+1 yılBu yaptığın yaratılışa karşı gelmektir. Hangi dine mensup olursan ol bunun cezası ağır olur. Geçmişteki Lut ve Pompei kavimlerinin helakının sebebi bu ahlaki sapkınlıktır. Umarım aklını başına alırsın... Gerçi televizyonlarda sizlere sürekli "I kiss the girl i like that" dinletiliyor, haliyle taklit ediyorsunuz. Aristonun bununla ilgili bir sözü var, der ki "İnsanlar taklit etmeye olağanüstü eğilimlidirler ve ilk deneyimlerini taklit yoluyla yaparlar...
İşte siyonizm popüler kültürle sizi bu hale sokuyor. Sokuyor ki toplumlar ahlaksızlaşsın, yok olsun...
"Dinsiz milletlerin devamına imkan yoktur"
-Atatürk28 Yorumla
Soran+1 yılBir çerçevede sende haklısın, yorumun için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Atatürk neden "Dinsiz milletlerin devamına imkan yoktur" demiştir biliyor musun?
Çünkü tarihe bakıldığında özellikle iyice geriye gidersek, milattan önce yaşayan Eski Yunanda bile toplum yozlaştığı zaman, çekilen sıkıntılar sonucu insan "neden?" diye düşünür, sorusuna cevap arar ve ahlaksızlaştıkları için Hades'in onları cezalandırdıkları kanısına varırlardı. Ve bu kanı sonucunda kendilerine çeki düzen verirlerdi. Mahalle baskısı dedikleri şey eski Yunanda bile vardı anlayacağın.
Neden dinsiz milletlerin devamına imkan yoktur? İnanılan dinin bir gerçekliği olmasa bile ahlakı olumlu etkilediği bir gerçektir.
Peki dünyadaki paranın kontrolüne, ABD'nin parasını basan Federal Rezerv'i elinde bulunduran yahudiler, dünyayı ele geçirmek için bunları bilerek hareket ediyor olabilir mi?
Dünyadaki medyanın da %98'inin bir Yahudi ailesine ait olduğu gerçeğini billiyoruz... Ve onların bize ne izlettiklerini... - +1 yıl
Bugün ise 4 bin yıllık dünya tarihinin geçmişinin tersine farklı bir sürece girmiş durumdayız. Popüler kültür ile dünya milletleri dinsizleştiriliyor, filmler, şarkılar, medya ile ateizm propagandası yapılıyor... Sonuç olarak milletler sapkınlıklara düşüyor, tanrının olmadığına inandırılan ve haliyle bu dünyada yaptıklarının ilerine hesabının sorulmayacağına inanan insanlar hırsızlığa, cinayete ve türlü ahlaksızlara yöneliyor ve toplumların birlikleri bozuluyor. VE YIKIM GERÇEKLEŞİYOR.
Roma'daki Pompei kavmi de aynı günümüzdeki gibiydi... Roma'daki bu kavim aşırı bolluk içerisinde yaşıyordu, toplum iyice rahata alışmış kendini tatmin için farklı yollara başvurmuştu. Erkek erkekle, kadın kadınla cinsel ilişkiye giriyordu... Ve Vezüv yanardağı patlaması sonucu ise hepsi 1 saniye içerisinde taş kesildi. Yani bildiğin helak oldular. "Allah çarpar taş olursun" sözü buradan gelmektedir. Bu helak oluş o tarihten sonra bütün dünyaya korku saldı. - +1 yıl
Ve 3 hak dinin kitaplarında bu konu ayetlerde yerini aldı.
... Onlara uyarıcı-korkutucu geldiğinde, nefretlerinden başkasını arttırmadı. (Hem de) Yeryüzünde büyüklük taslayarak ve kötülüğü tasarlayıp düzenleyerek. Oysa hileli düzen, kendi sahibinden başkasını sarıp-kuşatmaz. Artık onlar öncekilerin sünnetinden başkasını mı gözlemektedirler? Sen, Allah'ın sünnetinde kesinlikle bir değişiklik bulamazsın ve sen, Allah'ın sünnetinde kesinlikle bir dönüşüm de bulamazsın. (Fatır Suresi, 42-43)
Evet, "Allah'ın sünnetinde (kurallarında) hiçbir değişiklik" yoktur. Allahın kurallarına aykırı giden, O'na başkaldıran herkes, aynı ilahi kanunla karşılık görür.
(Onlara) Yalnızca bir tek çığlık (yetti); anında sönüverdiler. (Yasin Suresi, 29)
Çünkü Biz onların üzerine bir tek çığlık gönderdik. Böylece onlar, ağıldaki çalı-çırpı olan kuru ot gibi oluverdiler. (Kamer Suresi, 31)
https://i.hizliresim.com/ozDOZQ.jpg
Soran+1 yılEmeğin için teşekkür ederim, beni bazı konularda baya aydınlattın. Tekrardan teşekkürler..
