Sizce gerçekten haksız mıyım?

Arkadaşlar size bir şey anlatmak istiyorum. Kulüpte birisiyle tanıştım. İlk hafta pek bir şey yapamadık. Birkaç hafta sonra gittiğimizde beraber dans ettik eğlendik ama yanında arkadaşları vardı ve bir tanesi de kızdı bu kız ona abi abi demesine rağmen sürekli sarmaş dolaş bu da onunla sürekli dans ediyordu ben kenara çekildiğimde sürekli kızla sarmaş dolaş oluyordu çok canım sıkıldı bununla onu paylaştım bir şekilde bu konuyu hallettik.
Başka bir hafta kulübe gitmek için sözleştik. Söz verdiğim saatten yarım saat sonra gidebildim o yine arkadaşlarıyla oturmuş ve masada o zamandan başka bir kız daha vardı. Kendimi gösterdim hoş geldin dedi ama çok soğuktu. Bu soğukluğu hoşuma gitmediği için bende yanımdaki kız arkadaşımla başka masaya geçtim. 1 saat boyunca bana ne baktı ne yanıma geldi ne mesaj attı gel diye hiçbir şey yapmadı. Sinirlendim ve beni umruna takmadığını düşündüm bende ona aynı şekilde davrandım başka insanlarla dans ettim onun kız arkadaşıyla yaptığı gibi değildi ama danslarım. Normal iki insanın dans etmesi gibi el kol birbirine değmeden. Eve geldiğimizde yazdığı mesajları silmişti ona bunu yapmasına gerek olmadığını oraya onun için geldiğimi ve soğukluğunu bilmiş olsaydım gelmeyeceğimi söyledim. Bu şekilde tartıştık ve bana yaptığımın iğrenç bir şey olduğunu arkadaşlarına rezil olduğunu söyledi üstelemedim siz bu konuda ne düşünüyorsunuz haksız mıyım?
Sizce gerçekten haksız mıyım?