Arkadaşlar şöyleki biz ayrı bi evde oturuyoruz dedemlerden soru başlık olsun diye ekledim dedem çok var yemez ve aşırı cimridir ilçede oturmalarına rağmen her hafta merkeze gelir işi varmış gibi bahane yapar o haftayı bizde geçirir tüm ailesiyle babaannem vs. Bizde kalmalarına rağmen onu yapma bunu etme bilmem ne su içemez oldum artık lambayı kapa ve babamın parasını millete veriyor babamı kullandığını herkes farkında zaten sevmiyoda bizi artık bıktım şu an tekrar geldiler ve 2 aya yakın burada kalacaklarmış belki size kötü bir niyet gibi gelebilir ama söylesenize nasıl arayı bozabilirim biraz arayı açmam lazım annem ne iş yapsa beğenmeyip kötülüyorlar annem katlanıyor ama ben artık daha fazla dayanamıyorum yaa
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar lütfen bi çare bulun şuna çıldırıcam bugün yemek yiyoruz misafirler var onlara yiyin bedava zaten falan diyor ya kafayı yicem ne yaşıyorlar anlamıyorum
Bak beni germe dedeeeee, aklını alırım de... Biraz hır gür yapar sonra soğur gider zaten.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yaşlılara mecbur bakacaksınız kendi başlarına idare edemiyorlarsa send çalış çık evden
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yanlış anlama zaten bay zengin bir aileyiz onlarda öyle de bizim paramızı yiyip kendi parasını hep köşeye atıyor sorunca canım yemek istemiyor benim param falan diyor
Olsun o da büyütmüş beslemiş baban topraktan mı çıktı evlat olmanın gereğini yapıyor. Dedene gelince neler yaşadığını bilmiyorsun belki çok yokluk gördü yeri geldi aç kaldı ondan böyle davranıyor olabilir.
Kendisi hiç yokluk görmemiş ama hala anlamıyorum neden yaptığını çıldırıcam artık yaşlı insanlara bakmayı severim ama mis gibi evi var niye bu kadar kalıyor ki her gün et istiyor babam borca sıkıştı onun yüzünden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çalışıp kendi paranı kazanabilecek yaştaysan ayrı eve çık. Baban ne yapsan düzelmez..
Bak beni germe dedeeeee, aklını alırım de... Biraz hır gür yapar sonra soğur gider zaten.
Yaşlılara mecbur bakacaksınız kendi başlarına idare edemiyorlarsa send çalış çık evden
Yanlış anlama zaten bay zengin bir aileyiz onlarda öyle de bizim paramızı yiyip kendi parasını hep köşeye atıyor sorunca canım yemek istemiyor benim param falan diyor
Olsun o da büyütmüş beslemiş baban topraktan mı çıktı evlat olmanın gereğini yapıyor. Dedene gelince neler yaşadığını bilmiyorsun belki çok yokluk gördü yeri geldi aç kaldı ondan böyle davranıyor olabilir.
Kendisi hiç yokluk görmemiş ama hala anlamıyorum neden yaptığını çıldırıcam artık yaşlı insanlara bakmayı severim ama mis gibi evi var niye bu kadar kalıyor ki her gün et istiyor babam borca sıkıştı onun yüzünden
Annen baban ses çıkarmıyorsa onların da bir çıkarı vardır
Baba tarafı hep böyle ya...
Cidden ya
Direkt tartış küfür et
Baban bu durms ne diyor
Tam bir aile kuzusu şu son zamanlarda
Geçmiş olsun
Sağoll
Baba dueumun farkında değilse çok zordur
Ben anlattım ona da işte gözünü boyamışlar nerdeyse onlar için bize küsüyor öyle düşün
Bilmem mi aynı durum bizde de vardı
Yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şu eski kafalar
Sevinemezsin
Sevindrimezler
Aynen yaa napıcam bu duruma çare bulmak zor
Baban anneni çok dinlemiyor dimi
Maalesef dinlemiyor bu konuda
Aynı bşzşm durum
Kahretsin yaa cldmxkmz
Kaç yaşındasın
Ohoo
E soğuk yap dedene
Yapıyoruz zaten ama o da öyle umrunda değil ki yendiği her şey bedava babamın arabasını kullanıyor bir yere giderken kendi arabası aylardır aynı yerde
Eski kafa işte
Herkes öyle diyor haklısın