- +1 yıl
www.haberbi.com/wp-content/uploads/pompei-24.jpg
www.haberbi.com/wp-content/uploads/pompei-13.jpg
fotoğraflara bakılırsa anlaşılan bunlar pedofili ilişkiye de giriyormuş...
Neyse, sonuç olarak Atatürk işte bu yüzden dinsiz milletlerin devamına imkan yok demiştir. - +1 yıl
benim için de iyi oldu, birileri böyle şeyler sormadıkça yazasım gelmiyor, ilham gelmiyo yani. Filozafa bağladım iyice :D
Soran+1 yılOlsun, bilgilendik :)
En İyi Cevaplar
Saçma sapan yorumlar atmışlar; "çok şanslısın ister erkek ister kız" tarzında. Bir insan için böyle bir durum ne kadar zor onu bir düşünün önce. Annesinin yaşadığını düşünün, kendisinin ifade edemeyişini düşünün, ona göre yorum atın. Bence sen arkasında dur ne hissediyorsan. Direk söyleme tabi. Belli et ama bazen. Anlar zaten. Merak etme sana kızamaz. Hiç bir anne çocuğundan seçtiği ya da seçmediği şeyler için vazgeçemez.
15 Yorumla
Soran+1 yılNazik yorum için teşekkür ederim, dikkate alıcam bunu :)
- +1 yıl
Bu çocukta kesin biseksüel ha ben söylim.
- +1 yıl
Değilim kardeşim. Konu sadece bununla alakalı da değil. Hayatta bir çok zorluk var bu da onlardan biri. Birilerini anlamak için illa ki onlar gibi olmak, aynı şeyleri yaşamak gerekmiyor. Biraz geniş düşünebilmek, empati yapabilmek lazım. Beynimizi çalıştırmamız lazım yani. Bunu yapabilirsen anlarsın.
- +1 yıl
Bilmiyorum hiç bu şekilde düşünmemiştim ama her halde homo veya biseksüel olsaydım bunun kendi çapımda normal bir şey olduğunu ve bundan zevk almam gerektiğini öğrenmeye çalışırdım. Belki benden de bahsediyorsundur bu yanıtında ama ben dalga geçer biçimde de söylemedim. Ben ciddiydim, bir de homoseksüellik, biseksüellik gibi şeyler normal sayılır. Düşünsene aseksüelsin. Bence bu en kötüsü olmalı.
+1 yılBen hiç denemedim ama sanırım ben de biseksüelim. Erkek arkadaşımla bu durumu paylaştım o da biliyor. Berebar hatun kesiyoruz. İzmirde olmak da tabi bir avantaj alşdkla
Ama sanırım ben aileme söylemezdim. Dertleşmek felan istersen dinlerim. İşsiz olduğumdan bilgisayar başında geçiyor vaktimin çoğu :)24 Yorumla
Soran+1 yılPeki sağol canım :)
- +1 yıl
erkek arkadaşının hatun kesmesine izin mi veriyorsun? namus denen şey kalmamış millette...
- +1 yıl
Hatun kesmekten senin anladığın işi yatağa kadar götürmekse, bana namus bekçiliği yapma! Güzele bakıyoruz biz ve benim ona güvenim tam...
- +1 yıl
hatun kesmekten anlaşılacak birşey mi vardır? Yaptığın hayasızlığa böyle mi kılıf uyduruyorsun? Yatağa götür, götürme başkasına arzuyla bakmak namussuzluktur sen bunu birde sevgilinin yanında yapıyorsun...
+1 yılBende eşcinselim ama lezbiyenim :) aileyi kabullendirmek zor oluyor gerçekten. Zorlu bir süreç :) bir de yaşının baya ilerlermiş olması lazım kabullenmeleri için. Boş ver kotu yorumları dinleme. Yargılamak Allaha mahsustur. Ama anneni de üzme :) üzmeden kabullendirmeye çalış :)
27 Yorumla
Soran+1 yılPeki, çok sağol :)
- +1 yıl
Allah diyen lezbiyen. Şaşırdım...
- +1 yıl
Ne alakası var. Kulaktan dolma laflarla konuşma lütfen. Lezbiyen olunca Allaha inanmıyor mu oluyoruz. Boş boş laf yapmak için konuşma.
- +1 yıl
Eş cinsellik yaradılışa karşı gelmektir. Bari ateistim de anlayalım... Bunun kulaktan dolma lafla da alakası yok.
