• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

18 yaşındayım, 1.5 senelik sevgilimle sözlenmek istiyoruz. Ailemi nasıl ikna edebilirim?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor
Soru başlıkta
18 yaşındayım, 1.5 senelik sevgilimle sözlenmek istiyoruz. Ailemi nasıl ikna edebilirim?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 149,3b cevap paylaştı.

Ailenizi sözlenmek istediğiniz konusunda ikna etmek için, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Bağımsız olduğunuzu ve kendi kararlarınızı verebileceğinizi gösterin. Aileniz, sizin henüz çok genç olduğunuzu ve evliliğe hazır olmadığınızı düşünebilir. Onlara, bağımsız olduğunuzu ve kendi kararlarınızı verebileceğinizi göstermelisiniz. Örneğin, okulunuzu bitirdiniz, bir iş buldunuz ve kendi başınıza geçinebiliyorsunuz.
    Sevgilinizin iyi bir insan olduğunu ve sizi mutlu edeceğini gösterin. Aileniz, sevgiliniz hakkında endişe duyabilir. Onlara, sevgilinizin iyi bir insan olduğunu ve sizi mutlu edeceğini gösterin. Örneğin, sevgilinizin karakter özelliklerinden bahsedin, sizi nasıl mutlu ettiğini anlatın.
    Sözlenmek istediğinizi ciddi bir şekilde düşünün. Sözlenmek, evliliğe giden bir adımdır. Aileniz, sizin bu kararı aceleyle vermediğinizi ve ciddi olduğunuzu bilmek ister. Onlara, sözlenmek istediğinizi ciddi bir şekilde düşündüğünüzü ve bu kararı almadan önce çok şey düşündüğünüzü gösterin.
    Ailenizi ikna etmek için, sabırlı ve anlayışlı olmalısınız. Onlara zaman verin ve onları dinleyin. Onlara, sevgilinizin sizin için ne kadar önemli olduğunu ve onunla evlenmek istediğinizi gösterin.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bakın Bi kere üniversite hedefin var büyük ihtimal örgün eğitimden devam edeceksin farklı memlekette okul okuyacaksın eşinden ayrı mı kalacaksın bu ilişki ne kadar mantıklı? Bide 18 yaşındasın yolun başındasın daha önüne neler neler çıkacak belki onlarda gözün olacak bu yaşanmış şeyler 26 yaşına kadar fikirlerin o kadar çok değişecek ki 18 yaşındaki halinle bir olmayacaksın daha olgun düşünen biri olacaksın madem hedeflerin var bunu hayatına kimseyi almadan yap ki evlilik gibi sorumluluk gerektiren önemli bir işte eşinle birbirinize girip boşanma aşamasına düşmeyin bunun ceremesini sen çekersin kızlar hem okuyayım hem çocuk bakayım hem yemek yapayım bu kafayla hicbişey yapamazsınız önce kendinize bi hedef koyun okumayacaksan evlenmeyi amaç görüyorsan evlen sadece bişeyler yaşamak için ilgi sevgi aşk cart curt bunun tadı için evleniyorsan 2 seneye boşanırsın cicim aylarından sonra o ilişki çöp aynı adama alışırsın tadı tuzu da kalmaz sıkılırsın buna da biz macera evliliği diyoruz sıkılan boşuyor, kardeşim evlilik sandığınız gibi basit bişey değil çocuk oyuncağı değil aileleri de işin içerisine sokuyorsunuz.

0
    0 Yorumla
  • Sarışıngenc23
    Sarışıngenc23 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Yaşınız daha çok küçük bana göre ailenizi ikna edecek hiç bir söz yok bu tamamen ailenizin düşünce yapısıyla alakalı bir durum eğer ailenizde böyle küçük olduğunu düşünüyorsa çok zor ikna edemezsin.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım 😔

