- Aile & Toplum konusunda 149,3b cevap paylaştı.
u +1 yılAilenizi sözlenmek istediğiniz konusunda ikna etmek için, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Bağımsız olduğunuzu ve kendi kararlarınızı verebileceğinizi gösterin. Aileniz, sizin henüz çok genç olduğunuzu ve evliliğe hazır olmadığınızı düşünebilir. Onlara, bağımsız olduğunuzu ve kendi kararlarınızı verebileceğinizi göstermelisiniz. Örneğin, okulunuzu bitirdiniz, bir iş buldunuz ve kendi başınıza geçinebiliyorsunuz.
Sevgilinizin iyi bir insan olduğunu ve sizi mutlu edeceğini gösterin. Aileniz, sevgiliniz hakkında endişe duyabilir. Onlara, sevgilinizin iyi bir insan olduğunu ve sizi mutlu edeceğini gösterin. Örneğin, sevgilinizin karakter özelliklerinden bahsedin, sizi nasıl mutlu ettiğini anlatın.
Sözlenmek istediğinizi ciddi bir şekilde düşünün. Sözlenmek, evliliğe giden bir adımdır. Aileniz, sizin bu kararı aceleyle vermediğinizi ve ciddi olduğunuzu bilmek ister. Onlara, sözlenmek istediğinizi ciddi bir şekilde düşündüğünüzü ve bu kararı almadan önce çok şey düşündüğünüzü gösterin.
Ailenizi ikna etmek için, sabırlı ve anlayışlı olmalısınız. Onlara zaman verin ve onları dinleyin. Onlara, sevgilinizin sizin için ne kadar önemli olduğunu ve onunla evlenmek istediğinizi gösterin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakın Bi kere üniversite hedefin var büyük ihtimal örgün eğitimden devam edeceksin farklı memlekette okul okuyacaksın eşinden ayrı mı kalacaksın bu ilişki ne kadar mantıklı? Bide 18 yaşındasın yolun başındasın daha önüne neler neler çıkacak belki onlarda gözün olacak bu yaşanmış şeyler 26 yaşına kadar fikirlerin o kadar çok değişecek ki 18 yaşındaki halinle bir olmayacaksın daha olgun düşünen biri olacaksın madem hedeflerin var bunu hayatına kimseyi almadan yap ki evlilik gibi sorumluluk gerektiren önemli bir işte eşinle birbirinize girip boşanma aşamasına düşmeyin bunun ceremesini sen çekersin kızlar hem okuyayım hem çocuk bakayım hem yemek yapayım bu kafayla hicbişey yapamazsınız önce kendinize bi hedef koyun okumayacaksan evlenmeyi amaç görüyorsan evlen sadece bişeyler yaşamak için ilgi sevgi aşk cart curt bunun tadı için evleniyorsan 2 seneye boşanırsın cicim aylarından sonra o ilişki çöp aynı adama alışırsın tadı tuzu da kalmaz sıkılırsın buna da biz macera evliliği diyoruz sıkılan boşuyor, kardeşim evlilik sandığınız gibi basit bişey değil çocuk oyuncağı değil aileleri de işin içerisine sokuyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılYaşınız daha çok küçük bana göre ailenizi ikna edecek hiç bir söz yok bu tamamen ailenizin düşünce yapısıyla alakalı bir durum eğer ailenizde böyle küçük olduğunu düşünüyorsa çok zor ikna edemezsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım 😔