"Sen, Allah'ın sünnetinde kesinlikle bir değişiklik bulamazsın ve sen, Allah'ın sünnetinde kesinlikle bir dönüşüm de bulamazsın." (Fatır Suresi, 42-43) - +1 yıl
Tamam sen kralsın. Ne ateisti ya. şu an konuştuğun gerçekten çok sevap devam eleştiriye. Hem sana ne ki günah benim günahım bizim günahımız.
- +1 yıl
İlk anlamayı öğren. Hadi iyi gunler
- +1 yıl
Ben, herhangi bir şekilde seni eleştirmiyorum, ilk kez gördüğümden şaşkınlığımı dile getirdim. Sonuçta herkesin dini kendine. İslamda Müslümanım diyen bir kişinin inancını sorgulamak günahtır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
+1 yılBiseksüellik avantaj değil mi ki? Erkek yoksa kız bulursun kız yoksa erkek. Tabii doğal bir şey değil onu geçtim ama sanırım bu tür şeyler anne ve babadan geçebiliyor çocuğa. Yani belki annen biseksüeldir ve senin asla olmamanı istemiştir ve bu yüzden kendini sıçlu tutmuştur. Yani bilmiyorum bu benim görüşüm, aynı şey baba tarafından da olabilir bu arada.
33 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kanka, bunu bir araştırıyım ben :)
- +1 yıl
Araştır. Bu durumda şaka yaptığını söylesen de artık inanmayacaktır şaka yaptığına.
Soran+1 yılEvet, haklısın..
toplumun , kararlarına saygı göstermesini bekleyen yandaşlarına cevabını yadırgama... tercihlerinin seni sadece ilgilendireceğinden hiç şüphe yok da... bu durumu normalmiş gibi lanse edip birde seni tastikleyen arkadaşlar ve senin için soruyorum o zaman... oğlunun homosexüel olduğunu ya da bisexüel olduğunu öğrensen senin tepkin ne olurdu? bunu sana itiraf ettiğinde " oğlum bari erkek arkadaşın pasif mi olsun diyeceksin?"
15 Yorumla
Soran+1 yılFarklı bir bakış açısı, teşekkürler yorumunuz için..
Soran+1 yılBilmiyorum.
Soran+1 yılBelki ağlamazdım.
+1 yılBende söyledim hiç böyle bişey olmadı normal karşıladı zaten belli ediyodun kendini dedi kızlardan falan çok bahsederdim çünkü. 2 aylık bir ilişkim var sevgilim kız ve annemde biliyo konuştular ettiler sıkıntı yok.
44 Yorumla
Soran+1 yılVay canına..
- +1 yıl
Evlenceğimizi biliyo ciddi düşünüyoruz buna biraz şaşırdı ama hiç mi utanmıycaksın başkalarından dedi hayır Allah'ın bildiğini kuldan neden saklayım sende mutlu olmamı istiyosan karşı gelme onun için seni bile silerim dedim sadece tamam sen mutlu ol dedi. Iyidir annem sağolsun
Soran+1 yılSevdim bunu :)
- +1 yıl
boyle devam kizlar :) cesaretinize hayranim
+1 yılben sahsen escinsel olarak soyluyorum bida sakaylada karisik olsa eline meslegini almadan soyleme ailen homofobik degilse bile bazi seylerini kisitlar karisir. ancak elinde bir diploman olucak o zaman karisamazlar zaten :)
24 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle :)
- +1 yıl
:)) alisin heryerdeyiz !! :))
Soran+1 yılTeşekkürler :) :)
Bunu annenin bilincaltina yerleştirirsen biraz daha normal karsilar seni. Bunun icin annene kitaplar önerebilirsn okumasi için ya da o tarz filmler izleyin birlikte daha sonra seni daha iyi anlicaktir. Bunun dogal bişey oldugunu kabullenecektir. Insanlarimiz birsuru sey icin yadirganiyor mesela kendisi kabullense bile komsusunun ne dusundugunu dusunen insanlar bile var. Iyi şanslar. . .
17 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için..
Soran+1 yılBence bu yeterli :)
Soran+1 yılDimi ya :)
- +1 yıl
Doğal mı? Senin doğallıktan anladığın anormallik mi?
"... Sen, Allah'ın sünnetinde kesinlikle bir değişiklik bulamazsın ve sen, Allah'ın sünnetinde kesinlikle bir dönüşüm de bulamazsın. (Fatır Suresi, 42-43)
+1 yılbiseksüel olabilirsin okey, ama annenin bunu öğrenmesinin onun üzerinde yapacağı etkiyi nasıl tahmin edemezsin. mesela ben ateistim annem müslüman. ateist olduğumu bir annem bilmez, söylemedim çünkü ne tepki vericeeni az çok biliyorum. şuursuzluk yani seninki kısaca :/
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki, görüşlerinize saygı duyuyorum. Yorum için teşekkür ederim.
