Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
19
Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Sen kafayı mı yedin? He söyle sonra da baban kafayı yesin gitsin vursun kadını. Ne yazık ki ülkemizde medeniyet olmadığı için insanlar düzeyli bir şekilde ayrılamıyor. İlla ki bir taraftan biri psikolojik ya da çoğunlukla fiziksel şiddet uygulayacak. Ki genelde bunu yapan da ayrılık aşamasında erkekler oluyor. Bence söyleme. Öğrenecekse kendisi öğrensin.
Deme öyle diyorsun da baban uzun yol kaptanı, haliyle kadın sürekli yalnız kalıyor yani, yaşadığın şeyin başına gelmesini ben istemezdim. Fakat bu bir ihtiyaç ve bazı insanlar çok zayıf iradeli oluyor. Nasıl fotoğraflar atmış? Bir de bu adamlarla nereden tanışmış ve buluşmayı falan düşünüyor mu?
Eğer eve gelmeden en az 2 gün öncesinde falan söylersen siniri azda olsa yatışmış olur, fiziksel şiddete başvurmaz sadece ilk fırsatta boşanma davası açmak ister ki açmalıda haklı bunu istemekde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sen kafayı mı yedin? He söyle sonra da baban kafayı yesin gitsin vursun kadını. Ne yazık ki ülkemizde medeniyet olmadığı için insanlar düzeyli bir şekilde ayrılamıyor. İlla ki bir taraftan biri psikolojik ya da çoğunlukla fiziksel şiddet uygulayacak. Ki genelde bunu yapan da ayrılık aşamasında erkekler oluyor. Bence söyleme. Öğrenecekse kendisi öğrensin.
Ayrilsin öyle yapsın
Git anana söyle onu o zaman
Mecburen baban anneni doyamadığı için annen de farklı yollar arıyor
Çok kötüsünüz
Ben değil annen kötü maalesef 🥲
Dedim sana ben değil annen kötü
We can't expect God to do all the work. Bence doğrudan söylemek yerine ipuçları bırakarak şüphe uyandirman daha doğru olur.
Geçmiş olsun... Söylemelisin artık.
Ciddi misin sen yaacok kötü durum ne yapacaksın acaba
Senin kadar trolu de gelmedi :)
İnce bir olay bu, sen bana yaz bir mevzuyu tam bileyim ona göre yol haritası seçelim
Ne yapmayı düşünüyorsun
Baban da anneni aldatıyordr emin ol kaptanların başka başka yerlerde sevgilisi oluyor genelde
Nereden biliyorsun
Dogru diyor annen anlayamaz. bile 😁
Bilmiyorum öyle duydum yani olabilir, ama annenin yaptığı yanlış da baban nasıl tepki verir bilmiyoruz
Babanın telefonunu da kontrol et o da aldatıyorsa söyleme :/
Diyorsun
Ay bilmiyorum ikisine de göster istersen siz napıyorsunuz ben bu evden gidiyorum de
🙄 ne diyeceğimi bilmiyorum kanka umarım sorununuzu çözersiniz
Söylememe kararı aldım haklısın babam da yapıyor olabilir ne B*k yiyorlarsa yesinler
Uyarmalısın devam ederse kendinin soyleyecegini söylersin
Olabilir baban uzun yol kaptaniys anormal yani söyleme şimdi gerginliğe gerek yok
Ne yapsın kadın, yanıyor birinin söndürmesi lazım.
Deme öyle
Deme öyle diyorsun da baban uzun yol kaptanı, haliyle kadın sürekli yalnız kalıyor yani, yaşadığın şeyin başına gelmesini ben istemezdim. Fakat bu bir ihtiyaç ve bazı insanlar çok zayıf iradeli oluyor. Nasıl fotoğraflar atmış? Bir de bu adamlarla nereden tanışmış ve buluşmayı falan düşünüyor mu?
Videoyu özelden paylaşır mısın
Ne alaka
Merak ettim sadece
Kadınlarla mı yazışsın koskoca kadın
Evet
Bence de. Napsın işte yalnızlık çekiyo demekki. İnsanlar böyledir.
Kadın mecbur kalmış karışma bırak kendi haline
Tabii ya
Kimse ile buluşmasın ona dikkat et
Bahsettigin yazısmalar flörtlesme gibimi ya da cinsel konu sohbeti falanmı
Cinsellik olarak çıplak resim atmış
Kesinlikle söylemelisin
Ya bişey yaparsa
Adamlarda seykerinin fotoğrafını atmış
Eğer eve gelmeden en az 2 gün öncesinde falan söylersen siniri azda olsa yatışmış olur, fiziksel şiddete başvurmaz
sadece ilk fırsatta boşanma davası açmak ister ki açmalıda haklı bunu istemekde
Annemin videosunu buldum bir adamla seks yapıyor
Kesinlikle söylemelisin babana
bu iliskinin acil bitmesi lazım
Evet
Facia olur önce anneni uyar
Annen kaç yaşında ki?
38.
Benden 3 yaş büyükmüş vay be. sen 18 misin?
Evet
Komple vücudunu mu atmış başka erkeklere? vajinasını falan göstermiş mi?
Annen doymuyor
Yazık kadınaa yylaarraakkssıızz kalınca demekkii
Annenin sosyal medya hesabı ne
boş ver eğlensin kadın onunda ihtiyacı var
Oldu
Normal kadını kim doyurcak
Bişeyler arıyor bence
Anneni uyar bence
Anneni uyar
Nerden buldun bunları
Bence söyle
Ama nasıl
Kanka babanın bunu bilmeye hakkı var belki babanda anneni aldatiyordur. Bilinmez. Önce annenle konuş anne bu erkekler kim. De