Arkadaşlar size bir şey anlatmak istiyorum. Kulüpte birisiyle tanıştım. İlk hafta pek bir şey yapamadık. Birkaç hafta sonra gittiğimizde beraber dans ettik eğlendik ama yanında arkadaşları vardı ve bir tanesi de kızdı bu kız ona abi abi demesine rağmen sürekli sarmaş dolaş bu da onunla sürekli dans ediyordu ben kenara çekildiğimde sürekli kızla sarmaş dolaş oluyordu çok canım sıkıldı bununla onu paylaştım bir şekilde bu konuyu hallettik.
Başka bir hafta kulübe gitmek için sözleştik. Söz verdiğim saatten yarım saat sonra gidebildim o yine arkadaşlarıyla oturmuş ve masada o zamandan başka bir kız daha vardı. Kendimi gösterdim hoş geldin dedi ama çok soğuktu. Bu soğukluğu hoşuma gitmediği için bende yanımdaki kız arkadaşımla başka masaya geçtim. 1 saat boyunca bana ne baktı ne yanıma geldi ne mesaj attı gel diye hiçbir şey yapmadı. Sinirlendim ve beni umruna takmadığını düşündüm bende ona aynı şekilde davrandım başka insanlarla dans ettim onun kız arkadaşıyla yaptığı gibi değildi ama danslarım. Normal iki insanın dans etmesi gibi el kol birbirine değmeden. Eve geldiğimizde yazdığı mesajları silmişti ona bunu yapmasına gerek olmadığını oraya onun için geldiğimi ve soğukluğunu bilmiş olsaydım gelmeyeceğimi söyledim. Bu şekilde tartıştık ve bana yaptığımın iğrenç bir şey olduğunu arkadaşlarına rezil olduğunu söyledi üstelemedim siz bu konuda ne düşünüyorsunuz haksız mıyım?
Başka bir hafta kulübe gitmek için sözleştik. Söz verdiğim saatten yarım saat sonra gidebildim o yine arkadaşlarıyla oturmuş ve masada o zamandan başka bir kız daha vardı. Kendimi gösterdim hoş geldin dedi ama çok soğuktu. Bu soğukluğu hoşuma gitmediği için bende yanımdaki kız arkadaşımla başka masaya geçtim. 1 saat boyunca bana ne baktı ne yanıma geldi ne mesaj attı gel diye hiçbir şey yapmadı. Sinirlendim ve beni umruna takmadığını düşündüm bende ona aynı şekilde davrandım başka insanlarla dans ettim onun kız arkadaşıyla yaptığı gibi değildi ama danslarım. Normal iki insanın dans etmesi gibi el kol birbirine değmeden. Eve geldiğimizde yazdığı mesajları silmişti ona bunu yapmasına gerek olmadığını oraya onun için geldiğimi ve soğukluğunu bilmiş olsaydım gelmeyeceğimi söyledim. Bu şekilde tartıştık ve bana yaptığımın iğrenç bir şey olduğunu arkadaşlarına rezil olduğunu söyledi üstelemedim siz bu konuda ne düşünüyorsunuz haksız mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gece klubunde takilan birirnden ne bekliyosunki umutlanman bile sacma
Çok haklısın insan bazen bazı şeyleri anlamakta gerçekten güçlük çekiyor
Haksız değilsin bu tip kız görünce kendini kaybeden erkeklerden uzak dur bence
Teşekkür ederim ❤️
Alkol şişede durdugu gibi değil
Haksızsın
Haksız olduğum yeri söyleyebilir misin lütfen
Okumadım ya cok uzun 😂
1 xper fake
Diğer hesabımdan paylaşım yapamadığım için başka bir hesap açmak zorunda kaldım maalesef
Haksızsın
Haksız olduğum yeri söyler misin lütfen
Ben okumadım xper 5 puan veriyordun ondan yazdım
Derde bak…
Haklısın insanların nice kötü dertleri var benim de aklıma bu takıldı ve sormak istedim sadece..
Salla…
Teşekkür ederim yinede...
Estagfurullah…