Ne istiyorsan onu yaşa. Ama bizim de belli bir toplum yapımız var. Bu toplum yapısına göre yetişmiş bir anne için bunu duymak zor gelebilir tabi. Şaka yaptım demekle iyi etmişsin. Uzun bir süre bu konuyu ailene açmamanı tavsiye ederim.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle düşünüyorum bende, sağol yorumun için.
+1 yılValla yadırgamam elestirmem asla ama sevemiyorum ben bu bisexuel lezbiyen gay olaylarını, kendi cocugum boyle olursa ne yaparım bilmiyorum.. ama annenin tepkiside hic ilginc degil, beklenicek bisi degil bu sonucta.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın canım.
Bugune kadar boyle bisey duymamistim ben erkerden hoslanıyorum gercektn toplum ve televizyonlar insana neler dusunduruyo eskidn ve bazen kızlara karsı egilimim olup olmadigini cok dusundum ama bana etkileyici gelmedi sen nasıl anladın peki bende sana soruyum bari :)
25 Yorumla
Soran+1 yılBirden oldu bende çözemedim -.-
Soran+1 yıl18 yaşındayım. 19 olucam az kaldı :D
Soran+1 yılPeki, teşekkürler :)
senin gibi düşünen çok arkadaşım var kanki. yaşlılar haliyle daha tutucu bakıyor bu tip konulara ( teyzemin ellerinden öperim, yaşlıdan kastım saygısızlık değil yanlış anlamayasın) sıkma canını dilediğince yaşa ;)
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler tatlım :)
- +1 yıl
Geçen asırda yaşamış insanların IQ'su günümüz insanların IQ'sundan daha yüksekmiş, dolayısıyla seneler insanları ilerletmiyor, yani geçmiş insanlardan daha ileri olduğunuzu düşünmeyin... Ki karanlık çağ neslinin, elinden telefon düşmeyen, televizyonda o aptal programları saatlerce izleyebilen nesilden daha akıllı ve çevik olduğunu düşünüyorum...
- 52 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahahahahahaha :Dddd
Kabullenicek yapıcak bişey yok malesef, tercihler bireyler içindir, iyi ya da kötü senin seçimin, zor sancılı bir süreç ancak ölümden öte köy yok her şey unutulur kabullenilir, Allah sabır ve kolaylık versin
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. :)
Biseksüel olduğunu annenin bilmesine gerek yok ki. Neyse sen üzmemek için şaka diye çevirmişsin. Sağlık olsun. Sen içinden geldiği gibi yaşa, kimseye hesap vermek zorunda olmadığın konular senin kişisel tercihlerindir.
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorum için.. :)
+1 yılgeri adım atmamalıydın, söyledin madem arkasında durmalıydın. zor belki evet ama annen o. şoku üzerinden attığı zaman seni kabul edecekti olduğun gibi eminim.
11 Yorumla
Soran+1 yılEn azından temeli attım, devamı gelir..
Zor bir durum ailen bu durumu kabullenmeli bunun bir rahatsızlık olduğunu bilmeli bence şaka demekle iyi yapmamissin ailenin desteği olsa belki daha iyi olabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılHiç bilmiyorum, o an elim ayağıma dolandı. Annemi çok seviyorum çünkü..
Soran+1 yılTeşekkürler.
Yazık o anneye yaa. Ne yapsın kadıncığaz, bin türlü zorluklarla çocuk büyütsün o da biseksüel olsun. Böyle şeyi anne kaldırar mı yavv. Bari söylemeseydin kadına. Şimdi senden şüphe edicek hep, `acaba kızım gerçekten biseksüel mi" diye
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum ben Napıcam ya :(
- +1 yıl
Yorumunuzun "Bin türlü zorlukla büyüt gitsin biseksüel olsun" kısmının soruyu soran arkadaşa hakaret olduğunun farkındasınızdır umarım. Dünyanın heryerinde binlerce lgbt birey var ve kimliklerini saklamak zorunda falan değiller. Korkudan, baskıdan saklıyorlar. İnsanların cinsel yönelimleri-ki bakın yönelim diyorum tercih değil- ahlak anlayışınıza ters düiüyor olabilir belki, ancak unutmayınki ahlak da öznel bir kavramdır, herkes için farklıdır.
Soran+1 yılBilmiyorum ki ya :(
Soran+1 yılAnlıyorum, teşekkürler yorumun için.
Gizli Üye(30-35)+1 yılgit sarıl, öp anneni. kızım bana lezbiyen veya biseksüel olduğunu söylese ben ona herkesin imtihanının farklı olduğunu söyler daha çok dine yakınlaştırdım. arada takılırdım oğlum benim diye :D gel senle kız tavlamaya çıkalım derdim. sence ben anormal miyim?
