İş gittikçe çığırından çıkmaya başladı , çocuktur 9 10 11 12 13 yaşlarında lgbt haberlerini görüp ya da lgbt manipülasyonlarina dolaylı yollarla maruz kalan çocuklarımızda merak uyandırıyor çünkü henüz olgun değiller çocuklar daha çocukluktan başlayan bu meraklari ileriki hayatlarında sadece merak olmaktan çıkıyor. Çok üzücü
Çocuklarımızın küçüklerimizin , dünyaca lgbt dayatmasının altında olduğunu düşünüyorum bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
kimsenin hayatına karışmak bana düşmez ama böyle düşüncelere sahip olan büyüklere saygım olsa da küçüklere asla saygım yok ne yaptıklarını bile bilmiyorlar neyin ne olduğunu anlatmaya çalışsam bile nafile dinlemek yerine hakaret ederler ve insanların hayatına karışarak, benim hayatıma karışamazsınız derler.
Kadının kadına erkeğin erkeğe yakınlığı dusunce olarak bile çok itici ya. Kaldı ki bunun çocuklara indirgenmesi çok iğrenç. Bunun sebebi doğruda Avrupa. Angelina jolie nin mesela kizini bilirsin cocugun erkeksi hareketleri var ve annesi Angelina Jolie tarafindan destekleniyor hatta kızını transseksüelliğe teşvik etmeye çalıştığı haberlerini okumuştum. Avrupa'nin herseyini kopyaladığımız gibi bunu da kopyalıyor gençler. Bu sitede bile en basitinden sorularda falan rastlıyorduk bazen. Rahatsız edici şakası bile yapılsa
Maalesef öyle sonu nereye gidecek merak ediyorum , bazıları insan nüfusu hızla çoğalıyor insan nufusunu azaltmaya dayalı oyunlardan birisi diyor ne kadar mantıklı ve doğru bilemiyorum
Mantığı farkettim de yine de saçma. Artık gizlenmiyorlar bir de farkındaysan gayet rahatlar kimin ne düşündüğünü önemsemiyorlar, metrobuste olsun sokakta olsun el ele tutuşan sarılan eden bir kaç kadın görüyorum bazen. Erkeğe rastlamadim hiç gerçi cinsiyeti yok her türlü itici. Dünyanın çivisi çıktı bayağı
O kadar bilincli bir şekilde yapılyıyor ki bunlar ve bilincsiz bir şekilde anlamadan destek duranlar.. artık hiç birşeyin şaşırtmaması çok üzücü ve her şey çok normal karşılanıyor
Ben olağan goruyorum. Sonuçta dinler , ideolojiler topluma kendi fikirlerini dayatır. Ben kendimi ve ileride çocuğumu bu tür şeylerden korurum. Gerisini toplum düşünsün.
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Çocuklarımızın küçüklerimizin , dünyaca lgbt dayatmasının altında olduğunu düşünüyorum bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?