Gizli Üye(25-29)+1 yılKuzum daha çok gençsin. Bunu senden büyük biri olarak söylüyorum fikirlerin daha çok değişecek. O yaşlarda insanlarda heves oluyor gençlik heyecanı oluyor mantığı devre dışı kalıyor. Hayatımın en büyük hatasını yaptığımda 19 yaşındaydım. Pişman olduğumda 22... Zamanı geri sarmak istedim hep ama saramadım. Düzeltemiyoruz işte. Şimdi 27 yaşındayım sadece üzülüyorum ama olgunlaştım hatalarımdan ders aldım şimdi çok çok güzel bir hayatım ve çok çok güzel bir evliliğim var. Önce oku mesleğini eline al hayata dair bir şeyler öğren. Büyüklerini de dinle. Ondan sonra baktın bu kişi hala hayatında mı ilerletirsiniz. Şimdi acele etme ama gerçekten çok erken bazı şeyler için daha önünde upuzun yollar var önceliğin farklı olmalı.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız ben ilk okuyup mesleğimi elime almak istiyorum ama sevgilim acele ediyor. Seviyorumda ne yapacağımı bilmiyorum. Babam normalde bana karışmaz o da ilk okumamı istiyor bizim için çalışıyor
Cevap sahibi+1 yılSevgilin neden acele ediyor ki? Ayrıca gerçekten seviyorsa beklemeli bence. Çünkü okuyup evlenmek bir arada yürümez. Okurken evlenen arkadaşlarımın hepsi yarıda bıraktı okulu gitti. Büyük ihtimalle okulunu da beklemez acele ediyorsa. Babanı üzme bence bizim için çabalıyorlar tek hayalleri birine muhtaç olmamamız
Soran+1 yılSevgilimin yaşı da büyük 25 yaşında. O şöyle düşünüyor. Gezdigimiz zaman biri görürse ailene laf gelmez hemde bi adım atmış oluruz diyor. şu an sadece söz düşünüyorduk
Cevap sahibi+1 yılYaşı büyük diye acele ediyor o da kendince haklı ama elalemin ağzı hiç durmuyor ister sözlü ol ister nişanlı
Soran+1 yılEvet öyle tabiki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Bi kere üniversite hedefin var büyük ihtimal örgün eğitimden devam edeceksin farklı memlekette okul okuyacaksın eşinden ayrı mı kalacaksın bu ilişki ne kadar mantıklı? Bide 18 yaşındasın yolun başındasın daha önüne neler neler çıkacak belki onlarda gözün olacak bu yaşanmış şeyler 26 yaşına kadar fikirlerin o kadar çok değişecek ki 18 yaşındaki halinle bir olmayacaksın daha olgun düşünen biri olacaksın madem hedeflerin var bunu hayatına kimseyi almadan yap ki evlilik gibi sorumluluk gerektiren önemli bir işte eşinle birbirinize girip boşanma aşamasına düşmeyin bunun ceremesini sen çekersin kızlar hem okuyayım hem çocuk bakayım hem yemek yapayım bu kafayla hicbişey yapamazsınız önce kendinize bi hedef koyun okumayacaksan evlenmeyi amaç görüyorsan evlen sadece bişeyler yaşamak için ilgi sevgi aşk cart curt bunun tadı için evleniyorsan 2 seneye boşanırsın cicim aylarından sonra o ilişki çöp aynı adama alışırsın tadı tuzu da kalmaz sıkılırsın buna da biz macera evliliği diyoruz sıkılan boşuyor, kardeşim evlilik sandığınız gibi basit bişey değil çocuk oyuncağı değil aileleri de işin içerisine sokuyorsunuz.
32 Yorumla
Soran+1 yılHemen evlenmicez zaten söz olcak ve ben iki senelik bir üniversite okicam üni bitince de düğün yapmayı dusunuyoduk.
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok erken okulunu bitir önce. Ne bu koca merakı hayata gözünü açar açmaz.