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kuzum daha çok gençsin. Bunu senden büyük biri olarak söylüyorum fikirlerin daha çok değişecek. O yaşlarda insanlarda heves oluyor gençlik heyecanı oluyor mantığı devre dışı kalıyor. Hayatımın en büyük hatasını yaptığımda 19 yaşındaydım. Pişman olduğumda 22... Zamanı geri sarmak istedim hep ama saramadım. Düzeltemiyoruz işte. Şimdi 27 yaşındayım sadece üzülüyorum ama olgunlaştım hatalarımdan ders aldım şimdi çok çok güzel bir hayatım ve çok çok güzel bir evliliğim var. Önce oku mesleğini eline al hayata dair bir şeyler öğren. Büyüklerini de dinle. Ondan sonra baktın bu kişi hala hayatında mı ilerletirsiniz. Şimdi acele etme ama gerçekten çok erken bazı şeyler için daha önünde upuzun yollar var önceliğin farklı olmalı.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet haklısınız ben ilk okuyup mesleğimi elime almak istiyorum ama sevgilim acele ediyor. Seviyorumda ne yapacağımı bilmiyorum. Babam normalde bana karışmaz o da ilk okumamı istiyor bizim için çalışıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sevgilin neden acele ediyor ki? Ayrıca gerçekten seviyorsa beklemeli bence. Çünkü okuyup evlenmek bir arada yürümez. Okurken evlenen arkadaşlarımın hepsi yarıda bıraktı okulu gitti. Büyük ihtimalle okulunu da beklemez acele ediyorsa. Babanı üzme bence bizim için çabalıyorlar tek hayalleri birine muhtaç olmamamız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevgilimin yaşı da büyük 25 yaşında. O şöyle düşünüyor. Gezdigimiz zaman biri görürse ailene laf gelmez hemde bi adım atmış oluruz diyor. şu an sadece söz düşünüyorduk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yaşı büyük diye acele ediyor o da kendince haklı ama elalemin ağzı hiç durmuyor ister sözlü ol ister nişanlı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet öyle tabiki

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

22

Cevap

25

Cevap

• YasinTR
    YasinTR Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.

Bi kere üniversite hedefin var büyük ihtimal örgün eğitimden devam edeceksin farklı memlekette okul okuyacaksın eşinden ayrı mı kalacaksın bu ilişki ne kadar mantıklı? Bide 18 yaşındasın yolun başındasın daha önüne neler neler çıkacak belki onlarda gözün olacak bu yaşanmış şeyler 26 yaşına kadar fikirlerin o kadar çok değişecek ki 18 yaşındaki halinle bir olmayacaksın daha olgun düşünen biri olacaksın madem hedeflerin var bunu hayatına kimseyi almadan yap ki evlilik gibi sorumluluk gerektiren önemli bir işte eşinle birbirinize girip boşanma aşamasına düşmeyin bunun ceremesini sen çekersin kızlar hem okuyayım hem çocuk bakayım hem yemek yapayım bu kafayla hicbişey yapamazsınız önce kendinize bi hedef koyun okumayacaksan evlenmeyi amaç görüyorsan evlen sadece bişeyler yaşamak için ilgi sevgi aşk cart curt bunun tadı için evleniyorsan 2 seneye boşanırsın cicim aylarından sonra o ilişki çöp aynı adama alışırsın tadı tuzu da kalmaz sıkılırsın buna da biz macera evliliği diyoruz sıkılan boşuyor, kardeşim evlilik sandığınız gibi basit bişey değil çocuk oyuncağı değil aileleri de işin içerisine sokuyorsunuz.

3
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hemen evlenmicez zaten söz olcak ve ben iki senelik bir üniversite okicam üni bitince de düğün yapmayı dusunuyoduk.

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      +1 yıl

Hakkında hayırlısı olsun bakalım iyi olur zaman geçtikçe birbirinizi daha iyi tanırsınız bazı insanların huyu husu sonradan ortaya çıkıyor tanımış olursun bu süreçte

Yorumla
  • CoffeeAndCoffee
    CoffeeAndCoffee Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Çok erken okulunu bitir önce. Ne bu koca merakı hayata gözünü açar açmaz.

