Güncellemeler
+1 yıl
Benim de her hayatta mutsuz olduğuma dair soru vitrin de oluyor saçmalığa bak
19 yaşındayım kısıtlayıcı bir ailem oldu gençliğimi yaş mak istiyorum. İstanbul da neler yapabilirim? Klüp bar olmz ece 21.30 dnş?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yani aileni atlatsan bile güvenlice gençliğini yaşacabileceğin bi' yerler bulmak pek kolay değil. Girdiğin riskin farkında olarak atılmalısın bu hayat tarzına
İstanbul'da gece 10 dan sonra hayat başlıyor bence yine de 9 olana kadar sahilerde turlayabilirsin vapu turlarına katılabilirsin
O sırada yobaz ailem
Sjsjskdjddisj
Spor salonuna yazil
Kutuphaneye yazil
Bu iki yerde guzel arkadas edinirsin
Halk egitim merkezi kurslarina yazil
Bisiklet paten vb sür
Müze ve güzel yerler gez
Konserlere git
gençlik uzun ve dolambaçlı bir yol. birkaç sene gbi görme. uzun yıllara yararak dolu dolu geçir
Ada turları yap vapur turu yap gezecek yer çok taksim istiklal caddebostan moda sahili vs vs gece kulüpleri katmadım
Lisem bitti üniversite sınavına girdim sonuç bekliyorum. Arkadaşım kalmadı lise bitince. Bende yoksa gezmek istiyorum. Yakın arkadaş ım var Cafe insanı ne yapsam bilemedim
Hm anladım istesen bulursun gezecek edecek yer çok aslında cafe ortamı da olur farklı yerlerde çok gezecek yer
Sorun gezecek yer değil. Arkadaş. Bir resim çekinmek istiyorum uzaktan çekinemiyorum
Doğru o sorunu bende çok yaşıyorum 😅 bende yeni sayilirim İstanbul da
Ben doğduğundan beri İstanbul dayım aile baskı olunca hiçbir şey yapamadım bu yaşa kadae
Anlıyorum seni gayette iyi anlıyorum 2/3 yıldır burdayım aynı sorunu çok çok yaşıyorum arkadaş sorununu
Nasıl geziyorsun peki?
Çıkıyorum tamam mı. Uzağa gidicem sonra diyorum ki ne anlayacaksın tek başına. Evin yakınlarında dolanıp eve geri dönüyorum
Tek başıma çıkıyorum hafta sonu Kadıköy ordan güzel hi kahvaltı vapura biniyorum karşıya geçiyorum istiklal taksim biraz alışveriş öyle akşam gece hayatı fazla yok zaten işten dolayı pek vakit ayırmıyorum geceye
Tek sıkıcı olmuyor mu? Şöyle ki ben de tek olurdum hep. Sosyal bir kızdım aslında geçmişte çevrem genişti ama yalnızlık severdim. Sıkıldım ama artık. Bir de resim çekineveğim mesela çeken yok. En büyük sorun o😂
Valla tek sorun yaşamıyorum sıkıcı aslında ama dediğin gibi fotoğraf sıkıntısı bende çekiyorum 😅😅 yapacak bişey yok napalim
Ben çekerim fotoğraflarını sende beni çek 😅
Yok bana kız bir knk lazım resim çekecek he birde. iPhone olsun onda ahaha
Bir iPhone yok ama güzel fotoğraf çekerim 😅😅
Trip ot mu alsak ahahsjdjd ışıklı falan uygun fiyatlı d a varmış araştırıxam andmnd
Mantıklı güzel olur on numara yerlerde var çekerim ben fotoğrafını 😅
ben de 22 yasındayım msela sabahtan aksama kadar adalarda gezebiirsin
Lisem bitti üniversite sınavına girdim sonuç bekliyorum. Arkadaşım kalmadı lise bitince. Bende yoksa gezmek istiyorum. Yakın arkadaş ım var Cafe insanı ne yapsam bilemedim.
Arkadşaım yok yani resmimi çeken de Olmaz resim çekinmek sosyal medyaya atmak istiyorum kimse yok yanımda
yeni mi bitti lise bu yıl mı
Geçen yıl
2022 mezunu musun 2023 mü
2022
Git sevgilinin evinde kal sabahları kendine gelirsin
Eve dönüşüm 21.30 diyor görme sorunun mu var?
Sabahları dedim farkettiysen senin okuyup anlama sorunun var
Virgülün önemi
Jdjdjsdjd sevgilin yoksa ben olabilirim
Yok virgül kullanan erkek lazım bana
Olur kullanırım , saat 9 30 da da evine bırakırım
Nerede oturuyorsun ki
Kadıköyün oralarda
Ya yok benim kimseye güvenim kalmamış bende erkeklerle dolandım lisede kazık üstüne kazık
Güvenini kazanırım belki
Yok yok teşekkür ederim iyi geceler
Bişey söylede
Of sen nerdesinki
boş ver nerede olduğumu
sen bensin ya, tek fark benim ailem kısıtlayıcı değil
Ne gibi bir hayat yaşamak istiyorsun. Nasil bir hayatın içinde olursan mutlu olurdun?
Paran varsa her şey yapılır
Var da arkadaşım yok. Sorun bu. Lisem bitti kalmadı arkadaş ortamım bıktım evden
Kimsenin arkadaşı yok ya
her hafta sonu farklı bir sahili gez
Lisem bitti üniversite sınavına girdim sonuç bekliyorum. Arkadaşım kalmadı lise bitince. Bende yoksa gezmek istiyorum. Yakın arkadaş ım var Cafe insanı ne yapsam bilemedim
Tek başıma da sıkılırım gibi. Mesela resim çekimi em bir sürü kıyafet aldım arkadasım yok
tek sıkılırım diyorsan o arkadaşın kafede oturur sen gezip dönersin onun yanına
Tek gezmekten sıkılırım işte
o zaman ikna et arkadaşını
Sevgilinin evine gitmek
Sevgilim yok ayrıca her şey erkek seks falan mı demek
Evet
Benimle, takil, ben, ogreririm, sana
İstanbul dayım eğleniriz istersen