00 Yorumla
+1 yılŞu an 18 isen 1,5 senelik ilişkinde 16,17 yaş kulvarında birisiyle beraberlik yürüten 25 yaşında sevgilin dediğin kişi pedofili olmuş oluyo gerisini sen ve ailen düşünecek ne sözü ne evliliği aloo ortada suç teşkil eden biri var
017 Yorumla
Soran+1 yılNe suçu ne alaka
Soran+1 yıl17 yaşındaydım konuşurken ve ilk konuşmayı ben başlattım zaten o değil sonradan sevgili olduk
- +1 yıl
Beni ilgilendirmez olayın hukuk çerçevesinde tutumu bu sen istersen ilk ben konuştum diyip olayı masumlaştır ister koru hiç farketmez ailenle konuş
Soran+1 yılNe konuşayim anlamadım sizin dediğinizden bir şey
- +1 yıl
Sanmıyorum anlamadığını
Soran+1 yılNe diyosun ya
- +1 yıl
Bencede ne diyosun sorunun saçmalığına bak eğitim ve finansörlüğünü almamış cahillikten suyu akmış nesilden birisin sevgilinde pedofili çok net söylemlerim ama senin işine gelmiyo agucuk gugucuk telkin eden cevap bekliyosun ailenle konuş bi de onların görüşünü al bakalım
Soran+1 yılBence sen eğitimsizsin çünkü her okumamış insan cahil eğitimsiz olmaz.
- +1 yıl
Benim yaptığım kariyer senin küçük cahilliğini katlar önüne yemek olar sunar tartışmayı uzatmadan sanki rekabet varmış gibi konuşmayı bitir sanaldan değil birebir ailenle konuşmanı öneriyorum defalarca aynı iyimserlikte fakat sen pedofili sevgilini koruyarak evcilik oynamak istiyorsun bana ne bundan? Yok yok olur şekilA
Soran+1 yılSenin kariyerini..
Soran+1 yılKendini bişey sanma sevgilim pedofili falan değil
Soran+1 yılSinir bozma hadi yoluna
- +1 yıl
Ben yolumdayım bebeğim tatlı çıkışlarını hayat gayende yap bana yapma öbdüm 😘
- +1 yıl
Bu arada evet sevgilin 16 17 yaşında birisiyle beraberlik kurmuş evet pedofili defalarca söyleyeceğim sevgilin pedofili
Soran+1 yılcanım
- +1 yıl
Yok senin canın sevgilin ben değilim beyb
Soran+1 yılLan engelledim nasıl yorum yazabiliyosun
+1 yılYani daha çok küçüksün. Gençliğini yaşayıp kendini geliştirmen gereken yerde bu küçücük yaşında evlenmek istemen mantıklı değil. Koca parasına mahkum ve günlerini dört duvar arasında geçireceksin...🚬
01 Yorumla
Soran+1 yılBen okicam zaten ama şimdi o biraz acele ediyor ve birlikte gezdigimiz zamanlar sıkıntı oluyor laf gelmesin diye sozlenmek istiyoruz. Evlilik hemen olmicak üç seneyi bulur
+1 yılKardeş genç yaşta evlilik nedir gidin kendinizi gelistirin insan yurt dışını merka eder yeni yeni deneyimler kazanır 18 inde sozlendiniz 19 unda evlendiniz dugunuydu borcuydu kim ugrsacka
00 Yorumla
+1 yılne diyorsun ya daha gençsin niye kaçıyorsun. ileride ailenle de aranda sıkıntı olur bu yüzden. sınava da hazırlanıyorsun hayatına bak daha çok var bu konulara. sevse bu kadar sıkıştırmaz. aşırı da kısıtlamacı biri sanırım. okumanı istemiyorsa ileride çalıştırmaz da. ona göre düşün. sonra hiç bir şeysiz kalırsın. ne aile ne kariyer ne de eşin olur yanında.
00 YorumlaAileni değil de kendini ikna et bence bu şekilde geçici heveslerin peşinden gitmenin sonu ziyan olabilir dikkat edilmeli
10 Yorumla
+1 yılEtmeye çalışma, 18 çok erken. Önce bir üniversite oku, kendi ekonomik özgürlüğünü kazan sonra evlilik düşünürsün
00 YorumlaSevgilin kaç yaşında?
Daha gençsin bu arada.
04 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşında
Soran+1 yılBilmiyorum olursam onun ailesi yüzünden pişman olurum. İyi anlaşıyoruz ara sıra kavgalar olsa da.
