-_- +1 yıl Evet orasıda var 😅
baylibidos Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ben gelirim 1 6 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Sağol kaptan 🙂 Yorumla baylibidos +1 yıl Hadi bu akşam gidelim Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Oldu bavulumu hazırlayıp geliyorum 😛 Yorumla baylibidos +1 yıl Bana mı kaçıyon kız bavula gerek yok :) Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Hayır 🙂 makyaj malzemesi, temiz kıyafetler, yiyecek- içecek falan filan işte :) Yorumla baylibidos +1 yıl Tamam kabull Yorumla
Donsuzbirmen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Tek gidemiyonmu :)) 1 3 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Giderimde yol yordam bilmiyorum 🙂 Yorumla Donsuzbirmen +1 yıl Tm yolu gösterelim sonra tek kal😁 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Kalırım ne var Yorumla
Organicchemist1994 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben ama birlikte uyuruz 0 5 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Oldu başka 😒 Yorumla Organicchemist1994 +1 yıl Birde spor aletleri Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Ahahahah 🙂 Yorumla Organicchemist1994 +1 yıl 😅😅😅 Yorumla Organicchemist1994 +1 yıl Denemek istermiydin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl La sende var mi tşsak 0 26 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Ne diyon lan sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne diyon lan Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Gebertirim seni çocuk. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl La sende var mi o tşşak Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Bende var ama sende daha kendini gösterecek cesaret yok 🤣 sen gelme birde ağlamanla uğraşamam senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçından tutsam tavuk gbi bagirirsin gidak gidakk 🐔 artiste bak Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Senin var ya taaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rüzgar yapma hadi bakim ötele Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Az daha konuşursan her parçanı bir yerden toplarlar hadee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıkıysa Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl 🙂🔪🔪🔪 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayy çok korktum Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Belli, çığlık sesin taa buraya kadar geldi 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burasi oraya uzak duyman imkansiz 😛 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl İroniyi anlama yeteneğin sıfırmı korkak keçi 😜 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadığımı düşünecek kadar geri olamazsin Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Şaka yapıyordum aaaa 😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nolur sen şaka yapma yoksa son gördüğün yüz benimki olur 👊 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl >------😀------< Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Astım seni tavana Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Rüyanda mı? Niahahhaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet rüyamda aldim elime de kirbacı yer misin yemez misin 🤣 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Sen onu rüyanda bile göremezsin kokoş 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanane benim rüyamdan be, ben senin ruyalarina karışıyor muyum... Ben asıyorum sen kesiyorsun işte 🤣 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Ok 🙂🔪 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yay çaatt 👋👋 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hayır ya gel seni sinemaya korku filmi izlemeye götüriyim. Action'ı da gerilimi de orada yaşarız😂😂
Gelen yorumları daha yeni gördüm 😲🙄😂 olur pofidik gidelim.
Hahah şapşik hiç önemli değil gidekte birgün 😎🥳🥳😂
Olur minnoşum ❤️😎
Mafya kızı kormaz öyle kolay kolay. Ben gelirim Mafya Prensesimizi koruyup kollarım
:)
Böyle bir düşüncem hep var aslında. Öyle yerleri gezip fotoğraflamak gibi.
Benide çagır sjsjsj
Ahaha korkup kaçmayacaksan belki 🤔 çünkü kamp yapmadan sabaha kadar durmadan tadi çıkmaz öyle yerlerin
Hayır kaçmam zaten grup halinde gidicez :)
O da mantıklı tabi ama grubun da sıkıntısı saçma şeyler yapmaya yeltenecek grup üyeleri 🤔
O tip değil ya 🙂 mantıklı, zeki ve çevik olan üyeler gelicek :)
O zaman baya yere gidilebilir:)
Aynen :)
Senin bu yerlere merakın nasıl başladı peki
Korku filmleri izleyince :)
Genelde insanlarda kaçma isteği doğurur ama:d
Bende ters etki yaptı :d
Yaşının getirdiği bir özgüven de olabilir:d
Biz ona cesaret diyoruz :d
Deli cesareti de denebilir:d
Olabilir 🙂
Umarım bu geziyi yaparsın diyelim o halde:)
Sağol, sende fotografını çekersin umarım:))
Teşekkürler, benimki keşif arzusu, merağı biraz da:)
Rica ederim, gidersen eğer dikkat et 😎
Ahaha sen de:)
Tamam:))
Sizi seven gelir sevmeyen gelmez
Beni sevmeyen ise ben götürmem zaten.