0
    0 Yorumla
  • Irresistibleart
    Irresistibleart Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl

Şu an 18 isen 1,5 senelik ilişkinde 16,17 yaş kulvarında birisiyle beraberlik yürüten 25 yaşında sevgilin dediğin kişi pedofili olmuş oluyo gerisini sen ve ailen düşünecek ne sözü ne evliliği aloo ortada suç teşkil eden biri var

0
    17 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne suçu ne alaka

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

17 yaşındaydım konuşurken ve ilk konuşmayı ben başlattım zaten o değil sonradan sevgili olduk

Yorumla
    • Irresistibleart
      Irresistibleart
      +1 yıl

Beni ilgilendirmez olayın hukuk çerçevesinde tutumu bu sen istersen ilk ben konuştum diyip olayı masumlaştır ister koru hiç farketmez ailenle konuş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne konuşayim anlamadım sizin dediğinizden bir şey

Yorumla
    • Irresistibleart
      Irresistibleart
      +1 yıl

Sanmıyorum anlamadığını

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne diyosun ya

Yorumla
    • Irresistibleart
      Irresistibleart
      +1 yıl

Bencede ne diyosun sorunun saçmalığına bak eğitim ve finansörlüğünü almamış cahillikten suyu akmış nesilden birisin sevgilinde pedofili çok net söylemlerim ama senin işine gelmiyo agucuk gugucuk telkin eden cevap bekliyosun ailenle konuş bi de onların görüşünü al bakalım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bence sen eğitimsizsin çünkü her okumamış insan cahil eğitimsiz olmaz.

Yorumla
    • Irresistibleart
      Irresistibleart
      +1 yıl

Benim yaptığım kariyer senin küçük cahilliğini katlar önüne yemek olar sunar tartışmayı uzatmadan sanki rekabet varmış gibi konuşmayı bitir sanaldan değil birebir ailenle konuşmanı öneriyorum defalarca aynı iyimserlikte fakat sen pedofili sevgilini koruyarak evcilik oynamak istiyorsun bana ne bundan? Yok yok olur şekilA

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Senin kariyerini..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kendini bişey sanma sevgilim pedofili falan değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sinir bozma hadi yoluna

Yorumla
    • Irresistibleart
      Irresistibleart
      +1 yıl

Ben yolumdayım bebeğim tatlı çıkışlarını hayat gayende yap bana yapma öbdüm 😘

Yorumla
    • Irresistibleart
      Irresistibleart
      +1 yıl

Bu arada evet sevgilin 16 17 yaşında birisiyle beraberlik kurmuş evet pedofili defalarca söyleyeceğim sevgilin pedofili

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

canım

Yorumla
    • Irresistibleart
      Irresistibleart
      +1 yıl

Yok senin canın sevgilin ben değilim beyb

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Lan engelledim nasıl yorum yazabiliyosun

Yorumla
  • Çiçekpplikız
    Çiçekpplikız Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Yani daha çok küçüksün. Gençliğini yaşayıp kendini geliştirmen gereken yerde bu küçücük yaşında evlenmek istemen mantıklı değil. Koca parasına mahkum ve günlerini dört duvar arasında geçireceksin...🚬

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben okicam zaten ama şimdi o biraz acele ediyor ve birlikte gezdigimiz zamanlar sıkıntı oluyor laf gelmesin diye sozlenmek istiyoruz. Evlilik hemen olmicak üç seneyi bulur

Yorumla
  • metehan93939
    metehan93939 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 76%
    +1 yıl

Kardeş genç yaşta evlilik nedir gidin kendinizi gelistirin insan yurt dışını merka eder yeni yeni deneyimler kazanır 18 inde sozlendiniz 19 unda evlendiniz dugunuydu borcuydu kim ugrsacka

0
    0 Yorumla
  • ıgobacktoloneliness
    ıgobacktoloneliness Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    +1 yıl

ne diyorsun ya daha gençsin niye kaçıyorsun. ileride ailenle de aranda sıkıntı olur bu yüzden. sınava da hazırlanıyorsun hayatına bak daha çok var bu konulara. sevse bu kadar sıkıştırmaz. aşırı da kısıtlamacı biri sanırım. okumanı istemiyorsa ileride çalıştırmaz da. ona göre düşün. sonra hiç bir şeysiz kalırsın. ne aile ne kariyer ne de eşin olur yanında.

0
    0 Yorumla
  • anavrinn7
    anavrinn7 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl

Aileni değil de kendini ikna et bence bu şekilde geçici heveslerin peşinden gitmenin sonu ziyan olabilir dikkat edilmeli

1
    0 Yorumla
  • Duyguuu_00
    Duyguuu_00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Etmeye çalışma, 18 çok erken. Önce bir üniversite oku, kendi ekonomik özgürlüğünü kazan sonra evlilik düşünürsün

0
    0 Yorumla
  • Umayplat
    Umayplat Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgilin kaç yaşında?

Daha gençsin bu arada.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

25 yaşında

Yorumla
    • Umayplat
      Umayplat
      +1 yıl

Oo baya yaş var daha küçüksün ilerde pişman olursun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum olursam onun ailesi yüzünden pişman olurum. İyi anlaşıyoruz ara sıra kavgalar olsa da.

Yorumla
    • Umayplat
      Umayplat
      +1 yıl

Hm geçmiş olsun

Yorumla
  • senakararl
    senakararl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Olumlu bakmamakta haklılar daha çok gençsin tadını çıkar💅

1
    0 Yorumla
  • Hullanza
    Hullanza Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

La get ne sözleşmesi, iki yiyişin, tatlı tatlı gexin dolaşın, sonra ayrılıp ağlayın.

0
    0 Yorumla
  • karamelizeaşk
    karamelizeaşk Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Saçmalık bence böyle bir şey için çok erken pişman olmayın sonra derim

0
    0 Yorumla
  • Lavinnnnnnn
    Lavinnnnnnn Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Benimki de senin gibiydi biz iki yıldır sevgiliydik onunla ama okul bitmeden olmaz dedim seni bekleyemem dedi ve ayrıldı bence okulunu bitir ne kadar uzun ilişki yaşamış olsanda geleceğine değmez

0
    0 Yorumla
  • Aylinkural
    Aylinkural Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    +1 yıl

Annen olsam bitmiştin hayata dair belli ki en ufak fikrin yok gülen tarafi gorunmus sana basit bir seçim ama iyi ki annen değilim. Bu ülke 1000 yıl geçse yine gelişmez.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden evlenmek kötü bir şey mi. Eğer doğru kişiyse bence çok iyi bişey

Yorumla
    • Aylinkural
      Aylinkural
      +1 yıl

Eger dogru bir kisi olsa seninle su yasinda evlenmez.

Yorumla
  • arananadam09
    arananadam09 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

şu canım neslinin tükeneceğini zannetmiyorum ya 25 yaşında biriyle birlikte olmaya miğden nasıl alıyor onuda geçtim pedofil mi olum bu yaşıtları bakmıyo mu bu lavuğa bide sözlenmek ietiyorum diyo dkkfkf İnşallah sözlenirsin de hayatın kayar

0
    0 Yorumla
  • temmuzaşkı16
    temmuzaşkı16 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

bnce 1 an önce helal yoldan yatağa girmek gerek ama şimdikiler öyle düşünmüyor, erken falan diyorlar sonra kal 31 e kadar 31 hay böyle işin içine edim.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

18 yaşında cok gencsin hayatını biraz daha yasa evlilik çokta kolay bisey değil

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende öyle düşünüyorum ama sevgilim çok beklemek istemiyor. Rahat rahat da buluşamiyoruz o yüzden söz yapalım diyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ailen olumlu bakmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum konuşucam en azından tanışma falan olur

Yorumla
  • Pucci_777
    Pucci_777 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    +1 yıl

Kuzum bu Yaşta pişman olursun ayrıca 1,5 sene az bence bekle biraz gerçekten pişman olursun genç yaşta. Üniversiteni oku iş bul sonra evlenin güzel güzel

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkek arkadaşım beklemek istemiyor 😔

Yorumla
    • Pucci_777
      Pucci_777
      +1 yıl

Nişanlanıp bırakın sonra bir kaç yıla da evlenin o zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle düşünüyoruz ailem olumlu bakarsa. Ama yanlış mı yapmış olurum

Yorumla
  • Pesim3stle
    Pesim3stle Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

2 sene daha beklemelisin su an aldigin karar ileride uzulmene sebep olabilir biraz daha zaman ver kendine ve düşün

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Düğün 2,3 seneyi bulur zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevgilim çok beklemek istemiyo bende onu kaybetmek istemiyorum

Yorumla
    • Pesim3stle
      Pesim3stle
      +1 yıl

2 sene beklemekle sevgilini kaybedeceksen zaten yol. ver gitsin seven insan 5 sene de bekler. Ayrica 18 yas cok erken 2 yil sonra daha olgun dusuneceksin fikirlerin degisebilir o yuzden bu isler aceleye gelmez hayatının kararini vereceksin simdi soz Nisan yaptin diyelim 2 seneye kadar anlasamadiniz ozaman da soz Nisan atti diye laflar. cikar milletin agzi torba değil . Herturlu iftirayi atarlar iyi düşün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet doğru

Yorumla
    • Pesim3stle
      Pesim3stle
      +1 yıl

Akıllı ol. Acele etme su akar yolunu bulur seviyorsanız birlikte vakit geçirin zaten evlenince de birlikte vakit gecireceksiniz değişen bisey yok sadece ayni evde yasayacaksiniz. Sabırlı olun o günün heyecanini yasayin evlenince zaten o heyecanlar sönmeye baslayacak artik arkadas gibi olacaksiniz

Yorumla
    • Pesim3stle
      Pesim3stle
      +1 yıl

Boyle olmasi daha heyecanli ozlemek beklemek birlikte vakit gecirmek cok daha guzel olur. Evlenince birbirinizi elde ettiginiz icin eski heyecanlar kalmaz. Tecrubeyle sabittir. Boyle her ikinizde birbirinize daha kiymetli gelirsiniz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

şu an bulusmamiza ailem karşı çıkıyor bize de zor geliyor işte

Yorumla
    • Pesim3stle
      Pesim3stle
      +1 yıl

Aileni dinle her zaman kaybetmezsin

Yorumla
  • Ayyycaaa
    Ayyycaaa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Söz yapınca ne olacak gene bekliycen belki 1 yıl sonra da evlenmek istersin yaşın küçük bence

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Sevgiline tam güveniyorsan evlenilebilir ama herkesin dediği gibi yaşın biraz küçük okulundan ayrılma bence okuluns git

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Okumak istiyorum tabi karşı çıkmazsa. Ve şu an evlilik olmicak hemen sadece bir söz olcak. Güveniyorum asıl ama soru işaretleri var kafamda. Annesi falan bi garip kesin aramızı boza

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya bak sana şunu diyeyim tam kendini sağlama almadan bir işe başlama çok üzülürsün

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evlenirsiniz ama herşeyi düşünmen lazım evlenip ayrıldığınız zaman ortada kalma annem de bu şekil ortada kaldı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım 🥺

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Eveet iyiliğin için diyorum erkeklerin hep kafasında kurt okur ben bile çok iyim ama gel gitler oluyor neysee inşallah çok güzel olur senin için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

👍👋🙂

Yorumla
  • KaraMizah34
    KaraMizah34 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Daha erken değil mi ya

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet erken biraz ama düğün 3 seneyi bulur

Yorumla
    • KaraMizah34
      KaraMizah34
      +1 yıl

Bence söz için biraz daha bekleyin

Yorumla
  • _-_NobodyY_-_
    _-_NobodyY_-_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Siz kafayı yemişsiniz

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden

Yorumla
  • özgürkahraman
    özgürkahraman Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 93%
    +1 yıl

Ailenle derdini güzelce anlat

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlaticam ama olumlu bi sonuç olmayacak. Sence yanlış mı yapiyorum herkes olumsuz bakmış erken evliliğe

Yorumla
    • özgürkahraman
      özgürkahraman
      +1 yıl

Biraz daha bekle acele etme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İşte sevgilim beklemek istemiyor

Yorumla
    • özgürkahraman
      özgürkahraman
      +1 yıl

Çok erken çok acele ediyorsunuz

Yorumla
  • esestu
    esestu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 45%
    +1 yıl

Daha çok küçüksün ama emin misiniz?

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

şu an sadece söz istiyoruz düğün 2,3 seneyi bulur. Dışarda gezince aileme laf gelsin istemiyorum. Sözlü olsak pek bişey demezler

Yorumla
    • esestu
      esestu
      +1 yıl

yani hemen düğün olmayacaksa belki olabilir ama ailen ne der bu duruma onları ikna etmek biraz zor olur gibi özllikle babayı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet anneme söyledim ama babama söylemeye cesaret edemiyorum tabi birde dedem var çok sinirli biri

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çok yanlış yoldasın bana sorarsan

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İnsan büyüdükçe değişir ve daha bişey görmediniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Düşüncelerimin ve sevgimin degiseceğini sanmıyorum ama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum belkide dediğiniz gibi olacak herkes olumsuz cevap yazmış

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim gördüğüm erken yaşta evlenenler daha mutsuz oluyo

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sözlenerek hata etme bence

0
    0 Yorumla
  • sare2
    sare2 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

Meslek yapıyor musun yoksa hala okuyor musun?

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mezunum üniversite sınavina girdim sonuçları bekliyorum

Yorumla
    • sare2
      sare2
      +1 yıl

İyi ozaman 20 yaşını bekle öyle nişanlan bence sonra bir yıl bekleyıp 21 yaşında evlenin çünkü 18 yaşındasın daha çok gençsin bak mesleğin de olacak yakında ilk nu meslek hayatına alıştır kendini para topla sonra da nişanlanırsınız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevgilim çok beklemek istemiyor. Bari seneye sozlenelim bu sene olmasın diyorum istemiyor

Yorumla
    • sare2
      sare2
      +1 yıl

Bu sene hiç hiç olmaz cidden çok gençsin hiç beklemek istemiyorsanız seneye nişanlanın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende öyle düşünüyorum da sevgilim erken olsun istiyor işte ama tekrar bi konuşcam

Yorumla
    • sare2
      sare2
      +1 yıl

Tabi onura anlamak lazım 25 yaşında ama sen genede bir konuş tatlı dille seni de anlayacaktır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam teşekkür ederim 🥰

Yorumla
  • Ꮇasquerade
    Ꮇasquerade Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Zamana bırakın aceleci olmayın

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevgilim çok aceleci

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaşı büyük birazda ondandır

Yorumla
    • Ꮇasquerade
      Ꮇasquerade
      +1 yıl

Hata olur aceleye gelmez bu işler yaşın çok genç

Yorumla
  • istanbully34-6
    istanbully34-6 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

İşin zor bence baban vermez seni hayatta

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O zaman kaçmak zorunda kalıcam 😔

Yorumla
  • siyahhizciii
    siyahhizciii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    +1 yıl

Ağzını açıyor konusiyorsun

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O kadar kolay değil

Yorumla
    • siyahhizciii
      siyahhizciii
      +1 yıl

Kolay kolay

Yorumla
  • Kötüadam34
    Kötüadam34 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 46
    +1 yıl

Eğer okumuyorsan evlen. Ortam kötü evlen.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Okuyorum üniversite sınavına girdim ama bir sene daha hazırlancam galiba

Yorumla
    • Kötüadam34
      Kötüadam34
      +1 yıl

O zaman bu iş zor. Erken. Üniversite son sınıfta bak bu işlere yoksa çok başın ağrır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkek arkadaşım sıkıştırıyor işte ne yapacağımı bilmiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hatta okumama bile karşı. Kıskandığı için

Yorumla
    • Kötüadam34
      Kötüadam34
      +1 yıl

St r git benim okulum var ilişki düşünmüyorum de. Başın çok ağrır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya seviyorum öyle diyemem

Yorumla
    • Kötüadam34
      Kötüadam34
      +1 yıl

Geçmişini silerim dee rahat bırak beni dee. Ben Kardelenim de

Yorumla
  • Bosisslermüdürüü
    Bosisslermüdürüü Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

Abartma 18 yasinda evlenilir mi

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

şu an evlenmicem aslında sadece söz olacak birlikte gezdigimiz zaman aileme laf gelmesin diye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevgilim çok acele ediyor beni de sıkıştırıyor

Yorumla
    • Bosisslermüdürüü
      Bosisslermüdürüü
      +1 yıl

Seni cidden düşünse okulunu işini eline almani bekler umarım ailen onaylamaz pisman olursun

Yorumla
  • tatlıbela_1
    tatlıbela_1 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Cok erken daha biraz daha dusunun

0
    0 Yorumla
  • axiakrep
    axiakrep Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 97%
    +1 yıl

daha küçüksünüz

0
    0 Yorumla
  • ÖğretmenHanımmmm98
    ÖğretmenHanımmmm98 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Çok erken daha

0
    0 Yorumla
  • wansgep
    wansgep Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 93%
    +1 yıl

saçmalama yahu

0
    0 Yorumla
  • Unbreakable43Y
    Unbreakable43Y Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 84%
    +1 yıl

Erken gibi

0
    0 Yorumla
  • psikologunuz_dogn
    psikologunuz_dogn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Pisman olqcagin seyler yapmq

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Acele etme

1
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkek arkadaşım çok acele ediyor onun yaşı benden 7 yaş büyük ve hemen söz olsun diyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bana kalsa az daha zaman var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Adam haklı ama yani. Göndersin büyüklerini anlaşsınlar o zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O da öyle diyor ama bilmiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evleneceksen evlen adamla yoksa başkasına kaptirirsin sonra bin pişman olursun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Of gerçekten mi 🥺

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya evlenicem ama bende erken olduğunu düşünüyorum. Onunda yaşı var tabi yuva kurmak istiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tabii ki adam seni mi bekleyecek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama seven beklemez mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayirli işler ertelemeye gelmez senin niyetin yok belli ki.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır bende istiyorum ama ilk okulum var benim hem birbirimizi briaz daha tanimamiz gerekiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yeterince tanımıyorsan tanı zaten adamı ondan sonra karar ver.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ne gerek var sözlenme

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama seviyoruz birbirimizi ve bir adım atmak istiyoruz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Acelen ne

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Acelem yok aslında erkek arkadaşım biraz acele ediyor. Biri bizi gördüğünde aileme laf gelmesin diye. Hemen hemen evlilik olmicak üç seneyi bulur yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Daha gençsin

Yorumla
  • esrarengiz46
    esrarengiz46 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22
    +1 yıl

Cocuk kac yaşında

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

25 yaşında

Yorumla
    • esrarengiz46
      esrarengiz46
      +1 yıl

Yaşlar güzel ailemde uygun bulursa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ailem erken diyo hatta ilk başlarda hiç onaylamadilar konuşmamızı bile

Yorumla
    • esrarengiz46
      esrarengiz46
      +1 yıl

Sadece sevgili misin şusn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • esrarengiz46
      esrarengiz46
      +1 yıl

Nerelisin nerede yaşıyorsun dogu felan mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Söz yapmak istiyoruz daha rahat olabilmek ve aileme laf gelmemesi için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok bursa da yaşıyorum

Yorumla
    • esrarengiz46
      esrarengiz46
      +1 yıl

Söz rahat yapar mı sence

Yorumla
    • esrarengiz46
      esrarengiz46
      +1 yıl

Gel sana biraz taktik vereyim uygula rahat edersiniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya hayır da bi adım atmak istiyoruz. Mesela biri görürse sözlü olduğumuzu bilir bişey diyemez

Yorumla
    • esrarengiz46
      esrarengiz46
      +1 yıl

Hım anlalım

Yorumla
  • Renepranz48
    Renepranz48 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

Konuşarak

0
    0 Yorumla
  • bentamay
    bentamay Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

Edemezsin

0
    0 Yorumla
  • kemal_19
    kemal_19 Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Daha çok küçüksün

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Çok gençsin

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 18 yaşındayım, 1.5 senelik sevgilimle sözlenmek istiyoruz. Ailemi nasıl ikna edebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aileme nasıl sevgilimi ikna ettirebilirim? 2 cevap verildi
Sevgilim beni istemeye gelecek. Ailemi nasıl ikna edebilirim? 9 cevap verildi
19 yaşındayım, sevgilimin ailesiyle tanıştım. Ailem onay vermiyor, nasıl ikna ederim? 82 cevap verildi
Sevgilimi ailemle tanışmaya nasıl ikna edebilirim? 4 cevap verildi
Sevgilimin beni ailesiyle tanıştırmasına nasıl ikna edebilirim? 25 cevap verildi
Sevgilimin ailesiyle tanışmak için ne yapmalıyım onj tanıştırma konusunda nasil ikna edebilirim? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Şu anda seni çok özledim mesajı gelse tepkin ne olurdu?
  • Oyunları genellikle kaç FPS oynarsınız?
  • Biriyle konuşmaya başlamadan önce onu stalklar mısınız?
  • Hala mısınız, teyze mi, dayı mısınız, amca mı?
  • Gece gece yapmayı sevdiğiniz şey nedir?
  • Diğer yarını bulabildin mi?
  • Anlayışlı biri misin?
  • Bel eğriliğiniz var mı?
  • Soda sever misiniz?
  • Dizi izlemeyi sever misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