Aile & Toplum Sohbet etmeyi özlediğiniz birisi var mı? Umursamazbirpanda_ Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben yakın arkadaşımı özledim. Bazı şeyleri sadece ona anlatabiliyordum, böyle çok saçma geliyor. Sohbet etmeyi özlediğiniz birisi var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
alicabbaringirnatasi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl bunu soylemekten nefret ediyorum ama ex 0 15 Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Yapacak bişey yok bsmssj Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl her yerden engelledi yilanlar gününü kutlayamadim icime oyle oturdu ki Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Ne yaptın da engelledi acaba sbslsj Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl ailesiyle ilgili sorunlari oldugunu soyledi goruldu attim banane mk benim derdim basimdan askin imdo Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl O sırada derdin: Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl yuo yekase var 😒 Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Anime ismi mi dedim bi an 🤒 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl benim olaya ilgim 😋 Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Yks açıklanacak sanırım giriyor bana da Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl her sene o bize giriyor zaten biz ona değil Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Girmeyen mi kaldı aq Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl 😳😳😳😳😳 Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Öyle değil sus Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl feratlar ve küpekler giremwz Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Hoyda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
bunu soylemekten nefret ediyorum ama ex
Yapacak bişey yok bsmssj
her yerden engelledi yilanlar gününü kutlayamadim icime oyle oturdu ki
Ne yaptın da engelledi acaba sbslsj
ailesiyle ilgili sorunlari oldugunu soyledi goruldu attim banane mk benim derdim basimdan askin imdo
O sırada derdin:
yuo yekase var 😒
Anime ismi mi dedim bi an 🤒
benim olaya ilgim 😋
Yks açıklanacak sanırım giriyor bana da
her sene o bize giriyor zaten biz ona değil
Girmeyen mi kaldı aq
😳😳😳😳😳
Öyle değil sus
feratlar ve küpekler giremwz
Hoyda
evet …