17 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabikii :)
Cevap sahibi+1 yılbence abartılacak bir şey yok insanlar neden tepki gösteriyorlar anlamıyorum.
ama bak oğlum baba ben hayım dese az öte gay der odunla döverim.
Soran+1 yılIşte budur :) ideal baba, yerim :D
Cevap sahibi+1 yılbiseksüellerde annelik duygusu olur mu?
Soran+1 yılNeden olmasın :)
Cevap sahibi+1 yıldoğru olmaması için bir neden yok :) baban öğrense nasıl tepki verir?
Soran+1 yılBilmem :D
Bu içten gelen birşey canım. İyi ki tam olarak lez değilsin. O zaman annen ne yapardı kim bilir... Bu devirde annen bile olsa anlamak anlayış la karşılamak çok zor.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum, yorum için teşekkürler..
+1 yılannen biseksueli nerden bilio la? ben desem ole bisey "gerci ole bisey yok ama " yat l*n asagi gece gece icat cikarma der annem. benim yaa. canim annem. cilekes annem :))
33 Yorumla
Soran+1 yılBen direk açıkladım konuyu, şoka girdi dondu kaldı :|
- +1 yıl
ama arada erkeklerede veriyom diyeydin bir umut kirintisi olurdu kadinda :)
Soran+1 yılAl işte ya :D
+1 yıl20 den küçükse yaşın 20yi geçene kadar söyleme. ama kazık kadar olup bunu söyledikten sonra bu tepkiyi aldıysan geçmiş olsunn.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorum için -.-
Her iki cinsiyete eşit şekildemi ilgi duruyorsun? Bence heteroseksüel ilişki yaşa. Zaten buda zevk veriyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılEşit aynen.
Soran+1 yılIkiside birbirinden fena ya :)
Soran+1 yılÖyle daha fantaziliiiii :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAileye söylemek en zor asama ama sunu söyleyeyim bir adim atman iyi olmus annen bunu durduk yere yapilan bir saka olarak algilamamistir sakinlestikten sonra kendi kendine düsünür ve muhtemelen seninle konusur
15 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum..
Cevap sahibi+1 yılO konusmanin cok zor olacagini ve fikrinin arkasinda sabit durman gerektigini soylememe gerek yok tabiki ama bir hatirlatma hayat cok kolay olmuyor bize
Soran+1 yılKesinlikle.. Bunu bu zaman içinde iyice anladım..
Cevap sahibi+1 yılAma unutma biz bu dunyanin renkleriyiz hayat bizlerle rengarenk biz yagmura ihtiyaci olmayan gokkusagiyiz zararsiziz hasta degiliz degisme uzulme birgun bizi de kabul edicekleer :)
Soran+1 yılUmarım :)
Biseksiel ne guzel lan, hem erkek hem kız hangisi denk gelirse artık. Anneni "hiç olmazsa evde kalma derdim olmaz" falan diye kandırmaya çalışsaydın :)
18 Yorumla
Soran+1 yılBak sevdim bunu, akıllı bıdık seni :)))
Soran+1 yılEn başından anlamıştım :)
Soran+1 yılHayır hayır :)
Soran+1 yılSağol :)
+1 yılbişi olmaz be yani söyleme sen zaten biseksuellini acıktan yasayacak değilsin ama kadıncazın aklınada soru işareti bırakmışsındır
15 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle bir konu var, ben annemden hiçbir şeyimi saklayamıyorum.. Küçüklükten gelme bir terbiye bu asla yalan konuşamam ona :( başkasından duyacağına benden duysun istedim yine kötü oldum :(
- +1 yıl
ya tercihler konusunda maalesef toplumsal yadırgama var yani bu konuda sadece aileni dusunerek gizle yoksa baskasının ne dusundugunun hicte önemi yok insanlara bunun nasıl bişi oldugunu anlatamassın yaşamadıkları icin bilemezler sadece ön yargılı davranırlar yapacagın pek fazlada bişey yok
Soran+1 yılSanırım haklısın, başka çözümüm yok. Teşekkür ederim yorumun ve görüşün için..
- +1 yıl
rica ederim önemli degil bunu fazla kendine dert ederek psikoljını bozma
Soran+1 yılPeki. Tekrardan teşekkürler :)
+1 yılBen anneme söylediğimde tokat atmıştı :/ Sanki insan yiyiyoruz
21 Yorumla
Soran+1 yılSorma ya :(
Ahahhaha:D benimki lezbiyen oldugumu ogrendiginde doktora goturmeye kalkti. Bosver deme :d afallaiyolar
21 Yorumla
Soran+1 yılBende şaşırdım, o değil yalan konuştum bide :D gidiyordu kadıncağız.. Kıpkırmızı oldu asdfg :d
+1 yılbiseksüelin ne olduğu bilen anne mi olur ya? Ne biçim anne o. Öyle anne mi var?