Mezarlığı unutmuşsun. Mezarlık seviyorsun 👻
İveeet :)
İnternet bağlıysa gelirim jdkfkf
Oldu :)
nova prospekt gibi olacaksa gelirim ahjshajdbs
O ne 🙂
nova prospekt bi yt kanali.. böyle inli cinli yerlere gidiyolar sozde ama hepsi bildigin kurgu yani.. hepsi bi setup
Yooo kurgu olmasın 😎
Cok yere gittim 😂mezarlık dahil
Bende ormana gitmiştim 🙂 sadece
Cocukluğum ormanda gecmişti halen ormandayım
Niye:)
İşim gereği öyle vala ogm iftaiye
Hmm anladım :)
Gel beraber gidelim
Öcüler bizi yer 😅
Buradakilerden çok daha insaflıdır eminim
Haklısın ;)
Gelirim 😀
Bavulunu hazırla sjsjs
Bavula gerek yok 😂
Hayır benim makyaj malzemelerim, yedek kıyafetlerim, cephaneliğim benimkine sığmaz seninkine koyacaktım 😂
O zaman getiririm 5-10 tane anca yeter 😂😂
Evet 😂🙃
😂😂 deli 🙃
Kamerylada etrafı çekicez, belki bir yaratık felan takılır kameraya 🙃🙄😂
Olur olur sen korkup ağlama yeter. Hepsini yaparız hatta bir delilik yapıp o terk edilmiş evde yatarız, yemek yeriz falan 🙃
Niye ağlıyım yaaa 🙃 ağlamam ben hıh
Korku filminden korkan biri korkunç terk edilmiş bir yerde daha çok korkar 😃. Ama merak etme ben varım yanında
Hadi gitmiyor muyuz
Gidiyoruz ama grup halinde 😛
E hani kimler onlar göremedim ben 😂
Gelecek olanları saydım hep beraber 9 kişi oluyoruz 😬
Ahahahaha anlaştık ben hazırım her zaman haber verirsin
Tamam 🙂
Ben gelirim yaa galiba
😘
Gelirim be güzel
Sağol 🙂
sende sağol <3
ben gelirim :D
😘
Gelirim <3
🙃
😘😘.
<3 :* Kıps ;)
Wattpadde ki baş rol erkekler
Ha hi ho 😛🙂👻
Hayırdır
Ne hayırdır 🙄
ben gelmem
Niye kız 🙂
çünkü korkarım 😔
Üzülme :(
ya hayaletler bizi öldürürse 😄
Evet orasıda var 😅
Ben gelirim
Sağol kaptan 🙂
Hadi bu akşam gidelim
Oldu bavulumu hazırlayıp geliyorum 😛
Bana mı kaçıyon kız bavula gerek yok :)
Hayır 🙂 makyaj malzemesi, temiz kıyafetler, yiyecek- içecek falan filan işte :)
Tamam kabull
Tek gidemiyonmu :))
Giderimde yol yordam bilmiyorum 🙂
Tm yolu gösterelim sonra tek kal😁
Kalırım ne var
Ben ama birlikte uyuruz
Oldu başka 😒
Birde spor aletleri
Ahahahah 🙂
😅😅😅
Denemek istermiydin
La sende var mi tşsak
Ne diyon lan sen
Sen ne diyon lan
Gebertirim seni çocuk.
La sende var mi o tşşak
Bende var ama sende daha kendini gösterecek cesaret yok 🤣 sen gelme birde ağlamanla uğraşamam senin
Saçından tutsam tavuk gbi bagirirsin gidak gidakk 🐔 artiste bak
Senin var ya taaaa
Rüzgar yapma hadi bakim ötele
Az daha konuşursan her parçanı bir yerden toplarlar hadee
Sıkıysa
🙂🔪🔪🔪
Ayy çok korktum
Belli, çığlık sesin taa buraya kadar geldi 🙂
Burasi oraya uzak duyman imkansiz 😛
İroniyi anlama yeteneğin sıfırmı korkak keçi 😜
Anlamadığımı düşünecek kadar geri olamazsin
Şaka yapıyordum aaaa 😏
Nolur sen şaka yapma yoksa son gördüğün yüz benimki olur 👊
>------😀------<
Astım seni tavana
Rüyanda mı? Niahahhaha
Evet rüyamda aldim elime de kirbacı yer misin yemez misin 🤣
Sen onu rüyanda bile göremezsin kokoş 🤣
Sanane benim rüyamdan be, ben senin ruyalarina karışıyor muyum... Ben asıyorum sen kesiyorsun işte 🤣
Ok 🙂🔪
Yay çaatt 👋👋
Beni yaz
Yazar mısın