Sizce ben haksız mıyım?

2 3 ay önce beni sosyal medyadan bir kız takip etmeye başladı ve ardından dm den mesajlar falan derken muhabbet sardı. Sonrasında birbirimizin numaralarını alıp telefonda konuşmaya başlayınca kafalarımızın çok uyuştuğunu ve çok eğlendiğimizi fark ettik. Hal böyle olunca buluşup kahve içmeye karar verdik. İlk kahveden sonra ikinci üçüncü dördündü kahvelerin arası pek uzun olmadı tabi. Sonrasında benden hoşlandığını ve aramızdaki arkadaşlığın başka boyutlara taşınmasını istediğini söyledi. Ben de ilişki düşünmediğimi, hayatımın bu bölümünde bunun hiç içimden gelmediğini söyledim ki haklı sebeplerimde var. Çok net davrandım ona karşı. Çünkü kimseyi kandırmak, kırmak falan istemem. O da açık sözlülüğüm için teşekkür etti ve biz arkadaşlığımıza devam ettik. Bir akşam beni evine davet etti ve güzel bir şarap sofrası hazırlamıştı. 3 şişe şarabı muhabbet sohbet derken devirdik ve bana yakınlaşmaya başladı. Ben de kendimi geri çektim ve tekrar tekrar hamle yapınca yakınlaştık. Ertesi gün de beni kullandın ettin muhabbeti yaptı bana. Arkadaş ben tek başıma mı yaptım? Sadece ben mi keyif aldım? Ya da ilk hamle benden mi geldi? Sonuç olarak konuşmuyoruz günlerdir.
Sizce ben haksız mıyım?