AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Sekste cimri mi
Abi siz uçmuşsunuz ya kadın derdini anlatmış seks ne alaka la
Ya kardeşim benim sordugum soru başka ne seksi?
Pislik işte
Sekste kendini düşünen erkek hayatta kadına değer vermez
Tamamda şu an konumuz seks değil? şu an konumuz başka farkindasin degilmi
Evet biliyorum demek sana hiç bir şekilde değer vermediği için dedim sadece ondan sordum sadece kendini düşünen biri her şeyde sorunları olur eşi ile
O zaman direkt bunu yaz. Akliniz fikriniz seks
Evet ama seks bu hayatın ve evligin bir parçasıdır 😉
Biz parçasi değil demiyoruz zaten beyfendi. Biz sana diyoruz ki konumuz bu değil? bak çok basit. 'konumuz seks değil..' Yani başka turlu bir yorum yapmak varken hemen seks konusunu acman icinin fesatligini gosterir.
Gelip burada milletin seks hayatına laf etmen evliliğin parçası değil yalnız?
Düz mantıkçı anam bunlar boş ver anlamaz.
@bRokeHeArth_ anlamıyor
O zaman eşini bu şekilde kabul edeceksin
Mal mısın sen hacı niye kabul etsin?
Yahu ne alaka? Neden bu durumda eşimi kabul etme gibi bir zorunluluğum olsun? Sırf seks hayatımdan bahsetmedim diyemi, ya da sırf senin başka yerlere çekmeye çalıştığın konuya ortak olmadım diyemi cekmek zorundayim? komiksin
Ne alakası var eğer bir kadın eşini değiştire miyor ise eğer onun bu huyu ve davranışları ile yola devam edecek
Kanka kaldır bunun yorumunu ya cevap verme 2 tane kadın cevap veriyor diye şeyi bayram ediyor kesin
@bRokeHeArth_ ahahah güldürme kız dur 😄
@bRokeHeArth_ benim şeyimi senin gibileri bayram ettiremez merak etme ona değmezsin çünkü
Tamamda senin dediğin bu yorumla diger attiğin yorum birbirinden bağımsız? maden huyu değiştiremiyorum ayrilmayi denerim bende. Kimse kimsenin kahrini cekmek zorunda degil. Bizim bahsettgimiz konu senin yorumlarindaki çelişkin
Defol git ya beyinsiz Abaza. Sana sümüğümü bile atmam. Evet değmem çünkü değersiz bir şey için değerimden ödün veremem.
Kezban türk erkeğine bak sanki senin şeyin çok umrumda. Versem soluksuz da asıl sana değmez. Senden daha yakışıklı ve zenginlerine bakmadım sen kimsin :d
Kaldırttıyorum şimdi bu yorumu görürsün sen.
@bRokeHeArth_ benim ilgi odağım genç kizlar değildir okey hadi yoluna canım
O zaman ayrıl neyi bekliyorsun ki
Milfçi abazasın ondandır
Kiza laf atmada benim sordugum soruya cevap ver
@bRokeHeArth_ kesin o yakışıklılar ve zenginler senin için kapında sıra oluyor dur 🤣
@bRokeHeArth_ evet bu arada olgun 30-35 yaş kadınlar daha çekici geliyor bana herkesin zevki farklıdır
Dedim ya madem çekemiyorum sun duzeltemiyorsun boşan seni tutan kim ki
Benim derdim senin attigin yorum
Kapıma gelmiyorlar abartma ama çevremde var epey durumu iyi olan erkek
Tek başına niye etrafımda dolansınlar herhalde yüz vermeyince kesiyorlar ilgiyi. Ayrıca niye kıskanıyorsun ki? Sonuçta genç ve güzelim
Bu yorumda bana göre hiç bir şey yok çünkü maddi anlamda ilgi anlamında kadın ruhunda anlamayan bir erkek sekste sadece kendini düşünür ondan dedim sadece nasıl diye
Ama ben hiç bir şeyini düzeltedim bunu bu şekilde kahrını çekip hayatımı heba edemem diyor isen boşan ama boşandıktan sonra da evlenme tekrardan
@bRokeHeArth_ o zaman genç ve güzel isen allah sevdiğine varmayı sana nasip etsin kardeşim okey
Teşekkür ederim sana sana da inşallah
@bRokeHeArth_ ben evlenmeyi hayatta düşünmüyor bekar ve yanlız yaşamak daha güzel evlenip sorunlar yaşamak bana göre değil
Tekrardan evlenebilirim. Cunku daha gencim
evet ama her türlü insanoğlu var huyları değişik olan
evet ama evlenebilirim yani
tabi ki de evlenmek en doğal hakkın ama nasıl biri çıkacağı belli olmayan biri ile olmaktan ise elinde ki ile idare etmeye devam et
Ben elimdekiyle zorla evlebdirildim zaten. bosandiğim zaman illaki uygun bir eş bulabilecek ve insani cozebilecek bir akla sahibim
o zaman zaman kaybetme derim
seks hayatınız nasıl idi
seks hayatimiz sizi ilgilendirmez
anlaşılan kötü bence hemen boşan
Beyfendi sizi ilgilendirmez diyorum
tamam canım yani hayat senin hayatın
Döv bi iki tane çak ensesine gerekirse giriş
ayrılmak en iyisi
Allah sabır versin bacım işin zor
bir şey yapamazsın huylu huyundan vazgeçmez
Gel sen yıka de
Boşa gitsin değişmez öyle adamlar
O kadar cimri olunmaz ki
İş bul çalış
boşan hemen
Asiri cimriymis bune boyle
boşanmalısın
Herkese tersi eş geliyor
Hiçbiri şey yapma, o yapsın🤢
Adamın burcu ne
burc ne alaka ki. Kova burcu
Başak sandım. Bu adam neden böyle kadınlar konusunda romantik olurlar aslında birde kendinden epey küçük kadınlara bayılırlar kova erkekleri. Rahat, kadına değer veren, bilgili, incitmeyen, kadın ruhundan anlayan, yemeklere götüren erkeklerdir. Ondan epeyde küçüksün sana hasta olması gerekiyor.
Demekki burclar bir ise yaramiyormus :)
Ona sordun mu neden seninle evlendiğini zorlamı evlenmiş yazdığına gore sen 20 oda 26 yaşında oluyor eğlendiğinizde evlilik için ikinizde erken yastaymissiniz
Erken mi. Onun evlilik yaşi gelmişti bile. Ben 20 o 24 yasindaydi. Ailem zorla evlendirdi beni. Onun icin erken degildi ama benim icin cok erkendi.
Ne 20 nede 24 hem kız hem erkek için evlilik yaşı değil erkek 30 kız 25 olmalı. Kaldı ki seninle zorla mı evlenmiş oturup konuşsana onunla. Derdi neymiş başından beri. erkek değil mi sonuçta istemiyorsa karşı çıkabilirdi
Ben zaten demiyorumki 20 yas evlilik icin uygun bir yas diye :) tabi goreceli kavram ama bana gore evlilik yasi kadinda 23 erkekte 25-26 falan olmali. 30 yas erkek sanki evde kalmis gibi :D
Yapacak bir şey yok 30 yaşta ancak olgunlasiyorlar 😂
Aslinda kisiden kisiye gore degisir ya ☺️ yani bence aile yapisi yetiştirilme tarzina bagli öyle değil mi? Mesela ailesi tarafindan sayilam sevilen ve dogruyu yanlişi ayırt edebilecek yaşa getirenler ve egiten ailelerin erkek cocuklari 20 yasinda bile olgunlasabiliyor ☺️
Yok ya aslında çok sevilen olduğu zaman şımarık oluyorlar çocuk gibi davranıyorlar bu seferde. Bizim burada 26 yaşında bir adam var örneğin 15 yaşında gibi davranıyor sürekli birilerine muhtaç gibi birşeyler bekliyor insanlardan ailesi her dediğini yapmış ya
Yok yanliş anladin. Ben sevgiyle buyuyen bir cocuk dedim. Her istedigi ayagina gelen cocuk demedim. Tabikide her istedigi yapilmamasi lazim. Ama sevgiyle buyumek baska simarik olarak buyumek baska
Bence erkeklere yinede çok sevgi vermemek gerekiyor her zaman pesinden koşacak
Yok be. Kimse kimsenin kölesi olmamali yani pesinden kosmak falan. her iki tarafta birbirine deger vemeli
Öyle bir şey yok biliyor musun bunun hayalini çok kurdum ama ya kız koşuyor ya erkek. O eşit sevgi sadece kitaplarda oluyor
Duşuncene saygi duyarim. Ama bence boyle degil yani ben bu sekilde dusunmuyorum. birbirine deger veren ciftlerin olduguna inaniyorum :)
Keşke olsa umarım bize denk gelir öyle erkekler
Gocani dinle 😂😂
allah allah baska bi istegin var mı
Ayaklarını yıka eve gelince girmizi halı felan ser. İltifat et. Kurbanım sana de. Bak o da nasıl değişiyor
Bunlari yaptimda ne oldu. Yine degerim bilinmedi. Daha fazla kendimi duşuremem bana boyle seyler yapiyorken hic bir sey yasanmamis gibi davranamam
Daha çok yap
Neden daha cok yapip saclarimi o adama supurge edeyim ya? gururum yokmu benim neden tek tarafli yapiyormuşum ben bunu yok ya var mı oyle bir dunya. Adam bana saygi gostermesin ben o adama hala ah canim ah cicimmi diyeyim? Kusura bakmada benimde bi gururum onurum var.
Yuh artık ya
Kocan yıkasın
Boşan konu kapanır
Ayrılacaksın 😊
Cimrilik davası aç
Başka neler yapıyor
Daha cok sey
Mesela
yarisini anlattim geri kalanini napicaksim
Gel anlat
Yok
Niye