+1 yılOlumlu bakmamakta haklılar daha çok gençsin tadını çıkar💅
10 YorumlaLa get ne sözleşmesi, iki yiyişin, tatlı tatlı gexin dolaşın, sonra ayrılıp ağlayın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalık bence böyle bir şey için çok erken pişman olmayın sonra derim
00 Yorumla
+1 yılBenimki de senin gibiydi biz iki yıldır sevgiliydik onunla ama okul bitmeden olmaz dedim seni bekleyemem dedi ve ayrıldı bence okulunu bitir ne kadar uzun ilişki yaşamış olsanda geleceğine değmez
00 Yorumla
+1 yılAnnen olsam bitmiştin hayata dair belli ki en ufak fikrin yok gülen tarafi gorunmus sana basit bir seçim ama iyi ki annen değilim. Bu ülke 1000 yıl geçse yine gelişmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden evlenmek kötü bir şey mi. Eğer doğru kişiyse bence çok iyi bişey
- +1 yıl
Eger dogru bir kisi olsa seninle su yasinda evlenmez.
+1 yılşu canım neslinin tükeneceğini zannetmiyorum ya 25 yaşında biriyle birlikte olmaya miğden nasıl alıyor onuda geçtim pedofil mi olum bu yaşıtları bakmıyo mu bu lavuğa bide sözlenmek ietiyorum diyo dkkfkf İnşallah sözlenirsin de hayatın kayar
00 Yorumla
+1 yılbnce 1 an önce helal yoldan yatağa girmek gerek ama şimdikiler öyle düşünmüyor, erken falan diyorlar sonra kal 31 e kadar 31 hay böyle işin içine edim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yıl18 yaşında cok gencsin hayatını biraz daha yasa evlilik çokta kolay bisey değil
03 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ama sevgilim çok beklemek istemiyor. Rahat rahat da buluşamiyoruz o yüzden söz yapalım diyor
Cevap sahibi+1 yılAilen olumlu bakmaz
Soran+1 yılBilmiyorum konuşucam en azından tanışma falan olur
Kuzum bu Yaşta pişman olursun ayrıca 1,5 sene az bence bekle biraz gerçekten pişman olursun genç yaşta. Üniversiteni oku iş bul sonra evlenin güzel güzel
03 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaşım beklemek istemiyor 😔
Soran+1 yılÖyle düşünüyoruz ailem olumlu bakarsa. Ama yanlış mı yapmış olurum
+1 yıl2 sene daha beklemelisin su an aldigin karar ileride uzulmene sebep olabilir biraz daha zaman ver kendine ve düşün
08 Yorumla
Soran+1 yılDüğün 2,3 seneyi bulur zaten
Soran+1 yılSevgilim çok beklemek istemiyo bende onu kaybetmek istemiyorum
- +1 yıl
2 sene beklemekle sevgilini kaybedeceksen zaten yol. ver gitsin seven insan 5 sene de bekler. Ayrica 18 yas cok erken 2 yil sonra daha olgun dusuneceksin fikirlerin degisebilir o yuzden bu isler aceleye gelmez hayatının kararini vereceksin simdi soz Nisan yaptin diyelim 2 seneye kadar anlasamadiniz ozaman da soz Nisan atti diye laflar. cikar milletin agzi torba değil . Herturlu iftirayi atarlar iyi düşün
Soran+1 yılEvet doğru
- +1 yıl
Akıllı ol. Acele etme su akar yolunu bulur seviyorsanız birlikte vakit geçirin zaten evlenince de birlikte vakit gecireceksiniz değişen bisey yok sadece ayni evde yasayacaksiniz. Sabırlı olun o günün heyecanini yasayin evlenince zaten o heyecanlar sönmeye baslayacak artik arkadas gibi olacaksiniz
- +1 yıl
Boyle olmasi daha heyecanli ozlemek beklemek birlikte vakit gecirmek cok daha guzel olur. Evlenince birbirinizi elde ettiginiz icin eski heyecanlar kalmaz. Tecrubeyle sabittir. Boyle her ikinizde birbirinize daha kiymetli gelirsiniz.