112 Yorumla
Soran+1 yılBaşta sordu o ne diye :D anlatınca tipi değişti zaten :dd
- +1 yıl
sen nasıl anlattın? =)
Soran+1 yılAçık açık anlattım valla :D
- +1 yıl
ne kadar açık anlattın? Belki senin durumun değilde bu açıklık etkilemiştir kadını =)
Soran+1 yılHayır, gerektiği kadar anlattım :)
- +1 yıl
Yazsana nasıl anlattığını. Merak ettim ya =)
Bir kız annesine bu durumu nasıl anlatabilir ki? =)
Soran+1 yılBen hem erkeklerden hem kızlardan hoşlanıyorum dedim :( sıçtı kadın orda bildiğin sıçtı yani -.-
- +1 yıl
Çokta absürt bişey yok aslında. Ben anneme böyle desem aferim oğlum, sevmek lazım herkesi. kimseyle kötü olma derdi bana =)
Soran+1 yılBizimki öyle değil işte :d
- +1 yıl
Üzme o zaman sende kadını. Bilse ne olacak, bilmese ne olacak =)
Soran+1 yılBilmese başkasından öğrense, daha kötü olucak. Bilse daha çok üzülücek.. of of
- +1 yıl
kimden öğrenecek sanki? herkese söylenen birşey değil ki bu? burada bile gizlisin baksana =)
+1 yılbiseksuelsin yani erkeklerle de birlikte olabilirsin, bir erkekle birlikte oldugunu soyle mesela. Yoksa kız sevgilin mi var?
21 Yorumla
Soran+1 yılYaram baya derin, ikisinden de ayrıldım :(((
Hım üzüldüm bu duruma. Elinde olan birşey değil kendi cinsinden hoşlanmak. Allah yardımcın olsun ama bu durumdan hoslanmıyorsan psikologa falan gidebilirsin belki bir çaresi bulunuur.
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki, teşekkürler
ben aseksüel olduğumu söyleyince deli misin sen dedi :) ama benimkisi şaka değildi.
25 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum :)
Soran+1 yılBen çok tuhafım alışkın olması Lazım bunlara :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaa annen cok duygusal ya, anem olsa terlik alip elinde bana dogru firlatirdi. Ama bir sey olmaz yinede sonusta erkeklerden de hoslaniyorrsun kizla evlenicek halin yok
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir de :) bana belli olmaz..
+1 yılÖnüne gelene veren mi oluyo bu biseksüel, ben bilmiyom biseksüel falan. biskrem olsam yerdim seni ne güzel :/
117 Yorumla
Soran+1 yılAl işte ya :Dddd
- +1 yıl
ver işte ya :D
Soran+1 yılOha falan oldum :dd
- +1 yıl
bende de bir hareketlenme falan oldu asdfghjkl
Soran+1 yılBak bak :D
- +1 yıl
Nerene bakiyim ki, bana bırakıyo musun? istediğim yere bakabilir miyim? :D:D
Soran+1 yılNonononoo
- +1 yıl
baktım kii bilee ehehehe
Soran+1 yılAnneme söylicen seni:(
- +1 yıl
Sakkıııın. (bunun bir şaka olduğunu söyle , bunun bir şaka olduğunu söyle , bunun bir şaka olduğunu söylee)
Soran+1 yılTamam tamam şakaydı, aklıma o an geldi bir an :(
- +1 yıl
Bunu söyleyince dayanamayacağını biliyodum :D Nickini kulağıma söylesene ya konusuruz arada :)
Soran+1 yılSorry -.-
- +1 yıl
Bunu söyleyeceğini biliyodum. Bak şimdi napıcam ehehe
(Lütfen bunun bir şaka olduğunu söyle , bunun bir şaka olduğunu söyle , bunun bir şaka olduğunu söylee)
Evet mesajını bekliyorum özelden :)
Soran+1 yılDaha çok beklersin ahahahahahahahahaha :ddddddd
- +1 yıl
yaaaaaaaaaa :(
- +1 yıl
sırf seni eksilemek için hesaba giriş yaptı ya sdadsa sdsda koduğumun geri kafalısı sdaasasd
Gizli Üye(30-35)+1 yılUfaktan ufaktan yürütün algıyı, ne hale çevirdiniz l*n ülkeyi. bir bitmediniz.
23 Yorumla
Soran+1 yılBitmeyiz biz.
Cevap sahibi+1 yılSizi diğer tarafta görmek bile istemezdim. Ne tiksinç insanlarsınız ya. git tedavi ol.
Soran+1 yılYorum için teşekkür ederim.
"ohaa felan oldöm yaaaanöööööööööö...":))) nan anneye denir mi yaa:S.
