Ülkede her gün bıçaklı kavga haberleri var bence türkiyede yaşamak psikolojiyi bozuyor ben İstanbul'da yaşıyorum Kalabalık caddelerde yürürken başıma bir şey gelicek diye korkuyorum yürürken birine çarpsam kavga çıkabilir kalıcı hasar alabilirim ve bu herkes için geçerli bu ülkedeki zihniyet ve insanlar cidden benim psikolojimi bozdu isveç ve Japonya'da insanlar böyle değil aynı durum sizdede oluyormu türkiye Ortadoğu ülkesi olduğu için insanlar gece sokağa bile çıkamıyor tedirginler her yerde sokak köpekleri türkiye sizce neden bu kadar geri kalmış bir ülke ülkede sadece türk ırkı dışında hiçbir ırk olmasa sizce ülke bugün yine bu kadar berbat olurmuydu yoksa şimdikinden dahamı iyi olurdu?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aynı korku bende de var. Sokaklar tedbirsiz güvensiz.. polis bile müdahale etmiyor Allah’a emanet yaşıyoruz
Mallesef beyin göçü şart çok yanlış coğrafyada yanlış zamanda dogmuşuz insan japonya gibi sakin saygılı insanların olduğu bir ülkede doğmak ister ya da isveç gibi türkiyede full çingene var zaten iklimide kötü
Yalnız Japonya’da yakuzalar var :) arkadaşım orada yaşıyor ondan biliyorum. Birisi evine kadar takip etmiş ve gece gece çay içmeyi teklif etmiş.
En iyisi kanada ve İsveç. Maalesef bu ülkeler harici diğer ülkelerde tehlikeli
Amerika’yı biliyorum maalesef bir sürü arkadaşım var yolda içenler sokaklarda yatan tinerciler 6 dolar için haraç kesenler dolu
İskandinav ülkeleri sakin norveç Finlandiya gibi Türkiyeden daha az tehlikeli ülkeler baya var bence
Almanyada da kuzenlerim var orası ayrı fena. Türkiyeyi kötülemem yanlış çünkü her ülkede kötü olaylar kötü insanlar var
Yok canım yanlış biliyorsun evet Türkiye tehlikeli çünkü önlem yok diğer ülkelerde var mesela Almanya gibi ama bir sürü de katil var
türkiyede demokrasi yok mallesef
Amerika da eyaletten eyalete degişen bir durum bence
New York ve Texas bayağı tehlikeli
Ama Arizona ve Houston gayet sakin
her ülkede kötü olaylar var ama ülkeden ülkeye eğitim seviyesinden eğitim seviyesine degişir türkiyenin IQ seviyesi 86 buda düşük zeka oluyor Japonyanın ise 108 buda ileri zeka oluyor zeki toplumlarda suç az olur
Ne bekliyoruz ki. Japonya ve Amerika ikisi de dünyanın bir ucunda ve birbirlerine yaptıklarını pazarlayıp ülkelerini kalkındırıyorlar. Marsta koloni kurmaya başladılar bile. İşte bizim ülkede de ergenin biri zebaniyim diyor ülkede işsiz gibi onu konuşup duruyoruz …
86 bile çok bunlara. Primatlar daha zeki
Almanya nasıl naziler mi var çok neden tehlikeli?
Bu kadar berbat olmazdı Batıdaki insanlar az ürüyor zaten işsizlik sorunu olmazdı karadenizliler ve doğulular olmasaydı daha iyi olurdu
hemde nasi boziyo kac genc int7har dusunuyo
haklısınız mallesef ülke acaba neden böyle