Bikinili fotoğrafıma ailem büyük tepki gösterdi. Abartmıyorlar mı?

Benim ailem biraz muhafazakar hatta annem fazlasıyla öyle ben ise onlardan çok farklıyım, inancım yok, içki de içerim açık da giyerim. Zamanla çok zor alıştırdım bu duruma onları, tartışa tartışa diyebilirim hatta. Bunun yanında kendi paramı da kazanıp olabildiğince kendi ayaklarımın üstünde durmaya çalışırım. Yani ailemin benden hoşlanmadığı tek yanım zevklerim. Okula gitmem eğitimimin iyi olması, çalışma azmim falan tamam bi giyimimden ve düşüncelerimden memnun edemedim etme gibi de niyetim de yok çünkü hayatta kimseyi tam mutlu edemezsiniz zaten. Abimde ipsiz sapsız, okumamış pisliğin tekidir yılllardır onu düzeltmek için çabalasarda bir şey elde edemediler. Bir gün altımda etek varken sırtım dönük olan bikinili bir fotoğrafımı paylaştım ne annem beni ne ben annemi ikna edemedim en sonunda annem inşallah ekonomik özgürlüğün elinden gider de bunları yapamazsın tatile falan gidemezsin diye beddua etti. Ben de abim gibi olsam mutmu mu olacaksın dedim o da olsun dedi sonrada herkes öyle olacak diye bir şey yok dedi aşşşırı sinirlendim ama elim ayağım titredi resmen okumasam, çalışmasam, evlenip kocamın eline baksam, özgür olmasam daha mutlu olacak. Bu konuda ne düşünüyorsunuz.
Bikinili fotoğrafıma ailem büyük tepki gösterdi. Abartmıyorlar mı?