27 Yorumla
Soran+1 yılYedik bir b*k :D
Soran+1 yılSağol :)
Soran+1 yılYoh amyhaaaa :D
Soran+1 yıl:ddd
cinsel eğilim ve cinsel kilik 4-6 yaş arasında kazanılır kendini suçlamıştır muhtemelen o yüzden üzülmüştür :/
114 Yorumla
Soran+1 yılDeme ya :( hayatta üzmek isteyeceğim en son kişi o :((
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum :/
Soran+1 yılTabii
Soran+1 yılDaha iyi bence :) bana daha çok tatmin edici geliyor :)
Soran+1 yılBelki de..
Soran+1 yılTuhaf hissediyorum sadece..
Soran+1 yılBunu düşünücem, teşekkürler yorumlarınız için.
Yasemin Yalçın'ın yeteneksiz, antipatik ve çirkin kızı da annesinin dizisinde böyle konuşuyordu. O gün bu gündür nefret ettim bu OHA falan olmaktan. Biseksüel olman kimseyi ilgilendirmez tabi ama annen için kullandığın ifade tek kelimeyle İĞRENÇ. Kadın üzülüyorsa kendisi için değil senin için üzülüyor evladı için. Ama anlamak için beyin lazım o da TERK
33 Yorumla
Soran+1 yılYorum için teşekkürler.
Soran+1 yılRica ederim..
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazkk kadına bnde soylemiyom uzulmesin dye saka tarzida soylesem ici icini yicek acabami dye gzliden yapyz artk :)
13 Yorumla
Soran+1 yılSeni gizli seniiii :))
Cevap sahibi+1 yılhihihi ^^
Soran+1 yılBak ya, sevimli şey seni :))
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılülkemizde bir çok şey tabu annenin böyle tepki vermesi doğal ama neden söyledin ki?
12 Yorumla
Soran+1 yılAnnemden gizlim saklım olmaz, başkasından duyacağına benden duysun istedim..
- +1 yıl
peki babandan? :D :D :D
Sen ne mi yapcan adam olcan kardeşim o işlerden elini cekiver
15 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum..
Soran+1 yılUmarım.
Ben olsam bende kaldıramazdım kolay değil böyle bir şeyi öğrenmek
15 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum
Soran+1 yılEvet, onu üzmek istemiyorum, ama elimden gelen bir şey yok :/
Soran+1 yıl:((
Kizlardanmi hoslaniyosun ben bu bir sexuellik kavramını anlamıyorum sanırım lezbiyen gay ne anliyorumda bisexuel ne :D
112 Yorumla
Soran+1 yılHem kızlardan hem erkeklerden hoşlanma durumu..
Soran+1 yılSence :D
Soran+1 yılHahah :D
Soran+1 yılBildiğin kızım ben :D
Soran+1 yılSen bir kıza karşı ne hissediyorsan aynısını bende hissediyorum. Olay bu işte
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılLezbiyenlere hakkım haram olsun * biz burada yerimizde duramıyoruz siz iki kız takılın oh ne iyi be bizi düşünmeyin siz iyi ya ok by :D
12 Yorumla
Soran+1 yılAcıdım l*n :ddd
Cevap sahibi+1 yılAcınacak ne var be sadece neden kız kıza yani o kadar erkek dururken neden bir başka kız asıl soru bu
Ne Diyordu Şair;
Çok uğraştım, insanların söküklerini dikmek için. Ama beceremedim! Anladım ki; sökük kişilikteyse, dikiş tutmuyor.
Yılmaz Erdoğan...01 Yorumla
+1 yılAnnem tahtali koye gidiyorduda ne demek
Annen hakkinda boyle konusma11 Yorumla
Soran+1 yılAnnemi çok seviyorum, biz onunla böyle konuşuruz hep.
+1 yılDualar Bobby için diye bir film vardı. İzlemediysen izlemeni tavsiye ederim. Saygı duydum.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, dikkate alacağım..
Hastır ulan bal kabağı. Gidin ebenizle dalga geçin.
11 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçen yok dayı, bir sakin ol :d
+1 yılBiseksüel sevgili candır.
Eski sevgilimin.
Doğum günü hediyesini unutamam.21 Yorumla
Soran+1 yıl:))
+1 yılBence Sakla kimseye söylemen gerekmiyor. en azından kendi iliğini istiyorsan.
Yaşayacaksanda içinden yaşa. sonucu senide üzer, Ailenide.18 Yorumla
Soran+1 yılPeki, çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica Ederim. Sadece Senin iliğin için. Bu bendede olmuştu. Gay değilim. Ama Erkeklerle öpüşmeyi seviyorum nedense. Aslında Sadece öpüşmeyi seviyorum her iki nicle. :D
Soran+1 yılBenimle de olabilir mi öyle birşey, bende çok seviyorum :)
- +1 yıl
Yaa Böyle Gay mışım gibi davranmayın lan. kendimden tiksindim. sadece öpmeyi seviyorum. hiç bir erkekler öpüşmedim ama bir defa denemeyi isterim nasıl bir duygu die.