Soran+1 yılşu an bulusmamiza ailem karşı çıkıyor bize de zor geliyor işte
- +1 yıl
Aileni dinle her zaman kaybetmezsin
Söz yapınca ne olacak gene bekliycen belki 1 yıl sonra da evlenmek istersin yaşın küçük bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgiline tam güveniyorsan evlenilebilir ama herkesin dediği gibi yaşın biraz küçük okulundan ayrılma bence okuluns git
07 Yorumla
Soran+1 yılOkumak istiyorum tabi karşı çıkmazsa. Ve şu an evlilik olmicak hemen sadece bir söz olcak. Güveniyorum asıl ama soru işaretleri var kafamda. Annesi falan bi garip kesin aramızı boza
Cevap sahibi+1 yılYa bak sana şunu diyeyim tam kendini sağlama almadan bir işe başlama çok üzülürsün
Cevap sahibi+1 yılEvlenirsiniz ama herşeyi düşünmen lazım evlenip ayrıldığınız zaman ortada kalma annem de bu şekil ortada kaldı
Soran+1 yılAnladım 🥺
Cevap sahibi+1 yılEveet iyiliğin için diyorum erkeklerin hep kafasında kurt okur ben bile çok iyim ama gel gitler oluyor neysee inşallah çok güzel olur senin için
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıl👍👋🙂
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha erken değil mi ya
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet erken biraz ama düğün 3 seneyi bulur
- +1 yıl
Bence söz için biraz daha bekleyin
+1 yılSiz kafayı yemişsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılAilenle derdini güzelce anlat
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlaticam ama olumlu bi sonuç olmayacak. Sence yanlış mı yapiyorum herkes olumsuz bakmış erken evliliğe
- +1 yıl
Biraz daha bekle acele etme
Soran+1 yılİşte sevgilim beklemek istemiyor
- +1 yıl
Çok erken çok acele ediyorsunuz
Daha çok küçüksün ama emin misiniz?
03 Yorumla
Soran+1 yılşu an sadece söz istiyoruz düğün 2,3 seneyi bulur. Dışarda gezince aileme laf gelsin istemiyorum. Sözlü olsak pek bişey demezler
Soran+1 yılEvet anneme söyledim ama babama söylemeye cesaret edemiyorum tabi birde dedem var çok sinirli biri
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok yanlış yoldasın bana sorarsan
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılİnsan büyüdükçe değişir ve daha bişey görmediniz
Soran+1 yılDüşüncelerimin ve sevgimin degiseceğini sanmıyorum ama
Soran+1 yılBilmiyorum belkide dediğiniz gibi olacak herkes olumsuz cevap yazmış
Cevap sahibi+1 yılBenim gördüğüm erken yaşta evlenenler daha mutsuz oluyo
Gizli Üye(25-29)+1 yılSözlenerek hata etme bence
00 YorumlaMeslek yapıyor musun yoksa hala okuyor musun?
07 Yorumla
Soran+1 yılMezunum üniversite sınavina girdim sonuçları bekliyorum
Soran+1 yılSevgilim çok beklemek istemiyor. Bari seneye sozlenelim bu sene olmasın diyorum istemiyor
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum da sevgilim erken olsun istiyor işte ama tekrar bi konuşcam
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim 🥰
+1 yılZamana bırakın aceleci olmayın
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim çok aceleci
Soran+1 yılYaşı büyük birazda ondandır
- +1 yıl
Hata olur aceleye gelmez bu işler yaşın çok genç
+1 yılİşin zor bence baban vermez seni hayatta
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman kaçmak zorunda kalıcam 😔
+1 yılAğzını açıyor konusiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kolay değil
- +1 yıl
Kolay kolay
+1 yılEğer okumuyorsan evlen. Ortam kötü evlen.
07 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorum üniversite sınavına girdim ama bir sene daha hazırlancam galiba
- +1 yıl
O zaman bu iş zor. Erken. Üniversite son sınıfta bak bu işlere yoksa çok başın ağrır
Soran+1 yılErkek arkadaşım sıkıştırıyor işte ne yapacağımı bilmiyorum
Soran+1 yılHatta okumama bile karşı. Kıskandığı için
- +1 yıl
St r git benim okulum var ilişki düşünmüyorum de. Başın çok ağrır
Soran+1 yılYa seviyorum öyle diyemem
- +1 yıl
Geçmişini silerim dee rahat bırak beni dee. Ben Kardelenim de
+1 yılAbartma 18 yasinda evlenilir mi
03 Yorumla
Soran+1 yılşu an evlenmicem aslında sadece söz olacak birlikte gezdigimiz zaman aileme laf gelmesin diye
Soran+1 yılSevgilim çok acele ediyor beni de sıkıştırıyor
- +1 yıl
Seni cidden düşünse okulunu işini eline almani bekler umarım ailen onaylamaz pisman olursun
+1 yılCok erken daha biraz daha dusunun
00 Yorumladaha küçüksünüz
00 Yorumla
+1 yılÇok erken daha
00 Yorumlasaçmalama yahu
00 Yorumla
+1 yılErken gibi
00 Yorumla
+1 yılPisman olqcagin seyler yapmq
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcele etme
112 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaşım çok acele ediyor onun yaşı benden 7 yaş büyük ve hemen söz olsun diyor
Soran+1 yılBana kalsa az daha zaman var
Cevap sahibi+1 yılAdam haklı ama yani. Göndersin büyüklerini anlaşsınlar o zaman
Soran+1 yılO da öyle diyor ama bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvleneceksen evlen adamla yoksa başkasına kaptirirsin sonra bin pişman olursun.
Soran+1 yılOf gerçekten mi 🥺
Soran+1 yılYa evlenicem ama bende erken olduğunu düşünüyorum. Onunda yaşı var tabi yuva kurmak istiyor
Cevap sahibi+1 yılTabii ki adam seni mi bekleyecek
Soran+1 yılAma seven beklemez mi
Cevap sahibi+1 yılHayirli işler ertelemeye gelmez senin niyetin yok belli ki.
Soran+1 yılHayır bende istiyorum ama ilk okulum var benim hem birbirimizi briaz daha tanimamiz gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılYeterince tanımıyorsan tanı zaten adamı ondan sonra karar ver.
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe gerek var sözlenme
01 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyoruz birbirimizi ve bir adım atmak istiyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcelen ne
02 Yorumla
Soran+1 yılAcelem yok aslında erkek arkadaşım biraz acele ediyor. Biri bizi gördüğünde aileme laf gelmesin diye. Hemen hemen evlilik olmicak üç seneyi bulur yani
Cevap sahibi+1 yılDaha gençsin
+1 yılCocuk kac yaşında
012 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşında
- +1 yıl
Yaşlar güzel ailemde uygun bulursa
Soran+1 yılAilem erken diyo hatta ilk başlarda hiç onaylamadilar konuşmamızı bile
- +1 yıl
Sadece sevgili misin şusn
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Nerelisin nerede yaşıyorsun dogu felan mı
Soran+1 yılSöz yapmak istiyoruz daha rahat olabilmek ve aileme laf gelmemesi için
Soran+1 yılYok bursa da yaşıyorum
- +1 yıl
Söz rahat yapar mı sence
- +1 yıl
Gel sana biraz taktik vereyim uygula rahat edersiniz
Soran+1 yılYa hayır da bi adım atmak istiyoruz. Mesela biri görürse sözlü olduğumuzu bilir bişey diyemez
- +1 yıl
Hım anlalım
+1 yılKonuşarak
00 YorumlaEdemezsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Daha çok küçüksün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok gençsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri