Aile & Toplum Bir kişinin bir yere gittiğinde kaç günden fazla kalması uygun olmaz? yuppiyyyyask Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kişinin bir yere gittiğinde kaç günden fazla kalması uygun olmaz? Üç Dört 1 hafta 1 ay Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Bence en fazla 3 gün kalınmalı kardeş bile olsa... Bir kişinin bir yere gittiğinde kaç günden fazla kalması uygun olmaz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Edanursuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bence bir gece tek yatıya kalınmalı ertesi gün eve gidilmeli 1 0 Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu tamamen o kişiyle ilişkisine bağlı🤷♂️Kiminde 2 gün kalırsın laf eder... Kiminde 1 ay kalırsın "keşke biraz daha kalsaydın" der... 0 0 Yorumla
Eeyyemüs Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Gittigin yere bagli genelde misafirin hakki 3 gun derler ama 3. gun eve don yani diye😅 1 1 Yorumla yuppiyyyyask +1 yıl Valla haklısın şuanda evime gitmek için can atıyorum büyük konusmiyim ama asla bi daha gelmem buraya Yorumla
yargımod_on Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İnsanın bir yerde kalabilecek kadar yakınlığı varsa kendi yerini daraltmadan ve kendini istenmez etmeden kalmalı fazlası sıkıntı çıkarır. 0 0 Yorumla
Miray_0003 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Eğer büyük bir olay olmamışsa, atıyorum Allah korusun deprem ve ya yangın o zaman 3 günden fazla kalması doğru değildir. 0 0 Yorumla
Guesstt Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl İmkan varsa kimsenin üzerinde kalmamak daha iyi hem onlar hem krndin icin 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Benim evime bir gün bile yatıya gelmesin kimse🙈 hadi geldi kaldı diyelim max. 3 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl en fazla üçbilemedin 5 günhaydi çok samimi 7 günfazlası olmaz 0 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zorunlu olmadıkça 5-6 saat bile kalmak fazla. Herkes evini yurdunu bilmelidir. 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bu kişinin nereye kimin yanına gittiğine bağlı 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. 1 hafta olabilir 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. 1 haftadan fazla olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence bir gece tek yatıya kalınmalı ertesi gün eve gidilmeli
Bu tamamen o kişiyle ilişkisine bağlı🤷♂️
Kiminde 2 gün kalırsın laf eder... Kiminde 1 ay kalırsın "keşke biraz daha kalsaydın" der...
Gittigin yere bagli genelde misafirin hakki 3 gun derler ama 3. gun eve don yani diye😅
Valla haklısın şuanda evime gitmek için can atıyorum büyük konusmiyim ama asla bi daha gelmem buraya
İnsanın bir yerde kalabilecek kadar yakınlığı varsa kendi yerini daraltmadan ve kendini istenmez etmeden kalmalı fazlası sıkıntı çıkarır.
Eğer büyük bir olay olmamışsa, atıyorum Allah korusun deprem ve ya yangın o zaman 3 günden fazla kalması doğru değildir.
İmkan varsa kimsenin üzerinde kalmamak daha iyi hem onlar hem krndin icin
Benim evime bir gün bile yatıya gelmesin kimse🙈 hadi geldi kaldı diyelim max. 3
en fazla üç
bilemedin 5 gün
haydi çok samimi 7 gün
fazlası olmaz
Zorunlu olmadıkça 5-6 saat bile kalmak fazla. Herkes evini yurdunu bilmelidir.
Bu kişinin nereye kimin yanına gittiğine bağlı
Bi yere gittiğinde derken?
1 hafta olabilir
Bizde 5-6 ay kalıyorlar😅
1 haftadan fazla olmaz
1 ay kalması uygun değildir.
3 veya 1 hafta
1 maks 2 gün kâfi
1 hafta