Yapıcak bişi yok
çalışma isteği yok okuma isteği yok arkadaş edinme manita yapma isteği yok
evde durup boş boş film izlemekten başka bişi yapmak istemiyorum
Yapıcak bişi yok
çalışma isteği yok okuma isteği yok arkadaş edinme manita yapma isteği yok
evde durup boş boş film izlemekten başka bişi yapmak istemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Arada olur öyle :-) Bu durumun da keyfini çıkarmak lazım? En son ne izledin, ne öneriyorsun film olarak? :-)
3 senedir böyle 🫠 ondan önceki üç sene ise daha beterdi en son izlediğim mirrored mind 2005
Film bir dövüş sanatları filmi mi? Doğru mu bakıyorum?
Hayır drama
Kyôshin diye de araştırabilirsin eğer bulmakta zorlanıyorsan
Her ikisini de denedim, önce ilginç bir şekilde dövüş filmi çıktı ama nihayetinde buldum. Teşekkürler.
Bu arada "son üç yıldır böyle, ondan önceki üç yıl daha beterdi" demişsin ya, bence buna göre iyiye gidiyorsun. Yavaş ama istikrarlı. Olumlu yönden bakmak neden kötü olsun ki?
kendimde bir gelecek göremiyorum tabi ki eskisinden daha iyi sayılırım ama sanki gerçek benliğime ihanet ediyorum düşünme yetimi gün geçtikçe kaybediyorum sonra belki hayat sadece böyledir diyor geçiştiriyorum bir yandan ise işe yaramaz isteksiz üşengeç biri olduğum gerçeğini kendi yüzüme çarpıttırmak her şeye son vermek istememe sebep oluyor
Bence umut var. :-)
Faturanı ödeyen, karnını doyuran birileri varsa en güzel aktivite tabi. Hayata atıldığında hayatın bu kadar kolay olmadığını kavrarsın evlat
Senin çerçevenden öyle
Evet ve değiştiremiyorum
Okulun var mı
Hayır
Sıkılman çok normal canım
Varkende sıkılıyordum
Sana heyecan verecek şey yok mu
Yok yani tek sevdiğim şey lunaparktaki çekiçe binmek ve ters dönerken manzarayı izlemek
Nerde yaşıyorsun?
Hayat sıkıcı değil sen tembelsin
Hayır sadece anlam bulamıyorum çoğu şeyde
Kendini de böyle motive ediyorsun tembellik için sanırım.
Hayır tembelliğimi kabulleniyorum ama tümünün sebebi bu değil
Tümünün sebebi bu bir de rahat batması var gibi sende çalışmak zorunda değilsin gelecek kaygın da yok belli kendini rahat hissediyorsun böyle salmışsın.
Yanlışsın demeyeceğim 🤷♀️ gelecek kaygısı yok ama neden yok bende bilmiyorum neye güveniyorsam artık..
Ailene güveniyorsun muhtemel seninki şımarıklık tamamen. Bak mesela benim hiç senin gibi offf çalışasım yok okuyasım yok diyebileceğim bir hayatım olmadı. Çocukluğumdan beri çalışıp kendi hayatımı idame etmek zorunda kaldım.
Aferin
Aferinlik bir şey yok ortada bu acı bir durum.
Ama en azından bir çaba içerisindesin bence güzel
İnan öyle değil kaybettiğin gençliğin çocukluğunu o çaba ya da kazandıkların geri getirmiyor. Yaşının değerini bil şu an ki rahatlığının değerini bil kendini geliştir bu en önemli şey. İlgi alanın ne ise ona bağlı şeylere yönel illa iş okul olmak zorunda değil belki müzik seni mutlu eder belki sanat kendi yolunu bul hazır fırsatın varken.
Bu sene eylülde yan flüt çalmaya başladım ve hoşuma gitti iyiyimde birinci senem olmasına rağmen 4cü senesinde olanlarla birlikte konser dahi verdim sanırım buna tutulacağım bj yüzden her gün çalışıyorum ama bildiğin üzere üşengeçim severek yapsam bile hemen yorulup bırakmak istiyorum ama kendimi ittiriyorum
e güzel işte kendine hedefler koy daha iyisini yapmak için ya da daha zor parçaları çalmak için.
Tam olarak ne hissettiğimi anlatamıyorum ama bu kısa sohbet için teşekkürler
Anlatmayı denemedin kesik kesik ilerledin anlat sorun yok.
Kendim hakkında fazla konuşacak kadar değerli hissetmiyorum
Her insan değerlidir hele ki kendisi için.
bir işle meşgulsen degil
Öyle maalesef
Hayalimdeki sevgili :)
Ne 😦. Aklını kaçırmış olmalısın
Guven bana lutfen kotu biri degilim
Ya ben ciddiyim
Çık gez
Sanki onu istiyorum 🫠
Aaa depresyon
Evet öyle
değil
Öyle