Annem sürekli erkeklerle konuşuyor ne yapmalıyım?

Biraz uzun olacak ma ne olur derdime derman olun. Bunları yazarken o kadar çok utanıyorum ki anlatamam. 5-6 sene önce annem ve babam anlaşamamazlıktan ayrıldılar, ben annemle yaşıyorum. Annem sürekli sosyal medyadan erkeklerle konuşuyor. Kaç kez yakaladım Allah bilir. Telefonunun şifresini hep benden gizler, gizlice gördüğüm zamanlar ise telefonuna bakarım ve illaki hiç tanımadığım hayatımda hiç görmediğim farklı farklı şehirlerde olan erkeklerle konuşuyor. Normal konuşma olsa neyse hep cinsel içerikli mesajlaşmalar, fotoğraf atmalar. Bu yüzden annemden nefret edip intihar etmeye bile kalkışmıştım bunu kendiside biliyor ama bu huyundan asla vazgeçmiyor. Kaç kez dedim yapma beni seviyorsan bırak şu işleri diye ama yok "saçma sapan konuşma ben kimseyle konuşmuyorum" deyip beni kandırmaya çalışıyor. Ben artık çocuk değilim her şeyi anlıyorum dedikçe "aynen anlasan böyle saçma sapan konuşmazdın" deyip üste çıkmaya çalışıyor. Dedeme söylemekle tehdit ettiğimde seni evden atarım diyor. Gidecek hiçbir yerim yok benimde olsa asla susmam. Bu sene üni sınavına giricem eğer bir yeri kazanırsam gitmekten korkuyorum annem yüzünden, olur da daha başka işlere kalkışırsa diye ki o işe girdiğinide mesajlaşmalar üzerinden öğrenmiştim. Benim sevgilim oldu diye beni öldüresiye döven kadının yemediği hiçbir şey kalmadı. Gerçekten çok utanıyorum annemden, o böyle biri değildi. Böyle birine dönüşecek insan değildi. Onu çok seviyorum ama bir o kadar da nefret ediyorum. Bu konuştukları yüzünden başına bir iş gelecek diye de çok korkuyorum. Ne yapmam lazım hiç bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var.
Annem sürekli erkeklerle konuşuyor ne yapmalıyım?