Kısaca anlatayım ben neyi beğeniyorsam o da beğeniyor benim aklımdan o gün ne geçiyorsa aynısını o gün kendisi de düşünüyor veya uyguluyor. Çok böyle tesadüflerle karşılaştım da.
İletişimiz şu an yok. Bu durumu analiz edebilen var mı?
Ve bu negatif bir şey mi? Enerjiyi serbest mi bırakmam gerekiyor?
İletişimiz şu an yok. Bu durumu analiz edebilen var mı?
Ve bu negatif bir şey mi? Enerjiyi serbest mi bırakmam gerekiyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Böyle bir şey yok kardeşim. Telepati diye bir ilim yok. Ha var diyen varsa var olduğuna dair delillerini getirsin. Ben yok olduğuna dair şimdi kanıtlar öne sürüyorum.
2013 yılında Washington Üniversitesinde gerçekleştirilen bir deneyde iki farklı binada bulunan iki insan düşünce gücüyle iletişim kurmayı başardı. Rajesh Rao ve Andrea Stocco tarafından gerçekleştirilen deneyde bilgisayar oyunu oynayan deneklerden biri internet üzerinden gönderdiği beyin sinyalleriyle oyundan haberi olmayan ancak elinde bir kontrol tuşu bulunan ikinci deneğin doğru zamanda ateş tuşuna basmasını sağladı.
Yine 2013 yılında yayınlanan bir çalışmaya göre Duke Üniversitesi uzmanları iki farenin beyinlerini birbirine bağlayarak düşünce aktarımı sağladı. Miguel Nicolelis önderliğindeki ekip tarafından yapılan araştırmada iki farenin beynini birbirine bağladı. Nasıl bağlandığını aşağıda ayrıca söyleyeceğim. İki tuştan birine basması öğretilen fare bunu başarıyla gerçekleştirdiğinde diğer fare de doğru tuşa basmayı başardı. 2014 yılında ABD li bilim insanlarının yaptığı bir deney ile biri Fransada diğeri Hindistanda iki insanın birbiriyle herhangi bir şekilde temas kurmadan iletişim kurması sağlandı. Alvaro Pascal Leone liderliğindeki Harvard Üniversitesi uzmanları deney kapsamında deneklerden birine internete bağlı elektroenselogram giydirdi ve merhaba gibi kısa bir mesaj düşünmesini istedi. Deneğin beynindeki elektriksel faaliyetler elektroenselogram tarafından kaydedilerek eposta ile gönderildi ve yeniden elektrik sinyallerine dönüştürüldü. Bu sinyaller transkraniyal manyetik simülasyon adı verilen bir yöntemle ikinci deneğin beynine iletildi. Gönderilen mesajı sesli olarak duymayan ya da görmeyen denek parlayan birtakım ışıklar algıladı. Algıladığı parlamalar gönderilen mesajı temsil eden parlamalara uyumluydu.
Şimdi tüm bu yaşanan olayları millet duyduğu zaman evet telepati var yahu der. Çünkü ilmi olmadığı için ve dönen dolabın içinde bulunmadığı için işin aslını anlamaz. Bak kardeşim senin evine bir hırsız girse aklına ilk gelen bu hırsız kapıdan girdi olur lakin profesyönel bir hırsız eve kapıdan asla girmez. Tüm bu yaşanan olayları Amerikan yahudi ortakları cinler aracılığı ile yapıyorlar. Buna biz cinleri büyü sihir ilmini kullanıyoruz derlermi. Akıl var mantık var. Bugün Amerikan yahudi istihbarat teşkilatlarının Allaha yeminle en büyük istihbarat aldığı kaynaklar cinlerdir. Bak sana yemin ediyorum. Telepati ismi Amerikan yahudi ortaklarının uydurmasıdır. Bazıları diyor telepati mısır antik Yunan kökenine dayanıyor. Yalandır. Bugün senin ülkendeki bazı devlet sırrı niteliği taşıyan asla dışarıya bilgisi sızmaz dediğin projelerin senin kendi bakanlarının çoğu bile bilmezken Amerikan yahudi ortakları nereden biliyor sorusunun cevabı inan bana budur. Senin şu anda çok afedersin giydiğin çamaşırının rengine varıncaya kadar bilirler. Senden haber almak için Sana bir cin Tain ettiği zaman sen onu görmeyip yanında soyunduğun zaman o bilgiyi alır ve sahibine ulaştırır. Hz Süleyman krallığı zamanında Sebe halkında bir sapkın kadın kral türemişti. Hz Süleyman dünyanın bir ucunda o kadın diğer ucunda nasıl haberi oldu o sapkın kadından uçak yok otobüs yok İnternet yok bir hüdhüd kuşu ona bu bilgiyi getirdi buna Kuş dili ilmi denir. Ve bu Kuranda sabittir. Bir insanın duygu ve düşüncelerini anlamak mümkün değildir. Ha mümkün nasıl tıbbi cihazlarla. Veya büyü sihir ilmi ile ya da kötüye kullanılan havas ilmi ile. Onun haricinde söylemlerde bulunanlar inan bana sahtekardır. Ben buradan söylüyorum işte kardeşim hadi madem böyle bir telepati diye bir şey var benim neleri sevip neleri sevmediğimi bilsinler resmim de açık tüm bilgilerimide veririm. Eğer benim hakkımda en ufak bir ipucu bile bilen çıkarsa Allaha yeminle doğru söyleyeceğim ve o kişiye ne kadar para istersede vereceğim. Allah rızası için inanmayın böyle şeylere. Yalandır. Hakkı hakikati yoktur.
Kim o karşıdaki kişi.