Bu sabah sıcak suyla bulaşık yıkadım. Bana "zaten yaz ayindayiz niye sıcak suyu açıyorsun hep masrafsın su gidiyor gad gidiyor soguk suyla yıka şunlari" dedi. iyide sıcak olmassa mikropar ölmez dedim sicak su daha iyi dedim sus dedigimi yap dedi.
dünde çatal biçak koyduğum raflarin yerini değistirmiş her yeri dagitmis hic guzel ve estetik durmuyor. neden diye sordum bana "ben boyle dursun istiyorum" falan diyor. İyide daginik ama daginik duruyor. Sonra komşular geldiğinde buralar neden daginik diyor. Ama kendisi dagitiyor. En son cildirdim sen kadın gibi işime karışma ev işlerime burnunu sokma dedim biktim artik. Yaptigi dogrumu? yahu bulaşiklari sıcak suda yikamiyormusunuz siz? ben boyle gordum yillardirda boyle yaparim.
Mesela yemek yapıyorum mutfağa giriylr yaptiğim yemeğe burnunu sokuyor karişiyor beni mutfaktan itiyor "s. ktir git o zaman birak ben yaparim yemegimi" diyor. O kadar malzemeleri dogra ugraş yap pişirme aşamasi geldimi hemen mutfagi girip tü yemegi kendi yapiyormuş gibi avunuyor. Biktim artik konu komşuyada rezil etti beni bagiriyor kufur ediyor kendi sesini duyuruyor herkes onu hakli sansin diye beni suturuyor.
Mesela gecen ay salondaki hali artik yirtildi altlari yeni hali aldim eve bagirdi bana hep masrafsin bos boş para harciyorsun falan dedi. Çok cimri çok pinti herşeyin lafini yapiyor ayrilmak istiyorum sizce ne cevap vermeliyim ona ne demeliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer