Off arkadaşlar annem bana iftira attı nasıl dayanıcam? Acil okur musunuz?

Çocukluğumdan beri beni kıskanır bir şey yapmadığım halde durduk yere gelip hakaret küfür eder beddua eder iğrenç sesle bağrır. Bana 18 yaşımdayken baban seni niye seviyo sen babana kadınlık mı yaptın benim gibi dedi sınır tanımaz ahlaksızlığı var ağzından her şey çıkabilir ve yüzde 80i iftiradır. Hayatım boyunca hadi bu kadın deli şizofren kafasında uyduruyor diye tutundum ama o kadar kötü birisi ki evde her gün bana sebepsiz yer saatlerce yurtınırcasına bağırmasını küfür hakaret etmesini psikopatlığını öğrenmek için tüm baba tarafıma benim hakkımda hasta demiş her gün bana bunu söylüyor seni deli yerine koyuyolar diyor oysa o şizofren. Geçen yeni uyanmıştım sebepsiz yere geldi bana vurdu zorla koltuğa fırlattı hakaret etmek için o kadar eziklik taşıyor ki bana hakaret etmek için beni sıkıştırıyor içinde aşağılık kompleksi var bunu birinden çıkarmak istiyor. Lütfen git dedim yine yırtınırcasına iğrenç sesle bağırarak bana 10 tane iftira attı yarım saat orada cenin pozisyonunda durdum çok kötüydü sadece defol git s. git diyordum en son polisi aradım öyle kurtuldum o koltuktan şikayetçi olmaya kalkmadım. Annem bana dedi ki polis bana dedi ki abla senin hiçbir şey anlatmana gerek yok kızın deli deli kızın annesi diyolar bana dedi yani polise de kızım hasta diye iftira atmış ya bu kadar psikopatlık yapıp da nasıl başkasına hasta diyebilir ben onla konuşmadım bile tek isteğim huzurdu. Polis dedi ki kaymakamlığa başvur akıl hastanesine yatır senin kızın 12 yaşında bi kızla aynı zekaya sahip dedi dedi ya bu mal kadın ta polise bile neden kızım hasta diye iftira atıyor şizofren kötülüklerini kapatmak için kimseye zararı olmayan birine nasıl ruh hastası der

Güncellemeler
+1 yıl
Bi polis nasıl böyle bir şey der polisi ben aramışım nasıl bana deli der nasıl o kadının yalanına inanır bugün gittim o karakola burada kimse öyle bi şey demez dedi komiser ben de hepsinin olduğu yerde dedim ki polis bana iftira atmış kim dediyse Allah onun cezasını versin inşallah benim uğradığım zulümden daha büyüğüne uğrasın dedim Devlet böylelerine emanet edilmesin dedim
Güncellemeler
+1 yıl
Annesinden zulüm görerek büyümüş masum bir çocuğa destek vereceklerine halam amcalarım anneannem bana hakaret ettiler ben nasıl dayanayım bu kadar masum birine nasıl suçlu gibi davranır hakaret edersiniz
Off arkadaşlar annem bana iftira attı nasıl dayanıcam? Acil okur musunuz?