- +1 yıl
SEn kız mısın erkekmi
Soran+1 yılDene bencede, çok güzel :)
+1 yılBişey olmaz biseksüeller insan değilmi nolcak biseksüelsen biseksüelsin niye utanıyon sanki biseksüel olmak suçmuş gibi
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
O kadar çok biseksüel dedim ki devrelerim yandı. d
Soran+1 yılAhahahahahahahahaha :Dddd
+1 yılIstedigin gibi yaşa neguzel kendi kararin ve sen bakma burdakilere bunlar herseyi cok iyi bilirler :))
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki, teşekkürler :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnan o kelimenin anlamını biliyormuymuş? Bence yanlış anlamıştır
111 Yorumla
Soran+1 yılAnlattım ona ben.
Cevap sahibi+1 yılYapmayaydın iyiydi. Keşke peçetede kalsaydı diye dua ediyordur :(
Soran+1 yılO kadar da değil :(
Cevap sahibi+1 yılAğladı diyon, üzüldü diyon, hani bağırıp kızsa falan diyecem tamam hani sinirlendi siniri geçer. Ama senin anlattığın durum başka.
Soran+1 yılAcıdı bana resmen o an :(
Cevap sahibi+1 yılİşte keşke o portakaldaki vitamin olarak kalaydın.
Soran+1 yılPeki. Madem öyle
Cevap sahibi+1 yılGit köşede utan gel birazda. Bu durumu nasıl toparlarsın ve halinden memnunmusun onu bir düşün.
Soran+1 yılYorum için teşekkürler, bu tür polemiklere girmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim. Polemiğe girelim demedim sadece düşünün dedim.
Soran+1 yılPeki, teşekkür ederim.
Bu senin tercihin ama annenede hak ver zor bir durum
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın :|
- Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılGel ben seni sahiplenirim. Gelirken yanına bi. kız da al öyle gel
15 Yorumla
Soran+1 yılFırsatçıııı -.-
- +1 yıl
Tesüf ederim. Ama sadece sana kucak açmaktı :/
Soran+1 yılBen bilirim bunları :)
- +1 yıl
Biseyleri açmaya bi. yerden baslamak lazım:/
Soran+1 yılYorumunuz için teşekkürler.
:)))) Annene soyluyon bre gafill:)) cinsel duygular gizlidir aciga furulurmu:)
18 Yorumla
Soran+1 yılBizim gizlimiz saklımız olmaz :)
Soran+1 yılO kadarda değil, herşeyin bir sınırı var.
Soran+1 yılBaşkasından duysa daha kötü :(
Soran+1 yılPeki.. Yorum için sağolun.
Ay canım ya :/ hayırlısı bir de iyi tarafından bak erkekler yine cepte :D
11 Yorumla
Soran+1 yılAl işte ahahahah :D
Ne kadat çok gay lezbiyen varda haberimiz yok MK 😃
14 Yorumla
Soran+1 yılYavaş yavaş uyan mevzuya sende aaaaa, nasıl yokuz bak heryerdeyiz :))
Soran+1 yılHayır :)
+1 yılKaç yaşındasın ki daha biseksüelliğe yöneliyorsun ne yaşadın bu hayatta? Özentilik mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılAsla özenti olmadım hayatım boyunca, herkesten farklıydım ben hep
- +1 yıl
Soran her insan özentidir aslında, herkes birşeyleri taklit eder Aristo'nun sözünde de belirttiğim gibi, dolayısıyla belli ki özenmişsin. Heteroseksüellik de özentiyle alakalıdır, ilk deneyimler her zaman özenti olmuştur.
Yaşa kafana göre öyle hissediyorsan. Xperler feda ossun :)
12 Yorumla
Soran+1 yılSağol cınımm :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece karşı cinse ilgi duyana ne deniyodu? sende boşver kızları erkekler neyine yetmiyo :D
13 Yorumla
Soran+1 yılYok aga, siz beni baya üzdünüz, beni bu hale siz getirdiniz :D
Cevap sahibi+1 yılben kimseyi üzmedim üzen üzmüştür bende yapmacık ilişkileri gördükçe kızlardan soğudum valla ama gay falanda değilim ne olucak benim durumum :D
Soran+1 yılBilmirem :d
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:)))) yeryuzu artık rezalette çılgın atıyor. Aferin çocuğum çok güzel tercih.
11 Yorumla
Soran+1 yılSağolun *_*
- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler